bunlar normalmi

Saka mi bu?
Siz gercek misiniz?
Yahu ilkokul cocuguna anlatsan o bile kullanildiginizi anlar da size akil verebilir. Sizin akliniz, dusunme yetiniz yok mu? Kullanildiginizi, adam yerine bile konmadiginizi, kaz gibi yolundugunuzu goremiyor musunuz? Koskoca insansiniz, colugunuz cocugunuz var, hareketleriniz toy ergen kizlari gibi.
Siz bunalimda misiniz, boslukta misiniz bilmem de normal degilsiniz bence de. Bir psikiyatriste gorunebilirsiniz. Bir de tavsiyem,kendi basiniza karar almayin artik. Anneniz ne derse onu yapin. Pek saglikli dusunebilen biri gibi durmuyorsunuz. Adam afedersiniz donunuza kadar cekip alir siz bakarsiniz daha noluyor diye.
Yazik sokaga doktugunuz o kadar paraya, coculklarinizin gelecegine yatirim yapacaginiza elalemin ne idugu belirsiz adamina yedirmissiniz.
Ne insanlar var yahu, bir yasima daha girdim.

Ben artık hemcinslerimin ilişkiye emek vermekten ne anladığını ciddi ciddi merak etmeye başladım.

Adam bir tek "Ben senin paranı yiyorum." dememiş, bir o kalmış.

konu bana hiç inandırıcı gelmedi.
siz hem üniv.mezunu,hem iyi bir işi olan hem de 2 çocuk anası ve de boşanmış biri olduğunuza emin misiniz?? zira bu yaptıklarınızı dünyanın en aptal insanının dahi yapacağını zannetmem.

kv ye sonuna kadar katılıyorum üzüldüm yasadıklarınıza

çok mantıklı bu öğutler

Ben açıkcası sana acıdım ve üzüldüm

Sevgilin olması sana maddi özgürlüğü yaşatman hakkını vermiyor

Kendi çocuklarının rızkını elin adamına neden yedirdin?

Bankaya birikim yapsaydın evlatların için daha iyi bir seçim olurdu

Sizi çok iyi anlıyorum. İlk başlarda minik kıskançlıkları sahiplenme gibi geliyor, gururunuzu okşuyor ve onun sizi benimsediğini sahiplendiğini düşündürtüyordu. Sonra baktı ki siz tepki vermiyorsunuz, ben bu lokmayı yutarım dedi. Fakat olaylar bir anda bu noktaya gelmediği için, karşıdaki adamcık usul usul geçişler yaptığı için fark edemediniz durumun vehametini. Eee, zaman içinde sevgi de artınca bir dönemde aşk kör etti gözlerinizi. Mükemmel adam, işinin olmaması sorun değil, beni sahipleniyor o benim koruyucum ruh hali oluştu. Bence yaptığınızda hiçbir artniyet ya da yanlışlık yok. siz temiz hisler beslediğiniz için artniyetli olabileceğini düşünmediniz bile.

İnşallah bu hayduttan bir an önce kurtulursunuz. borsada para kaybettim önerisi bana çok mantıklı geldi bu arada.

Ne demek ne insanlar var yahu !!
yanıldım sevdim geç farkettim yazılan yazılara bak ....

konu başlığınız bunlar normalmi olmuş ama bence soru şu olmalı ben normalmiyim???
adam sizin paranızı seviyo bunu daha nasıl anlatmalı size bilmemki....

bu ne yaaa hakaretmi ediyorsun sen bana, hakikatten buraya yazmak çok saçma bir düşünceymiş, asıl benim size ne insanlar var yahu demem lazım demekki, toplasan şurda 10 taneniz aklı başında yardımcı olabilecek cevaplar veriyor geri kalanı vur abalıya, işiniz gücünüz hem cinslerinizi böyle acımasızca eleştirip hakaret etmekmi, okuyup fikir vermekmi,

anlamak isteyen bakın nasıl anlıyor içinde bulunduğum durumu, adam bana bir gün içinde yapmadıki tüm bunları zamanla enjekte etti zamanla çevremden soyutladı hal böyle olunca farkındalık geç oluşabiliyor, yani üyelerin beni tutup ruh ve sinir hastalıklarına götürmediği kaldı

işte ben bu algıyı anlayammıyorum,
bankada birikimleri olmadığını söyledimmi ben ?
ama birikimleri olduğunu söyledim buna rağmen niçin bu şekilde yorumlar geliyor ilginç

ama birikimleri olduğunu söyledim buna rağmen niçin bu şekilde yorumlar geliyor ilginç

öncekileri nerden bileyim ben bu adama harcadıklarından bahsediyorum

ne bu konu sahiplerindeki tripler ya allah allah bizde mi suç

geride kalan sayfaları okumadan senın ilk mesajına bakarak yorum yazıyorlar 16 sayfa okumak çok zor o yuzden

şimdi beni hasta, aptal ve çocuklarının rızkını ona yedircene çocuklara yedir veya çocuklara biriktir vs gibi değerlendirenlere bu yazım..

ne kadınlar var dost hayatı yaşıyor, orda çocuklarını barındırıyor, nikahsız yaşıyor zina yapıyor, kendi sefa içinde çocuklar sefalet, ne kadınlar var doğurup bırakıyor, yada çocukları babasına bırakıp kaçıyor, hatta ne kadınlar var kocasını aldatıyor büyük bir gönül rahatlığıyla kocasınında koynuna girebiliyor, başını yastığa rahat koyuyor.

