Çocuklar banka hesabında yüklü paraları birikiyorsa başka ne istiyebilirler ki?
yazının sonunu sinirden zar zor getirdim. o nasıl bir insan öyle? çok üzgünüm ama seninle sadece paran için beraber. lütfen ya lütfen tekmeyi bas şuna. arabayı vurmasından korkuyorum demişsin. araba sürekli onda mı? bir bahaneyle elindeki sana ait tüm varlığını al. hemen kurtul bu adamdan.
sinirden saçımı başımı yolacağım. şunu merak ettim, siz çalışıyorsunuz mesela, o gün içerisinde napıyor? öyle gezip dolaşıyor mu?
... hastasınız diyen hanımefendi....
ben sırf benim onu ne kadar sevdiğimi anlasın diye bebek koyunda tekne kiraladım romantik bir masa yaptırdım, boğaz köprüsünün altına lazerle adımızı yazdırdım seni çok seviyorum yazdırdım ona muhteşem 2 saat yaşattım aşkımı anlasın diye. Kendisinin bile ağzı açık kaldı milyarlar döktüm bunu yaptım üstelik bunu yaptığımda özel bir günde değildi sıradan bir gündü. adam bana yaş günümde mesaj atıyo
onca şeyden sonra hala tek sorun *habersiz dışarı çıkamamam* diyorsun.
sen arkadaşlara kızıyorsun bana hasta demeyin diye
ama kendini hasta hissetmesende lütfen bir psikolağa git.
başlığın bile bi garip böyle bir olaya kim normal diyebilir.
o adam için hiç birşey söylemicem bile.
buraya konuyu neden açtınız anlamadım.doktora git diyene kızıyorsun?
paranı elin adamına yedirme çocuğuna yedir diyene kızıyorsun
adamdam ayrıl diyene zaten ayrıldım diyorsun eee nasıl bi yardım bekliyordunuz
sorun 800 liralık ayna ,sıfır telefon, bir aylık leptopsa zaten yenisini almışsın
sorun 85000 liralık arabaysa geri almışsın
e bi zahmet sigortasını ve maaşını da kesiver,tazminata gerek yok.
sorun sadece başlıkta ki soruysa eğer,normal değil güzel kardeşim
bir de ben olsam bu adamı rezil etmeden ayrılmazdım. banka dökümünü bir bahaneyle çıkartıp ona maaşını sizin yatırdığınızı, sigortayı bile sizin ödediğinizi tüm ailesine duyurun. gerçi o tarz bir annenin ar duygusu olduğunu da sanmıyorum, aferin oğlum der sırtını sıvazlar bir de. çocuklarınızı görmeyecekmişsiniz, evden çıkmayacakmışsınız. ne desem bilmiyorum. adam asalak, bildiğimiz asalak canlılar varya hani, onun insan formunda olanı. emiyor kanınızı emebildiği kadar. evden tabi ki çıkarmaz sizi, ya birine bunları anlatırsanız ve anlattığınız kişi sizi uyarır, ne yapıyorsun sen derse, değil mi? yazacak çok fazla şey var. durduk yere köpürdüm okuyunca. bu kadarını ne gördüm, ne duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?