Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

Her şey çook güzeel :) Umarım mutlu huzurlu güzel günlerde kullanmanız nasip olur :) Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Bu arada trendyolda geceliklerde indirim var herkesin bilgisinee :)

amin canım inş:) ben markafoniden çok heveslenmedikçe kırılıcak bir şey almam daha. bindallığın dikilince resimlerini eklersin. nasıl gelinlik alacağına yada diktireceğine karar verdin mi?

aynen canım bende bir daha bir şey almıycam kırılacak olsun olmasın isterse bedava versin mutfa eşyası almıycam.. tamam canm eklerim.. eveeet en başta rahibe duvağı olacak çünkü hep hayalimdi :) ekliyeyim bir kaç foto beğenecek misin bakalım :))

en baştaki topuz modeli cumartesi günü düğünümde yaptırcam inşallah... gizemin saçı gibi olacak duvağım falan.. ense topuzu olanları nikahımda yaptırcam.. gelinliğimide en alttan 2 modelden birisini istiyorum... kınam için maşa istiyorum salınık ama model bulamadım daha.. birde pazar günü nişanlımın orda olacak oda salonda olacak onu nasıl yaptırsam bilmiyorum :SS

Her şey çook güzeel :) Umarım mutlu huzurlu güzel günlerde kullanmanız nasip olur :) Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Bu arada trendyolda geceliklerde indirim var herkesin bilgisinee :)

çok sağol canım.. 8 aydır birlikteyiz :)) inşallah bir ömür daha birlikte olmayı nasip eder Allah...

canım gelinliğin ilki üst tarafı güzel ama altı fazla sade gibi en son eklediğin daha güzel sırtı falan daha hareketli duağınla topuzun çok yakışacağına eminim alttan topuz da çok güzel ne güzel resmen 3gün 3 gece düğün yapıcan istediğin saç modellerinin hepsini uygularsın bir sürü fotoğraf çekinirisn inş. düğünlerin çok çok güzel geçer

evet canım o gelinliğin üstü hoşuma gidiyor diğerininde sırtı umarım ikisini bi arada bulabilirim :)) evet canım yaa 3 gün 3 gece düğünüm olacak inşallahh.. hem güzel hem yorucu :) hoş Allah gönlüme göre verdi bende 2 yerde düğünüm olsun isterdim hep.. inşallah istediğim gibi geçer..

Düğünün olduktan sonrada fotoları eklersin bakarız artık:) inş. bizde bugünleri görürüz bakalım ne zaman kısmet olacak:)

8 ay evlilik kararı için bana biraz erken gibi geldi :/ ama inşallahhayırlısı olur da çok mutlu olursunuuz asla pişman olmazsınız :)

8 ay evlilik kararı için bana biraz erken gibi geldi :/ ama inşallahhayırlısı olur da çok mutlu olursunuuz asla pişman olmazsınız :)

Dışarıdan baktığımda bende senin gibi düşünürdüm canım.. HAni nasipse eğer ağzın dilin bağlanır diyorlar yaa bizimkisi o hesap.. 26 yaşındayım ve ilk defa işte bu dediğim insan çıktı karşıma.. ve her geçen gün ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum.. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah...

inşallah canım böyle düşünüyorsan ne mutlu sana bende sevindim senin adına şimdiiii :)

kızlarr gelinliğim bunun aynısı sadece arkası ipliii :)) tam istediğim modeldi ve buldum muradıma erdimm

kına malzemelerim... halay mendillerinı kırmızı beyez aldım güllü kınalardan 2 paket aldım.. iğnelik ve çerez kesesi alacam daha birde kuşak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…