Bunlar nasıl bir aile !!!!!

Gelin de benden küçük ki ben onun yengesi sayılırım kaynanasıyla(görümcemle) birleşti o da bana o şekilde davrandı. Hakaret laf sokma sırayla. Ben 34 bedene indim diye benden kadın da anne de olmazmış. bunu ima eden bir insan duyacaklarından rahatsz olmamali

Ayy canım okurken bile ben saç baş dalasım geldii valla..
Hiç yüzgöz olma derim..Hiç yoklarmış gibi davran.
Suratlarına dahii bakma ,görme bile..Senin için uçan sinek kadar farklı olmasınlar.Tırtla onları :)
Eğer bayramda bırşey yaparlarsa ki bana göre muhakkak yaparlar.Eşine de eşin halletsin ..Sen onların seviyesine düşme bile..
Allah korusun öyle insanlar çıksa benim karşıma evime dahi almam ,sinirlerim bir yerden sonra patlar .
Kaynınlların eşleri bile dayanamayıp kaçıp gitmişler şunlara bak be terbiyesiz insanlarr...Herşey aile -yetiştirilme tarzı-karakter ile ilgili bence...
Peki kayınvaliden ve kayınpederin nasıl ???

Sizi çekemiyor çünkü sizi kıskanıyoorrrrr.....Bir insan niye böyle bir şey yapsın .
2 seçenek var ;
1- Sizi çok kıskanıyor çekemiyor ,kendini eksik hissediyor
2-Psikolojık rahatsızlığı var..

eşini dinle derim...
amaaaaaa çok kaşınırlarsa eşine rağmen sende göster kendini..
herşeyede susulmaz herkes haddini bilsin..

Kp ve Kv bana karşı şimdiki eltilerim ve kayınlarmda iyi. Kv şu an 80 yaşında. Çok cektirmis gelinlere. Kızlarına filan. Eşim dışında hiç biri istediği kişiyle evlenmemiş. Ortanca kaynımı dövmüş hatta benim istediğim kızı alacaksn dıye. Kendi kizlari dahi bakmak istemiyorlar. Bana iyi davranıyor ki, ben bakayım ona. Yoksa bana da diğerlerine davrandgı gibi davransa benimde uzak duracağımi biliyor. Birde eşimle çok severek evlendik benim okulu bitirmemi bekledi o yüzden bana birşey yaparsa oğlunu kaybetmekten korkuyor. O yüzden bana karşı iyi.

Sizi çekemiyor çünkü sizi kıskanıyoorrrrr.....Bir insan niye böyle bir şey yapsın .
2 seçenek var ;
1- Sizi çok kıskanıyor çekemiyor ,kendini eksik hissediyor
2-Psikolojık rahatsızlığı var..
Ben onu kiskandiracak hiç birşey yapmadm oysaki. Neden yapayim ki zaten. Kendi kendilerine kompleks yaptılar. Hamileyken giydiğim kot pantolonu bile elestirmis kızcagız:) O kadar yalaka bir kız ki, gorümcelerine, kv ye yaranmak için kendi ailesinden taviz veren biri. O iyi gelin, ben kötü gelinim. Öyle desinler bu önemli değil sadece eşimin yeğenleri gozluk kullanmam dahil alay etmişler, çok ağır hakaretler filan. Eşim sen karisma bayramda birşey derlerse ben gosteririm
onlara dedi. Ama o hakaretler yanlarına mi kalsin..

eşini dinle derim...
amaaaaaa çok kaşınırlarsa eşine rağmen sende göster kendini..
herşeyede susulmaz herkes haddini bilsin..
Çok ustume gelirlerse sanırım bende duramam. Umursamıyordum ama artık sınırları aştı yaptıkları. Kendi çocuklarını adam edememiş görümcemler, gelinlere laf ediyorlar.Eşim olmasa arada, kavga ederdim ama eşim zaten arkamda, birşey yapıp bunu da kullanmalarına fırsat vermek istemiyorum. İki arada kaldım.

tabi fırsat verecek bişey aman yapma..
ben hani çok dayanılmaz hale gelirde damarına basarlarsa kendi kendini yiyeceğine onları ye demek istedim...
yinede sonuna kadar sabırlı davranman en mantıklısı..

Görmezden gelin, ses etmeyin, cevap vermeyin. Sessizlik herkesi mahveder. Charles Darwin

hiç oralı olmayın bence madem eşiniz sizden yana üstünde düşünmeye değmez.
bırakın kendi içlerini yesinler

Dağ gibi arkanızda eşiniz varken hiç bulaşmayın.Bulaştığınız an eşiniz size karşı tutumunu değişebilir ya da bu konularla ilgili konuşma yaptığınızda şimdi ki tutumunu sergilemez ya da size yaptığınızı hatırlatır.Bırakın eşiniz halletsin.

