Bunlarda Benim Çeyizlerimmm <3 )

lavantakesesi35

Zor işler bu işler
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
386
153
63
$1459951_461587473947182_1727810187_n.webp

İlk Beyaz eşyamızı aldık sırasıyla geri kalanları da alacaz nasip olursa :)

Evin bellimi canım su sebili almışsın ama
iyi günlerd ekullan inşayyah
Amin canım yok belli değil daha bizim biraz daha zamanımız var ama biz borçsuz evlenebilmek için herşeyi tamamlıyoruz. Bu alınan hiç birşeyin borcu kalmadı mesela herşeyi en ince ayrıntısına kadar alıyoruz ki sonradan masraf olmasın

Amin canım yok belli değil daha bizim biraz daha zamanımız var ama biz borçsuz evlenebilmek için herşeyi tamamlıyoruz. Bu alınan hiç birşeyin borcu kalmadı mesela herşeyi en ince ayrıntısına kadar alıyoruz ki sonradan masraf olmasın

Bence su sebili gereksiz olmuş ama son zamanlarda evet gerekli bişey. iyi günlerde kullan tekrar inşallah mutfağın büyük olur.

Her seyin cok guzel, gule gule kullan:KK68:
Kahvalti takimi hediyeli olan nevresim takiminin markasini soyler misin canim? Ne diye geciyor ismi?

Cok begendim, nevresimlere zaafim var da, seninkilerin de hepsi birbirinden guzel:nazar:
Zamanla tamamlanir, benim hicbi seyim yoktu desem yeridir, evlenince tamamladim cogu seyi dusun.
Teşekkürler canım aynen tamamlanır bazılarını siteye ekleyemedim nevresim çok artık annem kızıyor alma diye bi tane de siyah alıcam çok zarif duruyor bi mobilyalar kaldı küçük eşyalarda tamam borçsuz evlenebiliriz inşallah :KK17:

Screenshot_1.webp 89 Parça Çatal Bıçak takımı 150 TL ye aldım daha önce annem kullandı aynı markayı çok memnunuz 2 yıldır bekliyordum stokta varmış hemen aldım :KK8:

Back
X