canım bugün alıcaktım evimisterde yook çıldırcam(((
Sagol canım.. ben onu int. almamıştım markasını bilmiyorum o yüzden..
Canım nerden aldın peki
Güle güle kullan canım heralde cok zevklidir çeyiz hazırlıgı yapmakkeyfini çıkar şimdiden mutluluklar
Almak istediklerim var daha ama markaları konusunda kararsızım bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?????
blender
mikser
çaycı
teflon tencere ve tava
seramik tencere ve tava
Gelin seti alsam mı almasam mi bilmiyorum ????
çaydanlık kullanışı çok önemli o yüzden iyi bir şey olsun istiyorum
tost makinası
şimdilik aklımdakiler bunlar :)
cnm blender ve mikser takım olarak var onlardan al teflon tencere takımı hisarın indirimde çaydanlık olarakta arzumun çaycısını tavsiye ederim ekstradan su ısıtmak için ketıl masrafından kurtulursunallah hepsine içine sindirsin çok güzel şeyler almışsın
canım gelmiş bak evimistere özelden mesaj atamadım hakkım yokmuş.. Essenso, EssensoVİRÜSEcotouchVİRÜSBerlin Kısa Tencere 26VİRÜScmVİRÜSMürdüm | Evimister.com
canım nazik cevabın için teşekkürler ama bu ay limitler doldu vede evimister hediye çekimin günü dolmamasını rağmen aldı benden
hep havlulara çalışmışsın:)
hayırlı günlerden kullanman nasip olsun:)
Eki Görüntüle 427581 Eki Görüntüle 427583
yine altıncıcaddeden yarısı bizden kampanyası ile aldığım pike takımlarım tanesi 36 tl ye geldi ama bunlarında markası yok :) misafir için falan iyi olur diye düşündüm umarım iyi çıkarlar...
cnmm bunların markası kupon.. bende aldım kupon güzel çıktı.. inş sende beğenirsin...
öylemi orda markası yazmıyordu yada ben görmedim.. Nasıl kullandınmı peki ? çarşafları pamak ve polyastermiş umarım kullanışlı olur ama pikesi %100 pamukmuş bakalım artık.. Sen kaça almıştın canım ??
ben bursadan seri sonu ürünlerinden nevresim almıştım..sanırım 50-60 arası birşeydi..benimkide açık renkli tutumu güzel terletmiyoda..koyu rengi nasıldır bilemedim ama sende açık renk almışsın sanırım :)) inş. Beğenirsinn
canım aldıkların çok güzel güle güle kullan pikelerinde deseni çok güzel. genelde pamuk oranı yüksek olan şeyleri tercih et öylesi daha iyiymiş annecim öyle diyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?