Bunlarda benim çeyizlerimmm :)

canım çok güzel herşeyin iyi günlerde kullanın kullandıkça mutluluk versin inşallah :)
Çok teşekkür ediyorum sağolun :) Bütün çeyizlerimi kaldırdık aslnda aklıma gelenlerin resmını bulabıldklerımı koydm 8 ay snra nasipse düğünüm o zaman hepsini paylaşmayı düşünüyorum :) Bundan snra aldıklarımıda ilk işim paylaşıcam :)

Philips elektrik süpürgesini güvenerek alabilirsiniz ben iki yıldır kullanıyorum çok memnunum..Ayrıca philips azur ütüden de çok memnunum ..Benim lcd de philips ne philips severmişim ben yahu Ama güveniyorum ürünlerine ..

zaten belirttiğiniz ürünlerde Philips 10 numara 5 yıldız :)

ilk pijamayı giyen kız gizem güler mi ben mi benzettim:)) hepsi de çok güzelmiş güle güle kullan, ben de pierre cardin kampanyasından 3 tane pijama aldım :) şortlu takımım yok keşke şortlu da alsaydım

Yok canım benzetme kısmı fazla ta kendisi..

Evet canım arkadasta yazmıs ama Gizem gülerin ta kendisi Anıl kampanyasından almıştım çokta güzel cıktı takıp et olur yıne kampanya :)

evet bu tarz benimdeki Gizem :)
ilk pijamayı giyen kız gizem güler mi ben mi benzettim:)) hepsi de çok güzelmiş güle güle kullan, ben de pierre cardin kampanyasından 3 tane pijama aldım :) şortlu takımım yok keşke şortlu da alsaydım

Bu kahvaltı takımına bayılarak Aryıldızdan aldım herseyımı yoksa yemek takımı karacadada vardı begendıgım tarzda ama benı en cok cezbeden sey bu kahvaltı takımı oldu :)

Tencere setim :))

Çatal kaşık bıçak setim :)

Yemek takımım :))

Yatak örtüm :))

Bornoz takımım :) Aslında vardı onuda eklemiştim ama yatak örtüsüyle set haline getirdik nevresim falan hem sürekli kullanılan seyler oldugu için aldım :) Kayınvalidemde havlu seti almış bu kadar yeterli sanırım dahada almam :))

Nevresimim :) Çok belli değil ama üstünde taşları var gibi duruyo :)

Bu paspasıda hediye verdiler beyazını seçtim :) Ayrıca bide bornoz takımının paspası var ama bulamadım nette :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…