Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

öylemii çok sevindim canım içine sinmesi çok önemli...

evet canım beyaz eşya markası ne olsun hala bilmiyorum çok iyi şeyler de almak istemiyorum olduğum yerde elektrik çok sık kesiliyo bi gidiyo bazen 10 15 saat gelmiyo

haliyle beyaz eşyalar da mahvoluyo bakalım ne alıcazz

normal bir şey al o zaman canım.. bu taraflara gelince her şeyin en iyisinden alırsın... yazık olmasın eşyalarına...

hayırlı uğurlu olsun canım çok az kalmış oluyor o halde düğüne:) zaten senin eksiklerinde azdı inş mutlu güzel bir düğün geçirirsin
davetiyende çok şık bu arada

hayırlı uğurlu olsun canım çok az kalmış oluyor o halde düğüne:) zaten senin eksiklerinde azdı inş mutlu güzel bir düğün geçirirsin
davetiyende çok şık bu arada

evet canım çok şükür eksiğim kalmamıştı fazla markafoniden aldıklarımdan kırık çıkanlar olmasaydı daha iyi olacaktı ama neyse artık :SS darısı sana inşallah canım.. bindallığımda dikiliyor ölçülerini verdim :)) gelinlik kına elbisesi ve nikah elbissi var sırada birde nikah şekeri :)) nikah düğünden bir hafta önce olacakda :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

amin canım inş:) ben markafoniden çok heveslenmedikçe kırılıcak bir şey almam daha. bindallığın dikilince resimlerini eklersin. nasıl gelinlik alacağına yada diktireceğine karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…