Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

teşekkürler canım... ben baya baya yararlandım ama bi sıkıntı çıkmaz inş !! pike takımı yatak örtüsü kek kalımı servis kaşığı nevresim takımı tencere tava ooo bir sürü şey almışım yaaa sagsalim elime geçer inş.. aslında dahada almak istiyorumda sorun falan çıkarda ürünler gelmez diye korkuyorum :S inşallah devam eederde sende istediklerini alırsın canım...

inş biran önce ulaşır eline siparişlerin. bakalım yarın evlenmiyorum ya daha sonrada olur kampanya (inş.)

inş biran önce ulaşır eline siparişlerin. bakalım yarın evlenmiyorum ya daha sonrada olur kampanya (inş.)

aynen canım aynen hemde ne kampanyalar olur :) bende ara vercem bi süre yapabilirsem... her şeyi aldım nerdeyse beyaz eşyam falan var buraya koymadım gerçi onları.. küçük mutfak aletlerinide aldımmı tamamdır hiç bir şey almasam da olr ondan sonra.. evlendikten sonrada alırız eksikleri...

senin herşeyin tammış ne güzel:) ben daha yolun çokk başındayım valla Allah kolaylık versin:) düğün yakın mı herşey tamamlandığına göree

senin herşeyin tammış ne güzel:) ben daha yolun çokk başındayım valla Allah kolaylık versin:) düğün yakın mı herşey tamamlandığına göree

bu yaz olacak gibi canım ama daha net bir tarih yok.. evet çok şükür çok az kaldı alınacaklarım onlarıda tamamladım mı yeter... maaşım yanıma kalsın biraz da her şey çok güzel hepsini almak istiyoruz para kalmıyor sonra.. sende tamamlarsın canım yaa güzel fakat yorucu ve masraflı telaşeler bunlar :)

aysegül34 canım senin yorganın markası ne ? bende almak istiyorum ama bir fikrim yok.. evimisterde taçın mikrofiber yorganı var bir alana bir bedava alıp almama konusunda kararsız kalıyorum da..

hepssi çooookk güzellllllll Allah gülü güle kullanmayı nasıp etsın:)))

aysegül34 canım senin yorganın markası ne ? bende almak istiyorum ama bir fikrim yok.. evimisterde taçın mikrofiber yorganı var bir alana bir bedava alıp almama konusunda kararsız kalıyorum da..

canım benim yorgan taçın çift kişilik. 66 tl gibi bişeye almıştım. senin o bedavalı yorgan kaç para fiyatıda uygunsa çok iyi kampanya.

canım benim yorgan taçın çift kişilik. 66 tl gibi bişeye almıştım. senin o bedavalı yorgan kaç para fiyatıda uygunsa çok iyi kampanya.

canım evimisterde taçın mikrofiber yorganı çift kişilik bir alana bir bedava 99 tl 25 tl indirim var bana 75 e falan gelecek işte.. ama yorgan iyimidir kötümüdür bilemediğim için almadım daha...

ıvır zıvır işte :)

Eklentiler

• $çerik.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $imags.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $8690023445901_0_304x424.webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
  • $İçerik.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $images.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $95481633.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $small_295605_1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $imges.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
EKSİKLERİM...

Kızartma tenceresi
Makarna süzgeci
Rende
Yumurta çırpıcı
Kurabiye kalıpları
Merdane
Erzak kavanozları
Saklama kapları
Baharat seti
Kağıt havluluk
Mutfak sabunluğu
Elektrikli cezve
Narenciye sıkacağı
Blender
Mikser
Tost makinası
Katı meyve sıkacağı
Çay makinası

Peçetelik ve peçete halkaları
Şamdan
Ekmek sepeti
Fırın eldiveni
Yağlık ve sirkelik

Bıçak Seti
Meyve bıçakları

Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Battaniye
Yorgan
Yastık
Bornoz takımı
Tahta kaşık ve spatula
Kahve fincanları
Kapaklı kek tabağı
Mikro dalga fırın
Mutfak tartısı
Salon takımı örtüsü

canım evimisterde taçın mikrofiber yorganı çift kişilik bir alana bir bedava 99 tl 25 tl indirim var bana 75 e falan gelecek işte.. ama yorgan iyimidir kötümüdür bilemediğim için almadım daha...

bence çok uygun kaçırma derim. ben taçın ürünleri iyidir diye düşünmeden aldım. yumuşacık annem beğendi ama kullanmadığımdan tam yorum yapamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…