Bunlar işaret mi diye konu açmıştım

Pecete34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
462
174
123
Merhaba
Bunlar işaret mi diye daha önce konu açmıştım. İşaret değilmiş kızlar. İki defa çok kötü olduğum anda ondan haber gelmişti rüyamda görmüştüm resmen bir yıldan fazla süredir şizofreniye bağlamıştım. Fake hesaplar kurup akrabalarını takip ettim aylarca kimlerle arkadaş olabilir diye her ihtimali düşündüm. Dünya kadar insanı belki bağlantısı vardır diye ekledim. Artık o kadar hakimdim ki konuya kim neyi hepsini buldum yeğenine uzun zaman önce istek atmıştım ve sonunda bugün kabul etti. Nişan fotoğrafını paylaşmış dayısının yani onun o an uyandım rüyadan. Kızlar bu konuyu önceki konuyu bilip devamını bilmek isteyenler için açtım siz siz olun rüyalara göre işaretlere göre davranmayın. Şuan karışık duygular içerisindeyim fotoğraf ocak ayında atılmış 9 aydır nişanlı birinden haber bekliyormuşum

Son düzenleme:
Nişan fotosu da mı rüyaydı

Sevgili kadınlar kulübü üyesi, emin olunuz ki buradaki üyeler konuları okurken nickleri akıllarında tutmuyorlar. Çünkü niye tutsunlar. En azından ben okuyup, cevap verip geçiyorum. Siz neden bu konuyu açarken insanların sizi özenle takip ettiğini düşündünüz mesela?

Çünkü ben konudan hiçbir şey anlamadım. Önceki konularınıza da bakmaya üşeneceğim için çıkıyorum. İyi günler efenim :)

Bu bir amme hizmetidir.
Konu sahibi evlenmek istiyormuş, dua ediyormuş karşısına düzgün biri çıksın diye.
Bir akşam dua ederken telefonu çalmış tanıdıkları birini önermiş tanışsın diye, fotoğraf atmış, konu sahibi de beğenmiş ve rüyasında öpüştüklerini görmüş.
Sonrasında aynı kadın konu sahininin fotoğrafını istemiş bir daha da ne aramış ne sormuş.
Konu sahibi sürekli haber beklemiş neredeyse bir yıl.
Adamı bulmuş fake hesaplar açıp akrabalarını eklemiş.
Sonuç olarak adam birini bulup nişanlanmış.

Yalnızca bir fotoğrafını gördüğünüz birine bu kadar sarmanız çok acayip. Keşke aracıya sorsaydınız bunca zaman.
Onların da haberi yok nişandan yaklaşık 1 ay önce aracıyla bir araya gelebilme fırsatı bulduk. İstersen ona ulaşabilirim senin için düşünürsen diye halbuki çocuk 9 aydır nişanlıymış. Aracı olanda yakından tanıdığı biri değildi bi süre babasıyla ortak iş yaptılar sadece

Amanın bilmesem daha iyiymiş. Ben de eski sevgili, nişanlı sandım. Durum vahim. Acilen psikoloğa gitmelisin konu sahibi.

Korkuyorum.....

Bu durum sizde takıntı haline gelmiş. Rüyayı da ondan görmüşsünüz.Bazen rüyalar bilinçaltının yansıması olabiliyor.
Kurtulun bundan çünkü siz hayali duygular yaşıyorsunuz.

Tesekkur ederiz açıklma için
Acil tedavi ol demek istiyorum ama korkuyorum da şimdi buradan sosyal medya hesaplarımı bularak hesap soracak yetenek var.
Ben yorumsuzum

Koptum:) duygularıma tercüman oldunuz:)

İşte bu yüzden evlilik , aracı vs. Hiç karışmamak lazım kadın ,çıkdırmanıza sebep olacakmış neredeyse , siz neden bu kadar taktınız kıtlık mı var ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…