Bunlar işaret mi benden başka yaşayan var mıdır

Pecete34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
462
174
123
Çok şükür okumuş işini eline almış düzenini kurmuş bir insanım tüm insanlar gibi bu saatten sonra karşıma çıkacak düzgün biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Beni az çok tanıyın diye yazdım bunu mesele şimdi başlıyor. Bundan yaklaşık bir yıl önce çok kötü hissettiğim bir gece gözyaşları içinde dua ederken( üzüntümün sebebi istediğim gibi birinin olmaması çok istememe rağmen herkes eşini bulmuşken benim yalnız kalmam )bi mesaj geldi yakın bir dosttan eşi beni birine tavsiye etmiş tavsiye ettiği kişinin babası oğlunu evlendirmek istediğini tanıdığı düzgün biri olup olmadığını sormuş o da beni önermiş fotoğrafını attı çocuğun nedense aklıma yattı. Birkaç gün sonra rüyamda beni dudağımdan öperken gördüm o kadar gerçekti ki fakat bi daha ses çıkmadı onla ilgili. Aylar geçti yine aynı haldeyken çok kötü olduğum bir anda kalbim daralmışken telefonu odada bırakıp namaz kıldım tekrar gözyaşları içinde dua ettim odaya gelince aynı dost aramış beni tekrar aynı çocuk için benim fotomu istiyordu attım eşi ben namaz kılarken ayrılmış yanından yanına gidince gösterecek dedi. Sonra taziye çıkmış gösterememiş dedi. Öyle kaldı mesele ama aklımdan hiç çıkmadı bunlar işaret mi diye düşünmeden edemedim paranoyak oldum resmen hiç kimseye anlatamadım bunları. Hayattaki işaretleri takip etmek mi gerek yoksa ben kafayı mı yedim bi yorum lütfen

Nerdeyse bir yıl olacak iki defa çok kötüyken arkadaşın araması gördüğüm rüya bunlar beni çok etkiledi hiç görmediğim biri kafayı yedirdi bana resmen. Ara ara birinden hoşlanır gibi olurken çıkıyor aklımdan bikaç gün sonra tekrar beynimi kemiriyor. Bu arada onu sosyal medyadan bulamadım ama akrabalarını buldum hergün hatta günde kaç defa onlara bakıyorum.

Sizin nasibinizde varsa o kişi zaten bir şekilde kesişecektir yolunuz bulacaktır sizi. İşaretlere rüyalara falan çok takılmayın sürekli bunu düşünüyorsanız rüyanıza girmesi de normaldir. Dua edin hayırlısı olacaktır inşllh

Nerdeyse bir yıl olacak iki defa çok kötüyken arkadaşın araması gördüğüm rüya bunlar beni çok etkiledi hiç görmediğim biri kafayı yedirdi bana resmen. Ara ara birinden hoşlanır gibi olurken çıkıyor aklımdan bikaç gün sonra tekrar beynimi kemiriyor. Bu arada onu sosyal medyadan bulamadım ama akrabalarını buldum hergün hatta günde kaç defa onlara bakıyorum.

1. Rüya ile amel olmaz.
2. Hayali bir duygu yaşıyosunuz.
3. Takıntı haline getirmişsiniz. Rüyalarıda ondan görüyosunuz. Kurtulun.
4. Ve en önemlisi. O yüZden tekrarlıyorum.
Her nasip vaktine esirdir.

Sizin nasibinizde varsa o kişi zaten bir şekilde kesişecektir yolunuz bulacaktır sizi. İşaretlere rüyalara falan çok takılmayın sürekli bunu düşünüyorsanız rüyanıza girmesi de normaldir. Dua edin hayırlısı olacaktır inşllh
Aslında çok realist biriyim ama resmen kendimi tanıyamıyorum ve bir yıla yakındır sürüyor bu

1. Rüya ile amel olmaz.
2. Hayali bir duygu yaşıyosunuz.
3. Takıntı haline getirmişsiniz. Rüyalarıda ondan görüyosunuz. Kurtulun.
4. Ve en önemlisi. O yüZden tekrarlıyorum.
Her nasip vaktine esirdir.
Evet takıntı ama üst üste gelince iki defa gözyaşları içinde dua ederken haber gelmesi beni etkiledi sanırım

Aslında çok realist biriyim ama resmen kendimi tanıyamıyorum ve bir yıla yakındır sürüyor bu
İnsanlar bu tarz duygular içine girdiğinde kendini tanıyamaz hale gelir. Bende biraz geç buldum sevdiğimi onun öncesinde nasipsizlik için çok olmuştu. Sonra karşı a birinin tavsiyesiyle eşim çıktığıma her şey sadece 2-3 ay içinde gerçekleşti bir anda oluverdi her şey nasipten öteye gidilmiyor İŞTE önemli olan gerçekten hayırlı birini iyi birini bulabilmek

Evet takıntı ama üst üste gelince iki defa gözyaşları içinde dua ederken haber gelmesi beni etkiledi sanırım

Bende inançlı bir insanımdırt ama siz bence kendinizi çok aşırı kaptırmışsınız. Nasibinizde varsa zaten siz istemesenizde düşünmesenizde olacak. Varsayalım siz böyle düşünerek gittiniz tanıştınız ve sizi beğenmedi. Böylesi hem egonuzu hemde inancınızı zedeler. Şuanda dışardan görünen hayali bir ilişkiye kendinizi kaptırmış olduğunuz

