bunlar normalmi

benim sizle paylaşmaktaki amacım böyle birşey var başımda ve bende ayrılmak için karar aldım onada söyledim kendisi kabullenmesede, o beni arkadaşlarımla dahi görüştürmüyor sizlerle paylaşmak istedim, yerinde ama geç alınmış kararımı ve yaşadıklarımı anlatmak istedim, bazılarınıza çok teşekkür ediyorum uslübunca cevap verdiğiniz için, böylece aldığım kararın çok daha öncelerden alınmasını gerektiğini geç bile kaldığımı bir kez daha görmüş oldum.
hastasınız diyen hanımefendi, eğer hasta olsaydım burdaki yorumlarım şöyle olurdu, böyle yapıyor ama ben seviyorum aşığım ne yapıcam nasıl vazgeçicem ondan yazardım. İlk yazılarımı okursanız sevgi kalmadı kullanıldığımı anladım ayrılcağımı söyledim yazdım.. Rica edicem üçüncüye tekrarlamayın aynı mesajınızı

onca şeyden sonra hala tek sorun *habersiz dışarı çıkamamam* diyorsun.
sen arkadaşlara kızıyorsun bana hasta demeyin diye
ama kendini hasta hissetmesende lütfen bir psikolağa git.
başlığın bile bi garip böyle bir olaya kim normal diyebilir.
o adam için hiç birşey söylemicem bile.
buraya konuyu neden açtınız anlamadım.doktora git diyene kızıyorsun?
paranı elin adamına yedirme çocuğuna yedir diyene kızıyorsun
adamdam ayrıl diyene zaten ayrıldım diyorsun eee nasıl bi yardım bekliyordunuz
sorun 800 liralık ayna ,sıfır telefon, bir aylık leptopsa zaten yenisini almışsın
sorun 85000 liralık arabaysa geri almışsın
e bi zahmet sigortasını ve maaşını da kesiver,tazminata gerek yok.
sorun sadece başlıkta ki soruysa eğer,normal değil güzel kardeşim

adam çalışmıcak evli değilim çocuklarım olacak iyi bir işim ve de maaşım ben adamı yedircem içircem bide ailesini de kalkındırcam beni istemedikleri halde sınırlarımı zorlıycam olucak iş değil

bir de ben olsam bu adamı rezil etmeden ayrılmazdım. banka dökümünü bir bahaneyle çıkartıp ona maaşını sizin yatırdığınızı, sigortayı bile sizin ödediğinizi tüm ailesine duyurun. gerçi o tarz bir annenin ar duygusu olduğunu da sanmıyorum, aferin oğlum der sırtını sıvazlar bir de. çocuklarınızı görmeyecekmişsiniz, evden çıkmayacakmışsınız. ne desem bilmiyorum. adam asalak, bildiğimiz asalak canlılar varya hani, onun insan formunda olanı. emiyor kanınızı emebildiği kadar. evden tabi ki çıkarmaz sizi, ya birine bunları anlatırsanız ve anlattığınız kişi sizi uyarır, ne yapıyorsun sen derse, değil mi? yazacak çok fazla şey var. durduk yere köpürdüm okuyunca. bu kadarını ne gördüm, ne duydum.

para yiyici bi tipe dadanmışsın allah kurtarsın da o kadar görmüş geçirmişsin 2 çocuk boşanmışsın hiç mi tanımadın erkekleri arkadaşım, bu kadar mı safsın

Tek diyeceğim şey;
Arkana bile bakmadan olay mahalinden uzaklaş,sonra çokkk başını vurursun duvarlara!

Çocuklar banka hesabında yüklü paraları birikiyorsa başka ne istiyebilirler ki?

offf offf ciddi anlamda bir farklı dili konuşma var burada sanırım. Konu maddiyat dimi, rızkını yediriyorsun yazılınca verilen cevapta maddiyat yönünden oluyor, maneviyat değil konuşulan, rızkını yediriyorsun yazıldı diye oturup çocuklarımla ne denli kaliteli zaman geçirdiğimi, onlara nasıl eğitim verdiğimi, her iki çocuğuma annesi olarak benim dil öğrettiğimi, ne denli terbiyeli saygılı görgülü çocuklar yetiştirdiğimidemi anlatıyım? sorulan maddiyatsa verilen cevapta o yönde tabiki.

şoktayım
ne kadar zengin olursam olayım, büyük konuşmuyorum ama kesinlikle bir erkeğe bakmazdım, bu eşim değilse..zor durumda değilse..
Annenizin dedikleri hiç mantıklı gelmedi mi? nasıl soyup sogana çevirmiş sizi...
Artık çocuklarınıza odaklanın yoksa siz böyle olmaya devam ederseniz hayatınıza başkası da girse bu şekilde kandırılmaya meyillisiniz,
adam da haklı tabi para her türlü geliyo niye çalışsın ki...

