Zamanı daha işe yarar şeyler için harcasanız.Merhaba
Bunlar işaret mi diye daha önce konu açmıştım. İşaret değilmiş kızlar. İki defa çok kötü olduğum anda ondan haber gelmişti rüyamda görmüştüm resmen bir yıldan fazla süredir şizofreniye bağlamıştım. Fake hesaplar kurup akrabalarını takip ettim aylarca kimlerle arkadaş olabilir diye her ihtimali düşündüm. Dünya kadar insanı belki bağlantısı vardır diye ekledim. Artık o kadar hakimdim ki konuya kim neyi hepsini buldum yeğenine uzun zaman önce istek atmıştım ve sonunda bugün kabul etti. Nişan fotoğrafını paylaşmış dayısının yani onun o an uyandım rüyadan. Kızlar bu konuyu önceki konuyu bilip devamını bilmek isteyenler için açtım siz siz olun rüyalara göre işaretlere göre davranmayın. Şuan karışık duygular içerisindeyim fotoğraf ocak ayında atılmış 9 aydır nişanlı birinden haber bekliyormuşum
Sevgili kadınlar kulübü üyesi, emin olunuz ki buradaki üyeler konuları okurken nickleri akıllarında tutmuyorlar. Çünkü niye tutsunlar. En azından ben okuyup, cevap verip geçiyorum. Siz neden bu konuyu açarken insanların sizi özenle takip ettiğini düşündünüz mesela?
Çünkü ben konudan hiçbir şey anlamadım. Önceki konularınıza da bakmaya üşeneceğim için çıkıyorum. İyi günler efenim :)
Ne yapmamı tavsiye edersinizZamanınızı daha
Zamanı daha işe yarar şeyler için harcasanız.
Okuyorsanız eğitim,çalışıyorsanız iş hayatınıza odaklanın.En önemlisi hayatı akışına bırakın.Zamanla olucak olan, zaten size yazılmış ve sizi bulacaktır.Ne yapmamı tavsiye edersiniz
Hizmet için teşekkürler.Bu bir amme hizmetidir.
Konu sahibi evlenmek istiyormuş, dua ediyormuş karşısına düzgün biri çıksın diye.
Bir akşam dua ederken telefonu çalmış tanıdıkları birini önermiş tanışsın diye, fotoğraf atmış, konu sahibi de beğenmiş ve rüyasında öpüştüklerini görmüş.
Sonrasında aynı kadın konu sahininin fotoğrafını istemiş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Konu sahibi sürekli haber beklemiş neredeyse bir yıl.
Adamı bulmuş fake hesaplar açıp akrabalarını eklemiş.
Sonuç olarak adam birini bulup nişanlanmış.
actıgınız konudakı beyle ruyanızda opustugunuzu gordunuzDaha önce bir arkadaşımı rüyalarımda birbirimizi öperken görürdüm. Sınıf arkadaşımdı ve asla aklımın ucundan geçmeyen biriydi daha sonra aşık olduk karşılıklı yıllarca sürdü ve bitti
Toplum baskısı yüzünden bi sürü insanın psikolojisi bozuluyor yalnız benim değil. Okul bitti işe girdin yıllardır çalışıyorsun neden evlilik yok yaşın geçti diye yapılan baskıların sonucu bunlar
Neden hanımefendi açıklar mısınız
E dotoğraftan sonra aramadıysa beğenmediği ortada neden 1 yıl insan bu kadar hırs yapar ki beğendiği birini buluncada nişanlanmış işteBu bir amme hizmetidir.
Konu sahibi evlenmek istiyormuş, dua ediyormuş karşısına düzgün biri çıksın diye.
Bir akşam dua ederken telefonu çalmış tanıdıkları birini önermiş tanışsın diye, fotoğraf atmış, konu sahibi de beğenmiş ve rüyasında öpüştüklerini görmüş.
Sonrasında aynı kadın konu sahininin fotoğrafını istemiş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Konu sahibi sürekli haber beklemiş neredeyse bir yıl.
Adamı bulmuş fake hesaplar açıp akrabalarını eklemiş.
Sonuç olarak adam birini bulup nişanlanmış.
Bence konu sahibi düz duvara tırmanıyor derler ya o raddeye gelmişYalnızca bir fotoğrafını gördüğünüz birine bu kadar sarmanız çok acayip. Keşke aracıya sorsaydınız bunca zaman.
Hiç takma sen öyle diyenleri. Bende aynı hataya düştüm ki daha yeni atanmıştım ama millet susmuyor işte. Evlenirsin bu seferde çocuk derler. Sen sanırım duygusal boşluğa düşmüşsün. Arkadaşların bazıları haklı kendini kişisel gelişimine ver birde sosyal gruplar içersinde bulun. Yeni hobiler yeni arkadaş çevreleri edin.Toplum baskısı yüzünden bi sürü insanın psikolojisi bozuluyor yalnız benim değil. Okul bitti işe girdin yıllardır çalışıyorsun neden evlilik yok yaşın geçti diye yapılan baskıların sonucu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?