Çok şükür okumuş işini eline almış düzenini kurmuş bir insanım tüm insanlar gibi bu saatten sonra karşıma çıkacak düzgün biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Beni az çok tanıyın diye yazdım bunu mesele şimdi başlıyor. Bundan yaklaşık bir yıl önce çok kötü hissettiğim bir gece gözyaşları içinde dua ederken( üzüntümün sebebi istediğim gibi birinin olmaması çok istememe rağmen herkes eşini bulmuşken benim yalnız kalmam )bi mesaj geldi yakın bir dosttan eşi beni birine tavsiye etmiş tavsiye ettiği kişinin babası oğlunu evlendirmek istediğini tanıdığı düzgün biri olup olmadığını sormuş o da beni önermiş fotoğrafını attı çocuğun nedense aklıma yattı. Birkaç gün sonra rüyamda beni dudağımdan öperken gördüm o kadar gerçekti ki fakat bi daha ses çıkmadı onla ilgili. Aylar geçti yine aynı haldeyken çok kötü olduğum bir anda kalbim daralmışken telefonu odada bırakıp namaz kıldım tekrar gözyaşları içinde dua ettim odaya gelince aynı dost aramış beni tekrar aynı çocuk için benim fotomu istiyordu attım eşi ben namaz kılarken ayrılmış yanından yanına gidince gösterecek dedi. Sonra taziye çıkmış gösterememiş dedi. Öyle kaldı mesele ama aklımdan hiç çıkmadı bunlar işaret mi diye düşünmeden edemedim paranoyak oldum resmen hiç kimseye anlatamadım bunları. Hayattaki işaretleri takip etmek mi gerek yoksa ben kafayı mı yedim bi yorum lütfen