Çocuklar kimde kalıyor?

araba sürekli onda geceleri evimin otoparkına bırakıyor, benim üzerime hepsi onda hiçbirşeyim yok, zaten taşınırsam gece taşınıcam,

Bence sizi sevmiyor resmen kullanıyor.Seven adam sevdiği kadından para,araba vs.istemez.Kendisi sizin için birşeyler yapardı.Ayrıca sizin çocuklarınızla görüşmenizi engellemek için adımlar atıyorsa yarın bir gün çocuklarınız için eski eşinizle görüşmenize asla izin vermeyecek.O adamın kesinlikle psikolojik sorunları var,kıskançlık olur ama bir yere kadar.Adamın annesinin 2.el kadın almam demeside inanılmaz bir geri kafalılık,asıl senin çocuğunu kim istesin kendine bakamıyorki bir başkasına baksın.Baştan beri yanlış bir ilişki olmuş bu,o yüzden zararın neresinden dönerseniz kardır.İş içinden çıkılmaz bir hale gelmeden paçayı kurtarın yoksa sonuçları daha ağır olabilir.Ben bir erkek olsam utanırdım ya bir kadından para istemeye sigortamı falan yatırtmaya bu ne rezilliktir böyle.Ki o adamın annesinin boğazından 2.el dediği kadının ekmeği geçiyor.Yazık erkeğim diye dolaşmasın bari piyasada.

sinirden saçımı başımı yolacağım. şunu merak ettim, siz çalışıyorsunuz mesela, o gün içerisinde napıyor? öyle gezip dolaşıyor mu?

ben evimden çalışıyorum borsa ve bazı ekonomi dergilerinde finans makalelerim yayınlanıyor onları yazıyorum gün içinde. o dışarda oluyor boş boş geziyor

Asalak ,tek hücreli olup çalışmayan adamdan isterse dünya iyisi olsun insan olarak hayır gelmez . Sizin çocuklarınız da varmış neden çocuklarınızın rızkını sünepe bir adama yediriyorsunuz yazık günah değil mi? Evlenmeyin çok mu şart böyle bir adam neyinize yarıyor sorması ayıp? İşi yok sizin sırtınızdan geçiniyor, aşırı kıskançlığı var, çocuklarınızla görüşmenize dahi karışmış.

senin yerine ben sinir oldum kardeşim ya başlıktada bunlar normal mi demişsin ya çok iyi niyetlisin ama adam senin iyi niyetini suistimal ediyor böyle insanlar karşılarındakini sığınılcak liman sanıp kişinin kanını emip sonra da kendilerine yeni birini buluyorlar. ki adamında taktir ettiği yok bide sigortasını bile ödüyorum diyorsun gülsek mi ağlasak mıı ne insanlar var yaa

... hastasınız diyen hanımefendi....

Size hasta demedim ki?Üstelik insan hastada olabilir o ayrı.
Size dedim ki:Sorun sizde ve ben kendimce gördüğüm sorunları yazdım.Dedim ki:
Sizin olayları değerlendirme yetiniz körelmiş olmalı.
Hayattaki öncelikleriniz karışmış.

Ve psikologa gitmenizi önerdim.Şimdi sizin bu yazdıklarıma karşı öfkeniz normal mi?Size niye deli demişim gibi tepki veriyorsunuz?

Siz bana yazdığınıza göre bende yanıt hakkımı kullanabilirim değil mi?

siz bir erkeğin yapması gerekenleri (ortamala bir erkek için yukardaki örnek uç olabilir, gücü yettiğince demek istiyorum) kadın olarak kendiniz yapmışsınız. hem niye sevginizi ıspatlama gereği duydunuz ki? kaldı ki bir kadın sevgisini sıcaklığıyla şefkatiyle tatlı bir öpücüğüyle bile kanıtlayabilir, bu kadar pahalı jestlere hiç gerek yoktu. işte böyle adamın önüne dünyaları sererseniz o adam arsız da olur her şey olur.

ayrıldım demiyorum ayrılmak istediğimi söyledim üzerime yürüdü diyorum, bu noktadada adamın psikopatlığını sizlerle paylaşıp bunu nasıl yaparım diye sormak istedim, gece taşınmak gitmek tek çözüm gibi dursada belki farklı bir fikir alırım sizlerden diye, sizlerle paylaştım,

atımalısınız bu adamı hayatınızdan çocuklarınızla devam edin önceki eşinle ne yaşadın niye ayrıldın bilmiyoruz belki bunalımdasın belki sevmeye sevilmeye de ihtiyacın olabilir ama kişi yanlış kişio adam sana göre değil seni hak etmiyor ilerde daha iyi birisine rastlayabilirsin ama bu şekilde bir adamla yüzün de güleceğini sanmam dertsiz başına dert açarsın iyi düşün derim

sizin söylediklerinizin aynısını kardeşimde söyledi bana, sanırım içinde bulunduğum durumun özetini çok iyi yaptınız

Cok afedersiniz ama siz bu asalak ile birlikte oluyor musunuz?cinsel anlamda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…