sen ekle ben yazarım sana yorumbenimde avea çekiyle çk 19 tl ye aldğım pike takımı vardı ama pamuk oranını hiç hatırlamıyorum misafire diye almıştım bende:)) misafir n.takımını tk taç dan 39 tl ye mi ne aldım limangodan 20 tllik indirim çekimle çok sık yıkanır diye arada buluyorum böle ucuz yollu bişeyler:) çkb takımım geldide hepsini tek tek kontrol ettim 4 tanesinde çizik vardı gerii gönderdim fabrikadan bana geri geldi bile:) baya macera yaşadım ama halloldu çok şükür.
Canım güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah..
Ne kadar çok havlu almışsın öyle
Nişanlık modelin benim istediğim modelden.. Çok yakışmıştır eminim
çok şekerler canım hayrlı olsunnnnn
hepside çok güzeller güle güle mutlu huzurlu günlerde kullanın
canım çok sagol.. 10 dk bir mesaj atabilirmişim de atamadım o yüzden :)) nişanlığımı ilk aldığımda tereddütlüydüm ama çok güzel oldu herkes çok beğendi iyiki böyle bir şey almışım dedim :)) sana mesajla atarım ayrıntılarını... inşallah bulursun sende istediğin gibi bir nişanlık..
Canım benim hayalimdeki nişanlık buBunun şeker pembesi ben esmerim esmerlere açık pembeyi fazla yakıştırmıyorum beyaz tenlilere daha çok yakışıyor. Şeker pembesi de var ben gelinliğini denedim bu modelim harika birşeydi bittim ölmüştüm hatta.. ama fiyatı çok pahalıydı. indirimdeydi ben denediğimde 1950 demişti.. bi nişan için çok fazla buldum açıkcası.. Daha uygun fiyata yakalarsam bundan giymek istiyorumm
Senin sayfanıda meşgul ettim canım ya ksuura bakma
ne kusuru canım olurmu öyle şey.. sana bi kaç fot koyayım du :))
Eki Görüntüle 428490 çiçeğimi kendim yaptım bu aradaD
Eki Görüntüle 428491
Harika görünüyorsunnnnnnn ayy tekrar aşık oldum ben bu nişanlığaa
Harika iyi günlerde olsun insallah
öylemi ben hiç kontrol etmedim valla.. açıkta olanlardan bir kaçını baktım diğerlerini kontrol etmedim memlekete gidince bakarım olmazsa.. aldıklarını güzel mutlu günlerde kullan canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?