Çok teşekkür ediyorum sağolun :) Bütün çeyizlerimi kaldırdık aslnda aklıma gelenlerin resmını bulabıldklerımı koydm 8 ay snra nasipse düğünüm o zaman hepsini paylaşmayı düşünüyorum :) Bundan snra aldıklarımıda ilk işim paylaşıcam :)canım çok güzel herşeyin iyi günlerde kullanın kullandıkça mutluluk versin inşallah :)
Canım yeşil pijama takımından ben de sipariş ettim bir de baktım sende de var :) Pijama kardeşi olduk :)ve pijamalarım bugun elime ulaştıı :)Eki Görüntüle 1347825 Eki Görüntüle 1347826 Eki Görüntüle 1347827
Aaaa aynı kampanyadan aldıgımızı bılıyodum ama aynı pıjamaları aldıgımızı bılmıyodum :) Güel günlerde giyelim pijama kardeşim :)Canım yeşil pijama takımından ben de sipariş ettim bir de baktım sende de var :) Pijama kardeşi olduk :)
Philips elektrik süpürgesini güvenerek alabilirsiniz ben iki yıldır kullanıyorum çok memnunum..Ayrıca philips azur ütüden de çok memnunum ..Benim lcd de philips ne philips severmişim ben yahuAma güveniyorum ürünlerine ..
ilk pijamayı giyen kız gizem güler mi ben mi benzettim:)) hepsi de çok güzelmiş güle güle kullan, ben de pierre cardin kampanyasından 3 tane pijama aldım :) şortlu takımım yok keşke şortlu da alsaydımve pijamalarım bugun elime ulaştıı :)Eki Görüntüle 1347825 Eki Görüntüle 1347826 Eki Görüntüle 1347827
ilk pijamayı giyen kız gizem güler mi ben mi benzettim:)) hepsi de çok güzelmiş güle güle kullan, ben de pierre cardin kampanyasından 3 tane pijama aldım :) şortlu takımım yok keşke şortlu da alsaydım
ilk pijamayı giyen kız gizem güler mi ben mi benzettim:)) hepsi de çok güzelmiş güle güle kullan, ben de pierre cardin kampanyasından 3 tane pijama aldım :) şortlu takımım yok keşke şortlu da alsaydım
Yok canım benzetme kısmı fazla ta kendisi..
hangi siteye geldi peki :)Evet canım arkadasta yazmıs ama Gizem gülerin ta kendisiAnıl kampanyasından almıştım çokta güzel cıktı takıp et olur yıne kampanya :)
Markafoniden almıştım canım ben :)hangi siteye geldi peki :)
Nevoşummm çok sagol , bayadır hiç bişey almamıştım dün toptan çıkardım hepsini :)Hepsi çok güzel canım iyi günlerde ,sağlıkla kullanırsın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?