Bunlar ne yapmaya çalışıyor ?

Erkek ailesi sendromu. Oğlumuz prens malum.. Konu sahibi hala anlamıyor
Buna abi karar verecek. K.K yada kızkardeş değil.

eğer kardesinizi seviyor ona değer veriyorsa ki kardeşinizin yaptıkları ona değer ve sevdiğini gösterir böyle yapmaması gerekir kardeşinizin bence karşısına alsın güzelce konuşsun eğer bana değer veriyorsan benim sevdiğim insanlara da değer vermen gerekir yada bizim tarafımızdan sana yada ailene karşı bir saygısızlık yada kusur olduysa onuda söyle desin eğer böyle bir durum yoksa kız tarafı sebepsiz yere yapıyorsa bırakın bu ilişkinin nereye gideceğine kardesiniz karar versin siz söylerseniz kız bunun farkına varır varmaz yarın öbür gün kardeşinize koz olarak kullanabilir ayrıca seviyorlarsa ayrılın diye baskı yapmayın kardesiniz sinir çizgisini korumayı bilirse iki taraf içinde problem olmaz diye düşünüyorum Allah hayırlı insanlar ile karsilastirsin

Size ne ki?

Siz de bir insancıksınız şu dünyada sonuçta ... kalp kırmaya değmez o yüzden söyliyeceklerimi yuttum . Haksızsınız sadece.

Yanlış düşünüyorsunuz. 4 saat öncesi demişsiniz. Benim sözüm evde oldu 4 saat öncesinde ikramlıkları tabaklara yerleştiriyordum, babam gönleğinin ütüsünü beğenmedi annem onu ütülüyordu. Erkek tarafının gelmesine 1 saat kala makyaj yapıyordum. Kusura bakmayın bende istemezdim evimde hiç tanımadığım insanların benim evimde bizi o halde koştururken görmesini. Birde insanlar gergin oluyor yani. Annem ütü yaparken babama söyleniyordu yengem aa ne biçim aile bunlar demez ama nişanlının bilmem neyi der yani. Az biraz empati yapın. Şimdiden başlamışsınız zaten ayrılsınlar demeye. Kız görüşmek istemezse sizinle ben gayet hak veririm. Belli ki kardeşinizde ona hak veriyor korkunuz başlamış.

Siz kendi meziyetlerinizle ilgilenin diyeceğim ama ilgileyorsunuz belli.
Kötülük tohumlarını mikserlerlemek.

Bence sizin nasıl bir dert olduğunuzu anlamış o gelin ona göre mesafe koyuyor.

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…