Sizden bir ricam var.Madem imkanınız var iyi bir psikolog bulun ve gidin.Bunu söylemeyin.Çünkü sizin bu yaşananları normal mi?Diye sormanız bile normal değil.
Sizin olayları değerlendirme yetiniz körelmiş olmalı.
Hayattaki öncelikleriniz karışmış.
Size çocuklarını göremezsin diyen bir adam var ama siz hala doğumgününü,saçı başı sorun ediyorsunuz.
Size acil şifalar diliyorum.
çok şanslısın şimdiden kendini belli etmiş..mala bak çocuklarını görmiceksin ne demek seni de anlayamadım arkadaşım yaa başına bela mı arıyorsun paranla rezillik çekiyorsun hemen koy kapıya gurursuz ucuz erkek müsveddesini..
madem korkuyorsun hemen ona bir tatil ayarla gitsin 3-5 gün bu arada evini değiştir numaranı da.. belli olmaz bu gibi tipler kendini koru
sana ulaşamasın...sakın görüşme yüz yüze de gelme bir daha..ailenden kimseye ulaşamaz değil mi bilmiyor çocuklarının yerini falan..??
daha önceki açılan konulara yapılan yorumlardan dolayı yazıp yazmamakta tereddüt etmiştim ama yazmasam daha iyiymiş, biriniz hasta dersiniz biriniz çocuğunun rıskını veriyosun dersiniz, neye göre yorum yapıyorsunuz üstelik birde acil şifalar diliyorsunuz, bu yaşadıklarımın normal olduğunu düşünsem zaten buraya yazıp sizlerden fikir almak istemezdim veya adama ayrılmak istediğimi söylemezdim hayatıma devam ederdim. Neymiş demekki normal olmadığını bende biliyormuşum fakat sizlerle durumu paylaşmak dertleşmek istemişim, tüm bunları süzgeçten geçirmeden bana bunu yazdığınız için ben size acil şifalar diliyorum....
evet rızkını atıyorum 10 kazanıyosan şu an 10unu da çocuklarına mı harcıyosun adama ve ailesine para gönderiyosun o parayıda çocuklarına harca, hak mı bi kadının erkeğe para yedirmesi
daha önceki açılan konulara yapılan yorumlardan dolayı yazıp yazmamakta tereddüt etmiştim ama yazmasam daha iyiymiş, biriniz hasta dersiniz biriniz çocuğunun rıskını veriyosun dersiniz, neye göre yorum yapıyorsunuz üstelik birde acil şifalar diliyorsunuz, bu yaşadıklarımın normal olduğunu düşünsem zaten buraya yazıp sizlerden fikir almak istemezdim veya adama ayrılmak istediğimi söylemezdim hayatıma devam ederdim. Neymiş demekki normal olmadığını bende biliyormuşum fakat sizlerle durumu paylaşmak dertleşmek istemişim, tüm bunları süzgeçten geçirmeden bana bunu yazdığınız için ben size acil şifalar diliyorum....
bakın bunları yazmak doğru değil fakat çok farklı bakıyorsunuz konuya, benim her iki çocuğum içinde her ay hesaplarında yüklü miktarda paraları birkiyor her istedikleri ellerinin altında, durum böyleyken rızkını yediriyorsun diye birşey söz konusu değil, burda önemli olan benim bu adamla olan derdim sıkıntım, siz konuyu farklı bir yere çekiyorsunuz
bakın bunları yazmak doğru değil fakat çok farklı bakıyorsunuz konuya, benim her iki çocuğum içinde her ay hesaplarında yüklü miktarda paraları birkiyor her istedikleri ellerinin altında, durum böyleyken rızkını yediriyorsun diye birşey söz konusu değil, burda önemli olan benim bu adamla olan derdim sıkıntım, siz konuyu farklı bir yere çekiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?