- Konu Sahibi Milicholito
-
Her şey de haklısınız. Sonuna kadar. Size sahip çıkan bir eşiniz var ne kadar güzel.Böyle eşiniz olduğu için sırtınız yere gelmez.
Fakat takıldığım, dilerim yanlış anlamışımdır. Kapalı görümceler, boşanınca namussuz mu oldu ? Hangimiz namuslu? Diye sormuşsunuz da anlayamadım.
Her şey de haklısınız. Sonuna kadar. Size sahip çıkan bir eşiniz var ne kadar güzel.Böyle eşiniz olduğu için sırtınız yere gelmez.
Fakat takıldığım, dilerim yanlış anlamışımdır. Kapalı görümceler, boşanınca namussuz mu oldu ? Hangimiz namuslu? Diye sormuşsunuz da anlayamadım.
Mümkünse bir süre hiç görüşmeyin derim ,yoksa bayram seyran dinlemez çok büyük olaylar çıkabilir aranızda,ayrıca gereksiz polimiklere de hiç girmeyin bence ,sevgiler.[/QU
Allahtan çok sık görüşmüyoruz, bayram da düğünde filan. ama o kadar çok yalan iftira dönüyor ki artık eşim bile önemsemiyor. Biliyor yani. yalnız çok rahatsız hissediyorum, tepki göstermediğim için, "ezik bize birşey diyemiyor"diyorlar. çok sinir oluyorum o zaman da. yapı olarak sabırlı ama aynı zaman da sinirli bir insanım. eşim arkamda sagolsun onun yapma dediği birşeyi yapmakta istemiyorum ama böyle konuşmalarını hazmedemiorum. hele o hakaretlerden sonra. kızımı bile dedikodu malzemesi yapıyorlar ya 7 aylık kızımı. Nereye kadar sabır bilmiyorum.
Merhaba hanımlar,
Geçen bayram eşimin küçük ablası ve yeğenleri ile tartıştık. Sorun da büyük ablasının çocuklarının(en buyugu eşimden 1 yaş büyük) benimle uğraşması. Face de taciz etmeler, ben naparsam ögrenip aynısını yapmalar. kızım var, 8 aylık. Gorumcemin gelinide doğum yaptı onun da 7 aylık. onunki de erkek. bebekleri kıyaslamalar, cahilce yorumlar filan, en son kızdım artık. tabi bende ekli değiller, diğer yeğenleri yetistirecegi için ekli olmasalar bile kızdım. Büyük yeğen bana tehdit mesajı atmış hakaret etmiş. Bunu gören küçük gorumcem bayram da eşime kızmaya kalktı güya ben suçluyum diye. eşim de kizdi, benim karıma laf edemezsiniz diye falan büyük kavga çıktı. şimdi öğrendim ki bana çok ağır hakaret ediyorlarmıs. Hatta eşimde öğrendi, sakin muhatap olma iki kelimeyi konusmayi bilmeyen adamlarla kendini bir mi tutuyorsun, onların istediği o, eğer en ufak birsey söylenirse bayramda, sen karisma gel bana soyle ben gosteririm onlara dedi. şimdi ben bayramda napaym seytan diyo görünce saç baş giriş. o kadar terbiyesiz görgüsüz bir aile ki eşim nasıl çıkmış hayret. Konuşurken ana avrat küfrediolar. Bunların yüzünden bir kaynım 4. defa evlendi, diğeri 2. defa. 3. kaynımda evlerine adım atmıyor. Koylerinde adları çıkmış edepsızler diye. Univ okudum oje sürüyorum takı takıyorum pantolon giyiyorum diye hep laf ettiler. Hala da öyle. Oysa kendi kizlari kapalı ama kocalarını aldattı boşandı 3 u de. şimdi kim namuslu?? Kardeşim, abla hiç buluşma Çirkefe bulaşma çamuru sana da sıcrar diyo. ama 3 yıldır yetti artık, hele en son ki o hakaretten sonra.
napayim şimdi? gormezden mi geleyim yoksa ağızlarının payını mi vereyim?
Aynen beni susturduklarını sanıyorlar. Bayram da yeğenleri geldiler güya beni dövecekler. Kayinpederim ve kayınvalidem, bizim evimizde bizim gelinimize el kaldıracak daha anasından dogmadı diye kızdılar. Yaşlı insanlar, böyle bir olayı üstelik bayramda yasattim diye kendimi sucladim. Tutmus görümcem gelini açıktı kapanmış, gelinini getirmiş, "gelin dediğin böyle olur bak benim geline " diye annesine yani kayınvalideme laf sokuyo. kv de dediki benim canımın sıkıldığını görünce, " benim gelin de boy var pos var okumus kız tabi seninki gibi olmayacak, hem oğlum onu öyle istiyor" dedi. Univ okumam ya övünç yada utanç meselesi olmuştur bu arada :) gelin tutmus kendi çapında laf sokmalar filan Allahim yarabbim kaç yaş küçük kız laf ediyor ya. Bana öyle yaparak kendi kaynanasna gorumcelerne yaranck aklısıra.ölür müsün öldürür müsün.Eşiniz yapmanız gereken şeyi söylemiş zaten. Onun dışına çıkmayın ki bu kez de "Niye benim dediğimi yapmadın da yüz göz oldun?" gibi bir sorun çıkmasın.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanır. Boşverin onlar öyle sansın.
Aynen beni susturduklarını sanıyorlar. Bayram da yeğenleri geldiler güya beni dövecekler. Kayinpederim ve kayınvalidem, bizim evimizde bizim gelinimize el kaldıracak daha anasından dogmadı diye kızdılar. Yaşlı insanlar, böyle bir olayı üstelik bayramda yasattim diye kendimi sucladim. Tutmus görümcem gelini açıktı kapanmış, gelinini getirmiş, "gelin dediğin böyle olur bak benim geline " diye annesine yani kayınvalideme laf sokuyo. kv de dediki benim canımın sıkıldığını görünce, " benim gelin de boy var pos var okumus kız tabi seninki gibi olmayacak, hem oğlum onu öyle istiyor" dedi. Univ okumam ya övünç yada utanç meselesi olmuştur bu arada :) gelin tutmus kendi çapında laf sokmalar filan Allahim yarabbim kaç yaş küçük kız laf ediyor ya. Bana öyle yaparak kendi kaynanasna gorumcelerne yaranck aklısıra.ölür müsün öldürür müsün.
kastettiğim şuydu, ben ilk facebook hesabı açtığımda, bana o.. diye hakaret ettiler, daha neler neler. Sürekli başını kapatan, uzun etek giyen düzgün eş olur, düzgün anne olur, sen açıksin senden anne de olmaz eşde olmaz diye ima ettiler.Allahim sana havale ettim dedim hep. bunu diyenler evli barkliyken eşlerini aldattılar. hani bana laf ederlerdi uzun etek giyen başını örten utanılacak birşey yapmaz açık olandan korkacaksın derlerdi. Ama o kapalı, herkese dinibütün ahlâklı gorunmeye çalışanlar mi namuslu? Face açtım diye o.. dedikleri ben mi? Şimdi kim o.. oldu?
Hıı anladım canım pardon. Kocalarını aldattılarsa namussuzdurlar evet. Ben boşanmış diye öyle dedin sandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?