Bunlar işaret mi diye konu açmıştım

Zamanınızı daha
Zamanı daha işe yarar şeyler için harcasanız.

Acun şeyma ile evlenmeden önce rüyamda sevgili olduğumuzu görmüştüm (ıyyk ne alaka)
Ne yani peşine mi düşseydim,anlam mı çıkarsaydım adamı da hiç sevmem.

Ne guElg bir yorum, ciddiyim. :)

Bazen o kadar umutsuz ve mutsuz hissediyoruz ki ufacık bir işaret bekliyoruz ya da bir mucize olsun istiyoruz. Sizin de böyle zamanlarınıza denk geldiği için o kişiye özel bir anlam yüklemişsiniz. Olmasını çok istediğimiz şeylerde zihnimiz bize böyle oyunlar oynayabiliyor maalesef. Evlilik olayını biraz akışına bırakın ve zihninizi arındırın. Aslında tüm bunların en temelinde yatan duygular; korku ve endişedir. Ya hiç evlenemezsem kaygısını bu şekilde aşmaya çalışmışsınız. Korkuları bırakmaya çalışın ve kendi yolunuza güvenin..

Gercekten bunlara nasil vakit buldun? Yani hadi ex kisiyi takip etmeyi anlarimda, akrabalari, arkadaslari, selamlastiklari, bakistiklari, paylastiklari vs. Zehir gibi bir kafa.

Hizmet için teşekkürler.

actıgınız konudakı beyle ruyanızda opustugunuzu gordunuz

daha once bır arkadasınızla da ruyada opustugunuzu gordunuz

???

degısık.

sadece fotografını gordugunuz bır kısı ıcın bunca mucadeleye . oturup bır kahve ıcseydınız neler olurdu bılemedım

hakkınızda hayırlısı olsun dılerım bı an evvel hayırlı bır kısmet olur mutlu olursunuz

Ben de rüyamda Nejat İşler'i görmüştüm.
Neyse ki benim gibi stalk işleriyle uğraşmayan biri görmüş de ucuz kurtarmış adam.

Hayat akip gidiyor neden hayati bu kadar zorlastiriyorsunuz kendinize yazik ediyorsunuz.

Evlenseniz cocuk ne zaman derler.cocugunuz olur 2.si ne zaman derler sonra 3.su sonra cocuk ne zaman evleniyor derler bu boyle devam eder onun icin siz bosverin o toplumu herkes kendisi icin yasiyor sizin toplumu mutlu etmek gibi bir goreviniz yok. Insanlarin ne dedigini umursamayin ve hayati akisina birakin.

Onceki konunuzu okudum. Altı ustu cocugun fotosunu atmislar. Gorusmemissiniz bile. Ne kadar abartmissiniz. Ben de sevgiliydiniz de ayrildinjz falan zannettim. Kendinizi neden hirpaliyorsunuz ki hic gorusmediginiz biri icin?

E dotoğraftan sonra aramadıysa beğenmediği ortada neden 1 yıl insan bu kadar hırs yapar ki beğendiği birini buluncada nişanlanmış işte

Hiç takma sen öyle diyenleri. Bende aynı hataya düştüm ki daha yeni atanmıştım ama millet susmuyor işte. Evlenirsin bu seferde çocuk derler. Sen sanırım duygusal boşluğa düşmüşsün. Arkadaşların bazıları haklı kendini kişisel gelişimine ver birde sosyal gruplar içersinde bulun. Yeni hobiler yeni arkadaş çevreleri edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…