kendimi gördüm anlattıklarında ama bizde öyle yüzyüze tartışmalar yok ama ben eşimle birlikte oldugum günden bu yana bütün sülale nin ağzında sakız oldum ya başkalarıyla kıyaslamalar, ya küfretmeler ya dediğin gibi face den taşlamalar falan.. herşeyi söylediler küfürler dalgalar duydum duymamazlıktan geldim gördüm görmemezlikten. boşver benimde öyle saç baş girişesim ağzıma geleni söyleyesim halen var ama bunu yapınca onlardan hiçbir farkım kalmayacak. eşimin babasının kuzeni benmle ilgili konusurkn ismim yerine o.. diyomuş kendisi de başka adamlardan çocuk aldırmalar evlerden kaçıp günlerce gelmeyip başka adamlarla olmalar annesinin altınlarını çalmalar düşün yani sonrada kalkıp bana hakaret ederler senin karşında ki insanlar da böyle bence boşver değmez

Ne yazık ki inanç ahlak namus giyim tarzıyla olmuyor. Cahil insanlara laf anlatamazsınız tartıştıkça da onlar gibi olmaya başlarsınız bırakın herkes kendine yakışan tavrı sergiler çok şanslısınız ki size destek olan bir eşiniz var.

sakın muhattap olma derim. bayramda falan da gitmem senin yerinde olsam. aynı ortamda bile bulunmaya değmez o tarz insanlarla.

Kapalı diye açıkları namussuz gözüyle görenlerden nefret ediyorum .
Şu an ruh halini tahmin edebiliyorum .
Bu zır cahil edepsiz insanlardan uzak dur konuşma .
Ha çok konuşur çok laf ederlerse sende cevabını verirsin .

Ben olsam;

-sosyal medya hesaplarımı kapatırım,
-eşimle telefon numalaramızı değiştiririm,
-ne bayramda ne başka zaman görüşürüm,
-hiçbir yerde onlardan iyi ya da kötü bahsetmem,
-hiçbir surette karşılık vermem.

Zaten ben karşılık vermiyorum, face de de eşim ve benim hesabımda engelliler. Eşim yapı olarak o kadar iyi ki anlatamam. Çok sinirlenmesi lazım bagrması için. Tartistigimiz yegenlerının anneleri ki eşimin ablası kalp hastası, eşim onun hatırına yüz göz olmak istemiyor. Dün konusu geçti, bayramda onlarla konusman beni üzer, cocugunun annesine hakaret edenlerle hiç bişey olmamış gibi muhatap olma dedim. Onlar gelip konusursa napaym knusmaym mı dedi. Evet konuşma dedim.
hakaret olayı soyle, face de bana hakaret alay falan saymışlar. O zaman bizim face den silmıştık, ama engel koymamıştık daha. Eşimin beni çok seven yegeni söyledi face de böyle böyle yapmışlar yenge diye. Eşim ve ben baktık sonra. Onlar bizim ogrendigimizi gordugumuzu bilmiyorlar. Eşim dedi ki, şimdi gidip birşey soylesem, biz isim yazmadık ki Milicholito niye üstüne alındı, falan diye inkar edecekler dedi. Bu nedenle eşim sen bu konuyla ilgili birşey söyleme, muhatap olma, eğer sana birşey söylerlerse bu sefer inkar edecek durumları olmaz o zaman beni bulurlar dedi. Onlar bizim ögrenmedigimizi düşünüp kesin eşimle konuşmaya kalkacaklar ışte ben bu durumda eşimin onlarla konuşmasını istemiyorum.
Yanlış mi düşünüyorum?

evet çok şükür eşim yanımda, zaten bu konudanda şikayetçiler. Eşim benim ağzıma bakıyormus, benim eteğimden ayrilmiyormus falan.
Görümcemler yaşayamadıkları herşeyi gelinlerin yaşamasını hazmedemıyorlar. Sanki eşim bir robot ben onu kendime programladım(!) 33 yaşında koca adam neyin ne olduğunu biliyor ama anlamıyorlar.

Sadece giyim kuşam olsa o da iyi. Biz eşimle severek evlendik. Eşim benim ogretmenimdi, univ i kazandım, bitirdim beni bekledi 5 yıl. Yok ben öğretmenini ayartmişim, yok benim ailem ne biçim aileymski kizlarinin sevgilisi olmasına izin vermişler, sevmekte neymis(!) Eğer eşim öğretmenim olduğu evli nişanlı olsaydı yada sevgilisi olsaydı ve o durumda biz gorusuyor olsaydık evet ayartmış demelerini anlardım. Ama o bekar ben bekar, Herkes bi şekilde karsilasiyor bizde öğretmen öğrenci olarak tanıştık karsilastik.
kendileri sormadan kendi istediklerine zorla vermişler kizlari, bizim sevmemiz tuhaflarına gitmiş. Böyle bi aile (!)

Bende ofkemi kontrol edemiyorum, iyi bir tavır değil ama pire için çok yorgan yakmısımdır. Eşim beni iyi tanıdığı için
bir olay çıkarmamı istemiyo, onlardan ne farkin kalacak o zaman diyo. Sen böyle oldugun için muhatap olmadigin için daha çok sinir oluyorlar bir insana en büyük ceza onu yok saymaktır sen onları umursamadıgın için daha çok üstüne geliyorlar fark etmeni istiyorlar dedi. ne olursa olsun bazen farkettireym bi kendimi diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…