Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

Güle güle kullan canım heralde cok zevklidir çeyiz hazırlıgı yapmak keyfini çıkar şimdiden mutluluklar

cnm blender ve mikser takım olarak var onlardan al teflon tencere takımı hisarın indirimde çaydanlık olarakta arzumun çaycısını tavsiye ederim ekstradan su ısıtmak için ketıl masrafından kurtulursun allah hepsine içine sindirsin çok güzel şeyler almışsın

tavsiyelerin için teşekkürler canım..amin inşallah çok sagol

hep havlulara çalışmışsın:)

hayırlı günlerden kullanman nasip olsun:)

altıncı caddeden aldığım nevresim takımım ve yatak örtüm.. markalarını bilmiyorum ama umarım iyi çıkar ikisi bana 54 tl ye geldi :)

yine altıncıcaddeden yarısı bizden kampanyası ile aldığım pike takımlarım tanesi 36 tl ye geldi ama bunlarında markası yok :) misafir için falan iyi olur diye düşündüm umarım iyi çıkarlar...

cnmm bunların markası kupon.. bende aldım kupon güzel çıktı.. inş sende beğenirsin...

öylemi orda markası yazmıyordu yada ben görmedim.. nasıl kullandınmı peki ? çarşafları pamak ve polyastermiş umarım kullanışlı olur ama pikesi %100 pamukmuş bakalım artık.. sen kaça almıştın canım ??

ben bursadan seri sonu ürünlerinden nevresim almıştım..sanırım 50-60 arası birşeydi..benimkide açık renkli tutumu güzel terletmiyoda..koyu rengi nasıldır bilemedim ama sende açık renk almışsın sanırım :)) inş. Beğenirsinn

çarşafları ve yastıkları polyaster ve pamukmuş ama.. polyasteri çok önermiyorlar benimde çok fikrim yok o konuda tereddüte düştüm açıkcası..

canım aldıkların çok güzel güle güle kullan pikelerinde deseni çok güzel. genelde pamuk oranı yüksek olan şeyleri tercih et öylesi daha iyiymiş annecim öyle diyor:))

canım aldıkların çok güzel güle güle kullan pikelerinde deseni çok güzel. genelde pamuk oranı yüksek olan şeyleri tercih et öylesi daha iyiymiş annecim öyle diyor:))

sagol canım yaa sende olmasan kimse cevap vermiycek herhalde :S şimdiye kadar aldıklarım hep pamuk sadece pikelerin çarşaflarında polyaster var pikesi yine pamuk fiyatı uygun olunca alayım bulunsun dedim bende.. baktım kullanışlı değil kullanmam bende napim hıhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…