Bunlar da Bizim Mobilyalarımız

koltukların deri olacaksa arap sabunuyla temizliğini yapmanı tavsiye ederim çok şey denedim en iyi arabsabunu çok güzel temizliyor ben beyaza kombin olarak mor_gri rengini çok yakıştıryorum senin mobilyalrında beyaz düz beyaz olsaydı gri ve morla kombinle derdim..
iyi günlerde kulllan çok güzell

hayırlı olsun canım rabbm ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin içinde mnik speedyler koşuştursun inşallah:)))

teşekkür ederimmm kuzummm ne güzel dua bu böyle. minik minik sipidi benim için süper ama nişanlım napar bilmem

yemek oda takımını çok beğendim, Rabbim güle güle oturmayı ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah.

teşekkür ederim canım çok sağol :82:

canım bilgi için teşekkür ederim aklımda kalacak
mor düşünmemiştim salon için ama iyi fikir bide bunları kombine etmek var.
salonumda gri-siyah-beyaz tonları hakim olacak ama renklendirmek için mor fena fikir değil

Yine beyaz mobilya ben mobilyaya ahşap rengini yakıştırıyorum wenge, beyaz renkler hoşuma gitmiyor. Televizyonlukla vitrini almamanı tavsiye ederim. Salonun ortasında gereksiz kalabalık. Konsolun üstüne televizyonunuzu koyarsınız şık durur. etrafında da koltuk takımları. Masa ayrı bir yerde etrafı geniş geniş ferah durur. Bunlar benim nacizane fikrim. Güle güle kullanın

Teşekkür ederim fikirlerin için zevkler her zaman tutmuyor. fikirlerini aklımda tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…