bunlarda yeni evimden resimler....(Huzur bulduğum tek yer)

arkadalar fotografla yeni çekilenlerde var önceden çektiklerimde var hepsinden koymaya çalıştım.inş.begenirsiniz.

salon dışında diğer yerleri çok beğendim ,salon çok koyu renk geldi bana ,ayrıca salon tüllerinde oturma odan gibi olsa daha ferah olur ayrıca fon perde kullanırsan daha şık durur diye düşündüm bir an ..

mutfak süper ,oturma odan çok iç açıcı ve ferah ,güle güle otur canım

mutfalarımız andırıyor birbirini siyah beyaz ve metalik bütün odalarını beğendim ...........ama eylülcüğüme katılıyorum salon konusunda cidden çok koyu düşmüş... sadece perdelerle mi aydınlanır bilemiyorum ama sanırım biraz canlanması gerekiyor odanın nacizane fikrim.. ömür boyu mutlulukla huzurla oturunn

teşekkür ederim...evet salonum kahverengi ağırlıklı halılarımla ve mumlarla renk katmaya çalıştım ama bazı aksesuarlarlara aydınlatmaya çalışacagım....yorumun için çok teşekkür ederim..

yorumun için teşekkür ederim.evet salonda biraz değişiklik yapmaya çalışacagım.....aksesuarlarla renk katmaya calışacagım.perdeleri yakın zamanda değiştiremem....çünkü ev kredisi ödüyorum..... elimden geldiğinde ferahlatmaya çalışcağım.....aminnnnnnnnnnnnn

güle güle otrun mutfak halının markası ney acaba? benim mutfagıma çok benziyor mutfagın bende halı alıcam araştırıyorum.
oturma odanıda çok begendim kruveze tüller çok şık duruyor zaten .

slaon banadaçok koyu geldi , dedigin gib aksesuarlarla ferahlayabilir.
birde slonada çok şıkk oluyor kruveze tül

birde çamaşır sepetinin oldugu yere boy dolabı alabilirsin
havlular için filan hem şık olur hemde dolap her bir derde devadır:)

Canım merhaba öncelikle evin çok güzelmiş. Güle güle otur canım. Ben en çok mutfağına bayıldım.

Bir sorum olacak acaba ocağpa bağlanan doğalgaz borusunu ve açma kapama vanasını nereye sakladınız?

Dışarıda olması gerekiyormuş da çok çirkin duruyor o boru gizlemnin bir yolu var mı diye araştırıyorum?

birde çamaşır sepetinin oldugu yere boy dolabı alabilirsin
havlular için filan hem şık olur hemde dolap her bir derde devadır:)

evet canım dolap konusunda çok haklısınız..bende oraya güzel bir dolap düşünüyorum.en kısa sürede ya alacagım yada yaptırtcam.
:)))))))))

canım bizde doğal gaz yok .davlunbazın borusun var onuda üst tarafftaki dolabın içinde gizli......

mutfaga renk katmalısın bence tekdüze olmuş baharatlıklarla kavonozlarla bi renk saçip kullanabilirsin...salonun benimki gibi boğucu ya d aben artık koyu kahvelerden sıkıldım diye bana böyle geliyor...neyse güzel temiz bir ev güle güle otur sağlıkla..

siyah beyaza başka bir renk karıştırmayı sevmiyorum. sadece masamın üzerindeki vazo yeşil oda bana renk konusunda yetiyor....salonumdada küçük dokunuslarla kahverengiyi bastırmayı düşünüyorum.onuda zamanla yaptıkca paylaşırım sizlerle....yorumun için çok teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…