Bunlar da Bizim Mobilyalarımız

cnm güle güle kullan, eşyalarını çok beğendim, yatakodandaki gizli bölme süpermiş,
salon dekorasyonunda siyah beyaz gri kırmızıda güzel olur

çok modernmiş eşyaların,çok beğendim..

huzurla yerleştir onları evine inşallah sipidicim

evinin fotolarını da merakla bekliyorum

çok modernmiş eşyaların,çok beğendim..

huzurla yerleştir onları evine inşallah sipidicim

evinin fotolarını da merakla bekliyorum

ooo kimler gelmiş
canım teşekkür ederim beğenmene sevindim
inşallah onları da görürsünüz inşallah kendi evime çıkmak nasip olur

Mobilyaların çok güzel canım, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.

Zevkli hatunsun vesselam

İnşaAllah tatlım.. seni bi verelim de hayırlısıyla bigün güle güle otur demeye toplaşıp geliriz kısmetse hee tabi bu arada ben de yeni evime beklerim yaniiii

Hele bi evleniyim ondan sonra misafirde kabul ederim... misafirliğe de giderim. ama şimdi ne biliyim garip geliyor bana :83::83:

nekadar modern mobilyalar seçmişsin canım, hepsi çok hoş, mutlu huzurlu günlerde kullanın inşAllah
buarada bende yatak odasndaki gizli bölmeye bayıldım, süper fikir

Bu konuda da sizden yardım isteyeceğim. Ev dekorasyonu ve renkleri konusunda. :44::44::44:

Mutfağımdaki eşyaların renkleri

Küçük ev aletlerim kırmızı,beyaz eşyalarım gri-mutfak takımım kırmızı gelincikli olacak tabi buna beyaza kırmızı gelincikli perdesi de dahil.halısını da herhalde çok açık renk olmasın diye yine grili falan alabiliriz

Salonda ise

Koltuklarım gri-beyaz olacak üzerine 4 tane yastığım olacak kırmızı istemiştim ama değiştirmek istiyorum bunun için renk önerisine ihtiyacım var

Bide yemek takımım ise siyah beyaz olacak herhalde halı ve perdeler de gri-beyaz güzel olabilir.

yastıklarım yine kırmızı mı kalsın yoksa morlu mu olsun ona göre halıya da eklerim mor falan

bunlarda perde için beğendiklerim öyle int baktım

Tabi bide yatak odası var

onun tek mobilyaları tam işte. siyah beyaz.

bide istiyorumki her oda birbirinden farklı renklerle olsun. avizelerde var tabi :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…