Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

Hisardan aldığım ürünleri ailemin yaşadığı yere göndermiştim görme şansım olmamıştı.. Hafta sonu için gittiğmde baktım ve çoook beğendim iyiki almışım dedim.. Özellikle kaşık çatal takımı sadeliği ve zerafetiyle göz kamaştırıyor herkese tavsiye ederimm.. Ve onları çok uygun fiyata almakta ayrı bir keyifti D

Çeyiz evi sitesinden aldığım çaydanlığım.. indirime girmiş 87 tl, 15 tl de hediye çekim vardı ve ücretsiz kargo olunca bana 72 liraya geldi :))

Güle güle kullan canım.Ben de orada sarev pike takımlarını begendım fiyatları bayagı uygun geldi

Teşekkürler canım... EVet yaa çok güzel inirimler var.. sarevin pamuk saten nevresim takımı 96 lira 192 den düşmüş çok beğeniyorum ama bakalım alırım belki :))

Nişanlıma aldığım saat.. Damat bohçasına koymayı düşünüyorum :)) netvarium sitesine üye olana saat hediye ediyorlar sadece 10 lira kargo ücreti veriyoruz bende nişanlıma aldım :))

canım bu kampanya nerdeyse bir aydır var ben kendime 3 tane babama 1 tane arkadaşlar için 2 tane aldım gözünü çıkardım yani. ahım şahım şeyler değil sakın fazla umutlanma. benimkilerin 3 tanesi geldi babama aldığım takılabilir durumda değil o kadar dandik benimkiler güzel gözüküyor ama pili zayıf heralde arada duruyor öyle yani:)) hevesini kırmamışımdır umarım ama belki seninki güzel çıkar

Canım zaten o saatler 5 liraya satılan saatlerdir büyük ihtimalle ki adam 1 aydan fazla süredir veriyor.5 tl de kargo parası ekle etti sana 10 tl.Yani adam hediye vermiyor aslında 5 tl ye saat satıyor.

Çok haklısın canım benim.. Zaten çok düzgün bir şey olduğuna inanmıyorum çünkü bu saatlerin piyasa fiyatıda 50 60 civarında bir şey.. Ama inşallah çok da dandik çıkmaz :) Nişan için kaliteli bir şey almayı düşünüyorum ama rengi falan hoşuma gidince bunuda alıvereyim dedim işte

sarevin pamuk saten nevresim takımı 92 tl

storwayin nevresim takımı 140 tl bu markayı bilmiyorum nasıl ama çook beğendim nevresim takımımı alsammı almasammı bilemedim

Sarevin pamuk saten nevresim takımını ve storwayi kullanan varmı arkadaşlar ?? ikisinide çcok beğendim ama kararsız kalıyorum..

canım sarevin nevresim takımı çok hoş bende almayı istiyorum bi tane pamuk saten ama öncelikli şeyler bitiikten sonra inş:)

ama diğer marka yı ben duymadım 140 tl ona verene k adar taçın bir sürü güzel modeli var onlara bi bak derim.

Evet sarevi bende çok beğeniyorum çokda uygun piyasaya göre ama bende senin gibi düşünüyorum önceliğim çok şey var :) ama nevresime karşı ayrı bi ilgim var hafta sonu ailemin yanına gittiğimde çift kişilik çarşaf 2 tane düz yastık 2 tane de desenli yastık kombinesi yaptım 25 liraya hemde %100 pamuk 2 takım yaptım çok uyguna geldi birde onlara göre nevresim bulcam :)) iş nevresime gelince var yok demiyor insan :))

almak için nevresimleri site site gezmem ama indirimli karşıma tesadüfen çıkıncada öncelikleri unutuyorum :) aslında seninkide güzel fikir ayrı ayrı kombine yapmak. çarşafı yastık kılıfını ucuza bulursun zaten güzel bid enevresim takımı alsan daha ucuza geliyor. denk gelirsem bende yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…