- Konu Sahibi pernicketygirl
-
çok beğendimm güle güle kullann canımmm
blender setimiz aynıı :)
ayıcıklı tavaya bayıldımm benn :)
Hümüşşş çok güzel çeyizlerin canım güle güle kullanalım. Az kaldı yuppiiii.
,hüm hüm her şeyin harika saglıklı,mutlu günlerde kullan hepsini hayatım allah her şeyin en iyilerini nasip etsin huzur dolu yuvanıza ben bayıldım şahane hepsi.... bol bol kek,pasta,börek yap emi kocacıgınaaa
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah
daha dün gibi zaman ne hızlı gecıyo bu aşamalar çok heyecanlı ve cabuk geçıyor, güle güle kullanın :)
evlendıkten once ıyı alması bakması da sonrasında insan dıyor kı aslında bu kadar şeye de gerek yokmuş diye, şekil a çoğu sığmadı evime tv unıteme vitrine konsola stokladım:)
Birde ben hesap tutuyordum aldıkça, toplamda 8500 harcamışım, sadece ıvır zıvır, beyaz eşya mobılya falan herşeyi ayrıca bırlıkte aldık bir de, baştan ipin ucunu alın elinize derim ben :)
mutlulukla kullanın:)
Herşeyin çok güzel , güle güle kullanmayı nasip etsin Allah :) Şimdiden mutluluklar :)
canım mutlulukla kullan çeyizlerini şu kırmızılı olan takımlara bende bayılıyorum çok beğenyorum snde aşkla kullan
Hümmmmmm çok güzeller anacımmm allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinnnn canım benim
Çok teşekkür ederimmmmmm.... Daha güzelleri sizin olsun
Şimdi cicim; Güllü işleme olan Kanaviçe pike takımı Bursa dan aldım onu 2 yıl önce ama hala aynı şeyler var...
Pijama takımım Relax mode linki bu ; http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/pijama/pijama--10125
Teşekkür ederim beğendiğin için
Benimde 3 ayım kaldı :) Gelinlik baktın mı? Ben yeni bakmaya basladım nereye gıtsme gec kalmıssın dıyolar :)
malzeme kalitesini beğendin mi peki, nasıl :26:
ben şu anda kullanıyorum Relax mode çok memnunum çekmiyor kısalmıyor
temem o zamançok teşekkürler
güle güle kullan çeyizinin her parçasını ayrı mutlulukla kullan çok güzeller darısı benim başıma :)
Evet 2. provama gideceğim inşallah... tam tamına yetişir sizin de gelinlikçiye bağlı birazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?