Bende aracıya şaşırdım. Birini demişsin devamını niye getirmiyorsun yani öyle havada kalmış sonuca ulaştırmamış ayıp etmiş.Ben size değil aracının işgüzarlığına şaşırdım.
Bilip bilmeden insan öneriyor , çok acayip. Üstelik foto bile paylaşıyor ve sonucundan sizi haberdar etmiyor, ayıp etmiş.
Insallah çok iyi biriyle evlenip çok mutlu olursunuz .
Nejat işleri görsem ben de umursamam algılayamadığınız bu herhaldeBen de rüyamda Nejat İşler'i görmüştüm.
Neyse ki benim gibi stalk işleriyle uğraşmayan biri görmüş de ucuz kurtarmış adam.
Çocukla oturup nasıl bir insan olduğunu anlamaya çalışmış ve bana uygun olmadığına karar verip ertelememiş bana haber verme gereği hissetmemişBende aracıya şaşırdım. Birini demişsin devamını niye getirmiyorsun yani öyle havada kalmış sonuca ulaştırmamış ayıp etmiş.
Kendinizden biliyorsunuz sanırımBence konu sahibi düz duvara tırmanıyor derler ya o raddeye gelmişondan kafaya takmış olsun artık biri die hahaha
KAderimdeki bu İnsan diye hiç kimseye şans vermedim yazdım algınızda sorun var sanırımBence konu sahibi düz duvara tırmanıyor derler ya o raddeye gelmişondan kafaya takmış olsun artık biri die hahaha
Olur ama öyle şey sen bir yıldır bekliyorsun bi haber gelecek diyeÇocukla oturup nasıl bir insan olduğunu anlamaya çalışmış ve bana uygun olmadığına karar verip ertelememiş bana haber verme gereği hissetmemiş
Şu konuyu açıp bir de insanları algı malgı gibi laflarla aşağılamaya çalışmanız gerçekten nasıl bir insan olduğunuzu gösteriyor.KAderimdeki bu İnsan diye hiç kimseye şans vermedim yazdım algınızda sorun var sanırım
Psikolojik sıkıntı nedir neye denirin özetiymiş resmen.Bu bir amme hizmetidir.
Konu sahibi evlenmek istiyormuş, dua ediyormuş karşısına düzgün biri çıksın diye.
Bir akşam dua ederken telefonu çalmış tanıdıkları birini önermiş tanışsın diye, fotoğraf atmış, konu sahibi de beğenmiş ve rüyasında öpüştüklerini görmüş.
Sonrasında aynı kadın konu sahininin fotoğrafını istemiş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Konu sahibi sürekli haber beklemiş neredeyse bir yıl.
Adamı bulmuş fake hesaplar açıp akrabalarını eklemiş.
Sonuç olarak adam birini bulup nişanlanmış.
Çocukla oturup nasıl bir insan olduğunu anlamaya çalışmış ve bana uygun olmadığına karar verip ertelememiş bana haber verme gereği hissetmemiş
+1Sevgili kadınlar kulübü üyesi, emin olunuz ki buradaki üyeler konuları okurken nickleri akıllarında tutmuyorlar. Çünkü niye tutsunlar. En azından ben okuyup, cevap verip geçiyorum. Siz neden bu konuyu açarken insanların sizi özenle takip ettiğini düşündünüz mesela?
Çünkü ben konudan hiçbir şey anlamadım. Önceki konularınıza da bakmaya üşeneceğim için çıkıyorum. İyi günler efenim :)
Kendinizden tahmin ettinizAşırı takıntılı insanlar genelde ikili ilişkilerde başarısız olurlar.
Davranışlarizin sağlıksız olduğunu zaten biliyorsunuz... psikolojik analize fazla gerek yok durum zaten ortada
Anne sözü dinlemek gerek gerçekten ilk söylediğimde annem ondan bişey çıkmaz ben o adamı tanıyorum çocukluk arkadaşım sabrı sonsuz sana 3 yıl sonra cevap verir demişti haklı çıktı halbuki o zaman anneme kızmıştımOlur ama öyle şey sen bir yıldır bekliyorsun bi haber gelecek diye
HAyır o zaman olmayacağına kendisi karar vermiş ve bana söylemedi. Sen istersen iletişime geçerim dedi en son gördüğümde hani ben beğenmedim ama sen istersen yine görüş anlamında söyledi ben de sustum hiçbir şey söylemedim.Öyle bile olsa saçma.
Aracı neden karar veriyor.
Yani gerçekten keşke kimse kimseye birini bulmasa ya, en uyuz olduğum işler.
Dışardan nasıl göründüğümün farkındayım siz farkında mısınızŞu konuyu açıp bir de insanları algı malgı gibi laflarla aşağılamaya çalışmanız gerçekten nasıl bir insan olduğunuzu gösteriyor.
Siz bu anlattıklarınızla dışardan nasıl görünüyorsunuz farkında mısınız?
E işte ben sizin nasıl göründüğünüzü görmüşüm ki soruyorum değil mi?Dışardan nasıl göründüğümün farkındayım siz farkında mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?