Neyki sizin benim içinde bulunduğum durumla derdiniz. Ne yapmışımki ben, eşimden ayrıyım adama elimi sürdürmemişim çocuklarım adamı görmemiş bile, seviyor sanıp yanılmışım bunu farketmişim adamdada kişiliksizlik var bunu görmüşüm, size gelip buraya yazıyorum böyle birşey yaşadım ama herşeyi geç farkettim kurtulmak için çabalıyorum diyorum, kimseden bir beklentim yok isteğim yok yardım dileğim yok bir namussuzluğum yok ihmalkar kötü bir anne değilim, ama bu ithamları bana yapıştırmak için elinizden gelen tüm çabayı sarf ediyorsunuz, yani sizler hayatınız boyunca hiçmi yanılmadınız hata yapmadınız, hatanızdan dönmeye düzeltmeye çabalamadınız. Mutlaka olmuştur, böyle dönemlerinizde çevreniz size aptal hasta rızk yediren yada ne insanlar var yahu dedirten cümlelermi sarf ettiler size, ben beni yargılayın diye yazmadım buraya zatende kimsenin öyle bir hakkı yok, ben bunu yaşadım şimdi en doğru kararla kurtulmaya çabalıyorum diye yazıp paylaştım sadece sizlerle. Ben bilinçsiz bir insan değilim haklarımında farkındayım ne yapmam gerektiğininde, beni tek ürküten psikopat hareketleri oldu bunuda paylaştım zaten sizinle,

lafın kısası, buraya ben mağdurum babında bir edayla zaten yazmadım zatende mağdur değilim allaha şükür ayaklarımın üzerinde durabiliyorum tek sıkıntım ondan en az zararla akıl yoluyla ayrılabilmekti. Fikir vereceğinize laflarınızla zehirlediğiniz için bu tarz yazan tüm üyeleri ayakta alkışlıyorum

madem farkındalığınız arttı..artık birşeyler yapma zamanı....

şu andan itibaren ilişkimiz bitti düşüncesiyle hareket etmeye başlarsanız daha kolay atlatırsınız

umarım başarılı olursunuz bu konuda...

çünkü bu şahıs gerçekten art niyetli

ve aslında o var ama yok..anlatabildim mi?

sizin paranız olduğu sürece var olacaktır....

yaptığı da kandırmak..sizi kandırdı ...ve o hiç değişmeyecek size karşı

o daima sizi kandıracaktır...çünkü size bakınca o TL işareti görüyor...

lütfen bunu kendinize layık görmeyin ...

ee madem her şeyin farkındasın "bunlar normal mi" diye neden konu açıyorsun."normal mi?" normal olup olmadıgının bile farkında değilsin sen.biz normal deseydik ne olacaktı normal mi olacaktı?

Bence bu kadar yazışmadan sonra konu sahibesinin kendini daha doğru ifade etmesi ile konuya şu şekilde devam edelim derim.

Konu sahibesi birlikte olduğum kişinin bakın ne kadar anormal davranışları var ben ondan ayrılmak istiyorum ama bu tarz birinden ayrılırken nasıl zarar görmeden kurtulabilirim demiş gibi düşünelim derim.

Muhtemelen korktuğuna göre burda bize anlatamadığı şeylerde olabilir.

Madem farkındaydın 2 sene neyi bekledin görmek için çocukları geçtim ki ben birikim yapaydın dedim kötü mü dedim hadi onuda geçtim kendini bile kullandırmışsın arabaya tek binememeler falan
madem herşeyi biliyorsun bunların normal olmadığını mı bilemiyorsun
neyse ya hayat sizin güle güle kullanın

Yorumlara sadece şöyle bir göz attım okumadım, ben sadece konunuza cevaben yazıyorum.
Şimdi sizi suçlamak, aşağılamak, akıl vermek çok kolay da, aşk denen şeyin insanın nasıl gözünü kör ettiğini de iyi bilirim o yüzden bunların hiç birini yapmayacağım.
Nasılsa o aptal aşık halleriniz bitmiş ki gerçekleri görmeye başlamışsınız, bu durumda yapmanız gerekeni zaten biliyorsunuz. Bu tecrübe olmuş, sanmıyorum ki bundan böyle gözleriniz kapalı kendinizi teslim edesiniz bir adama.
Siz negatif yorumlara değil pozitif yorumlardan(burada ya da gerçek hayatınızda) güç alarak devam edin yolunuza.

hayatta sadece akıllı olmak yetmezmiş...fikirli olmakta şartmış...Allah akıl fikir versin diye boşuna dememişler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…