Bunlarda benim çeyizlerimmm :)

Çeyizler neredeee göremiyorumm
Şaka şakaa bekliyorum bende

Şimdilik aklımda bunlar var :) Pijamalarımı falan ayrı bi gün ayırıp çekicem resimlerini :)

Yorganlarımı bulamadım kızlar tam olarak bumu bılmıyorum ama biri duble yorgan çift katlı.. Diğeri çift taraflı bi tarafı havlu..Bi tanede kaz tüyüm var.. Bunlar çift kişilik.. 1 tanede tek kişiliğim var.. :)

Bende çeyizlerimi paylaşmaya karar verdim kızlar :)
Maşallah Allah güle güle huzurla kullanmak nasip etsin. Düğün ne zaman ?
Arzum çaycıdan bizde de var memnun kalırsınız süper bir ürün sadece ayarlaması ilk etapta bizi baya uğraştırmıştı.
Birde elektirkli süpürge markasını sormka istiyorum ?

Phılıps marathon canım :)

Çaycıyı bılıyorum kullanıyoruz suan annemede almıştık :) Hatta kayınvalıdemede aldık ve hıc ugrastırmadı sorunsuz cok sukur :)

Merhaba Miss_bonn hereşyin çok güzel güle güle kullan inş. elektrik süpürgesini daha önce kullandınızmı. bende alıcam araştırma içerisindeyim ama emin olamıyorum bu makineyide 750 den aşağaı bulamaıdm tereddütteyim değermi diye :S

Teşekkür ediyorum öncelikle daha iyilri sizin olsun inşallah :) Bnce değer zaten çünkü ben çok ataştırdım sadece geldıgnde deneme amaclı kullandm ama memnun kalmıcagmı sanmıyorum cokta uyguna bulmussn ben 980 e aldm.. reklamları yoktu ama daha 2 ay oluyo ben alalı:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…