İnsanlar bu tarz duygular içine girdiğinde kendini tanıyamaz hale gelir. Bende biraz geç buldum sevdiğimi onun öncesinde nasipsizlik için çok olmuştu. Sonra karşı a birinin tavsiyesiyle eşim çıktığıma her şey sadece 2-3 ay içinde gerçekleşti bir anda oluverdi her şey nasipten öteye gidilmiyor İŞTE önemli olan gerçekten hayırlı birini iyi birini bulabilmek
Bu takıntıdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Karşıma çıkanları o gelecek bigün diye reddediyorum düşünün nasıl kafayı yediğimi

Bende inançlı bir insanımdırt ama siz bence kendinizi çok aşırı kaptırmışsınız. Nasibinizde varsa zaten siz istemesenizde düşünmesenizde olacak. Varsayalım siz böyle düşünerek gittiniz tanıştınız ve sizi beğenmedi. Böylesi hem egonuzu hemde inancınızı zedeler. Şuanda dışardan görünen hayali bir ilişkiye kendinizi kaptırmış olduğunuz
Çok haklısınız lütfen bana dua edin aklınıza gelince

O kişi sizin aklınıza yattığı için bilinçaltınızda olduğundan rüyanıza girmiş zaten o dostunuz çocuğun babasına sizi söylemiş muhtemelen o zaman fotoğrafınızı göstermiştir demek ki daha o zaman çocuk sizi beğenmedi ki ses çıkmamış uzun zaman yoksa haber yollardı görüşürdünüz o kadar zaman sonra foto istemesi sonra yok taziye çıkmış görememiş falan saçma internet var anında foto gidiyor o an bakılır yani.Bence çok umutlanmayın o konuda artık hep dua ederken namaz kılarken denk gelmesi sizi etkilemiş olabilir ama olacak olsa o zaman olurdu akışına bırakın psikolojinizi bozmayın zamanı gelince biri olur mutlaka

O yakın dostun da amacı ne anlamadım ki?
Seni ümitlendiriyor sonra tepki Yok.madem sizin mutluluğunuzu istiyor işin peşini bırakmasın gerekirse sizi görüştürsün resim göstermekle olacak şeyler değil bunlar
Dostun eşi bahsettiğim çocuğun babasıyla iş yapıyordu duyduğum kadarıyla araları bozulmuş. Ama düşünüyorum bozulmadan önce de epey beraberlerdi başka şeyler dönmüş olabilir. Bi bilseler beni nasıl etkilediklerini

O kişi sizin aklınıza yattığı için bilinçaltınızda olduğundan rüyanıza girmiş zaten o dostunuz çocuğun babasına sizi söylemiş muhtemelen o zaman fotoğrafınızı göstermiştir demek ki daha o zaman çocuk sizi beğenmedi ki ses çıkmamış uzun zaman yoksa haber yollardı görüşürdünüz o kadar zaman sonra foto istemesi sonra yok taziye çıkmış görememiş falan saçma internet var anında foto gidiyor o an bakılır yani.Bence çok umutlanmayın o konuda artık hep dua ederken namaz kılarken denk gelmesi sizi etkilemiş olabilir ama olacak olsa o zaman olurdu akışına bırakın psikolojinizi bozmayın zamanı gelince biri olur mutlaka
Tavsiye eden kişinin yaşı biraz büyük yani teknolojiden pek anlayan biri değil. E postasına fotoğrafımı atacaktı arkadaş ordan gösterecekti. Arkadaşın söylediğine göre benim profil fotoğrafımı atmış eşine yanımda 3 4 kız arkadaş daha vardı bu olmaz demiş belki yanındakiler daha hoş gelir gösterip aralarından şu mu diyecem demiş. İkincisinde bana ulaşmaya çalışırlarken yanından ayrılmış

Beklentiyi minimumda tutmakta yarar var. Çok yüksekte tutup bulutlarda uçarsanız yere çakılırsınız.
Haklısınız. Bu süreçte yani yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hiç kimseyle olmadı boşluktan dolayı sanırım kafayı taktım. Ama boşluğu dolduracak kimse çıkmıyor karşıma

Psikolojiniz bozuk malesef eski konularınıza da baktım hayatınızda birinin olmasını takıntı yapmışsınız. 1 senedir bu insanı bekledim diyorsunuz ocaktaki konunuzda kardeşiniz annenize mahalledeki çocuğu önermiş sadece kulak misafiri olmuşsunuz ertesi gün de karşılaşıp ayaküstü konuşunca nasıl bana sevgili gözüyle bakmasını sağlarım demişsiniz,

bir başka konuda zengin biri olsun istiyorum demişsiniz

daha başka konuda hayatında biri olması için dua sormuşsunuz yani sağlıklı davranışlar değil daha adı geçen insanları bile takıntı haline getiriyorsunuz.

Ben de inançlı biriyimdir . Eski sevgilimle tanışmam sevgili olmam sizin dediğiniz gibi bazı şeylere takilmamla oldu. Acaba bu işaret mi diye diye sevgili olduk ve onun doğru kişi olduğuna çok ama çok inandim. Üç sene iliskimiz sürdü sonra beni terk etti. Bir an afalladim , o işaretleri ben mi yanlış anladım acaba dedim. Yani bazı şeylere çok takılmamak lazım , olacağı varsa oluyor. Belki o kişi doğru kişi, belki hayatınıza sizin sınavınız olarak girecek belki de hiç girmeyecek. Bazı şeylere çok anlam yükleyince , yıkım çok ağır oluyor kendimden biliyorum. Karşımıza çıkan insanlar boşuna çıkmaz , Allah karşımiza çıkarıyorsa bir nedeni vardır ama bu sizim sınavıniz da olabilir. Ondan dolayı fazla kapilmayin, duaya devam edin Allah' a sığının hayırlı ise olur zaten. Allah gönlümüze göre versin.

Back
X