Eki Görüntüle 396849
Eki Görüntüle 396850
kızlar kütahya ile karaca arasında bir fark yok gibi geldi bana.. kütahya 828 tl karaca 1082 tl çeyizevi sitesinde bu modeli istiyorum ama sizce hangisi
karaca mı kütahya mı ??
Bence Kütahya. Senelerin porselen üreticisi,kalitesi tartışılmaz. Karaca'ya çok fazla güvenemiyorum ben.Hem daha uygun.
bence de kütahya fiyatıda uygunmuş kalitesine zaten lafımız yok
hayırlı olsun canım mutlulukla iyi günlerde kullanırsın umarım hepsini :)
Eki Görüntüle 398618
Çeyiz evi sitesinden aldığım çaydanlığım.. indirime girmiş 87 tl, 15 tl de hediye çekim vardı ve ücretsiz kargo olunca bana 72 liraya geldi :))
Güle güle kullan canım.Ben de orada sarev pike takımlarını begendım fiyatları bayagı uygun geldi
canım bu kampanya nerdeyse bir aydır var ben kendime 3 tane babama 1 tane arkadaşlar için 2 tane aldım gözünü çıkardım yani. ahım şahım şeyler değil sakın fazla umutlanma. benimkilerin 3 tanesi geldi babama aldığım takılabilir durumda değil o kadar dandik benimkiler güzel gözüküyor ama pili zayıf heralde arada duruyor öyle yani:)) hevesini kırmamışımdır umarımama belki seninki güzel çıkar
canım bu kampanya nerdeyse bir aydır var ben kendime 3 tane babama 1 tane arkadaşlar için 2 tane aldım gözünü çıkardım yani. ahım şahım şeyler değil sakın fazla umutlanma. benimkilerin 3 tanesi geldi babama aldığım takılabilir durumda değil o kadar dandik benimkiler güzel gözüküyor ama pili zayıf heralde arada duruyor öyle yani:)) hevesini kırmamışımdır umarımama belki seninki güzel çıkar
canım sarevin nevresim takımı çok hoş bende almayı istiyorum bi tane pamuk saten ama öncelikli şeyler bitiikten sonra inş:)
ama diğer marka yı ben duymadım 140 tl ona verene k adar taçın bir sürü güzel modeli var onlara bi bak derim.
Evet sarevi bende çok beğeniyorum çokda uygun piyasaya göre ama bende senin gibi düşünüyorum önceliğim çok şey var :) ama nevresime karşı ayrı bi ilgim var hafta sonu ailemin yanına gittiğimde çift kişilik çarşaf 2 tane düz yastık 2 tane de desenli yastık kombinesi yaptım 25 liraya hemde %100 pamuk 2 takım yaptım çok uyguna geldi birde onlara göre nevresim bulcam :)) iş nevresime gelince var yok demiyor insan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?