mesajım 2.defa geliyorsa benim suçum yok az önce bilg. dondu:))
tencerelerin çok güzel canım bayada uyguna getirmişsin. keşke kampanyayı haziranın 6sına kadar uzatsalar kredi kartı kesim rarihim 5indedoğru düzgün yararlanamadım kampanyadan.
teşekkürler canım... ben baya baya yararlandım ama bi sıkıntı çıkmaz inş !! pike takımı yatak örtüsü kek kalımı servis kaşığı nevresim takımı tencere tava ooo bir sürü şey almışım yaaasagsalim elime geçer inş.. aslında dahada almak istiyorumda sorun falan çıkarda ürünler gelmez diye korkuyorum :S inşallah devam eederde sende istediklerini alırsın canım...
inş biran önce ulaşır eline siparişlerin. bakalım yarın evlenmiyorum ya daha sonrada olur kampanya (inş.)
aynen canım aynen hemde ne kampanyalar olur :) bende ara vercem bi süre yapabilirsem... her şeyi aldım nerdeyse beyaz eşyam falan var buraya koymadım gerçi onları.. küçük mutfak aletlerinide aldımmı tamamdır hiç bir şey almasam da olr ondan sonra.. evlendikten sonrada alırız eksikleri...
senin herşeyin tammış ne güzel:) ben daha yolun çokk başındayım valla Allah kolaylık versin:) düğün yakın mı herşey tamamlandığına göree
hepssi çooookk güzellllllll Allah gülü güle kullanmayı nasıp etsın:)))
aysegül34 canım senin yorganın markası ne ? bende almak istiyorum ama bir fikrim yok.. evimisterde taçın mikrofiber yorganı var bir alana bir bedava alıp almama konusunda kararsız kalıyorum da..
canım benim yorgan taçın çift kişilik. 66 tl gibi bişeye almıştım. senin o bedavalı yorgan kaç para fiyatıda uygunsa çok iyi kampanya.
canım evimisterde taçın mikrofiber yorganı çift kişilik bir alana bir bedava 99 tl 25 tl indirim var bana 75 e falan gelecek işte.. ama yorgan iyimidir kötümüdür bilemediğim için almadım daha...
renkli şablonları nerden acaba ben bulamıyorum bir türlü:26:
bence çok uygun kaçırma derim. ben taçın ürünleri iyidir diye düşünmeden aldım. yumuşacık annem beğendi ama kullanmadığımdan tam yorum yapamıcam.
şablon derken ölçü küreklerini mi diyorsun canım ?
şekilli olanlardan çiçekli kalpli :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?