evet şans ama ben hep iyi şeyler duydum bosch hakkında canımsigortayı düşünmedim canım o nasıl oluyor bilmiyomki
evin için aldığın eşyaların fturasıyla sigorta şirketlerinden sigorta yaptıyorsun tatlım hırsızlık sigortası bozulm sigortası vs. senelik bedel ödüyorsun bozulduğunda çalındığında kaybolduğunda san bedelinin belli bir mikatrını ödüyorlar...
güle güle kullan hepsini canım çok güzel herşeyin. çaycımız aynı bu aradahayırlı olsun
günaydın canım iyimiş valla o kadar para harcandı yaaa allah korusun birşey olsa yok yere havaya uçacakben bir nişanlıma açayım bu durumu ne dicek. Saol sölediğin içinn
saol canım benim dahada güzelleri senin olsunnbizim işyerindede o çaycıdan kullanıyoruz çok memnunuz valla ayarları var sürekli sıcak oluyor birdaa çalıştırmaya gerek kalmıyor canım çok kullanışlı güle güle kullanalım
Günaydın tatlım.Bencede çok önemli bir konu o kadar emekle alıyoruz..Çokta pahalı değil geçen sene bozulma ve çalınmaya karşı ikisi beraber 400 TL civarı idi.
Davetiyemi ekledim bakmak istersen
Düğünün ne zamandı yetişecekmi gelinliğin acaba :26::26: İyi yapmışın almamakla istediğin olana kadar içine sinene kadar alma parasını da verme
çok teşşekkür ederimmHepsi özenle secilmis, güle güle kullanmak nasip olsun..
Dügünümüz ayni gün,ayni gün gelin oluyoruzceyiz isleri tamamen bitti mi ?
ramazana 2 gün kala diye, cogu kisi bugünü tercih etmiyor, herkes coktan evlenmis oluyor
ama bizimkisi mecburiyet oldugu icin bugüne aldik..
Benim ceyizimde 2-3 alinacaklar kaldi, bitti sayilir aslinda:)
Evin icindeki tadilat yeni bitti, mutfagim ve perdelerim geldi.. Sira diger mobilyalarda..
Ufak tefek seyler illaki kaliyor, dügünden sonra hallederim diyorum
Ev mi bakiyorsunuz ? Umarim kisa zamanda gönlünüze göre bulursunuz..
Gelinligini aldin mi canim ?
herşeyin çok güzel, güle güle kulan..
teflon tencere setinin markası korkmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?