hadi bakalım ilk yorum benden demiştim
Maşallah Allah güle güle huzurla kullanmak nasip etsin.Bende çeyizlerimi paylaşmaya karar verdim kızlar :)
Phılıps marathon canım :)Maşallah Allah güle güle huzurla kullanmak nasip etsin.Düğün ne zaman ?
Arzum çaycıdan bizde de var memnun kalırsınız süper bir ürün sadece ayarlaması ilk etapta bizi baya uğraştırmıştı.
Birde elektirkli süpürge markasını sormka istiyorum ?
Saol tatlım resmını bulabıldklerımı ekledım işte dha iyisi sizlerin olsun inşallah :)Canım benimm güle güle kullan inşaallah hepsiniii
Teşekkür ediyorum öncelikle daha iyilri sizin olsun inşallah :) Bnce değer zaten çünkü ben çok ataştırdım sadece geldıgnde deneme amaclı kullandm ama memnun kalmıcagmı sanmıyorum cokta uyguna bulmussn ben 980 e aldm.. reklamları yoktu ama daha 2 ay oluyo ben alalı:SMerhabaMiss_bonn hereşyin çok güzel güle güle kullan inş. elektrik süpürgesini daha önce kullandınızmı. bende alıcam araştırma içerisindeyim ama emin olamıyorum bu makineyide 750 den aşağaı bulamaıdm tereddütteyim değermi diye :S
Tantitoni canım :) Ben kullanmadım ama annemde almıştı çok memnun kaldı tavsıye ederım :)bu tencerelerin markası nedir cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?