Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

Bu adamla sadece sevdiğin için mi berabersin. Sevgi değil bu kusura bakma. Hayat senin hayatın verme iplerini kimseye. Sen bu ipleri verdikce daha fazlasını isticek

Bu ne psikopatlık böyle. Sevgi aşk bunun neresinde hala ayrılamıyorum diyorsun?

Bence bu insanla bir daha asla görüşmeyin. Fiziksel şiddete devam ederse hatta teşebbüs ederse bu adamı olanları ailenize anlatmakla tehdit edin. Ola ki evlenirseniz gelecekse çok şiddet görür, ardından da boşanırsınız. Ne gerek var ki bunları yaşamaya?

ona vuran vurmuş hala daha affettim ayakları yapıyor neyse bize şimdi başlarlar saldırmaya yalnız bu konu çok BAN yer benden demesi..

Hep yeşilçamın yüzünden bunlar zaten,türkan kadirden ,filiz edizden,hülya kartaldan okkalı bir dayak yer sebebi kendini aldattığını düşünmesidir ..sonra ikinci kadının yalanı ortaya çıkar er kişi esas kızı affeder da da da dam mutlu son kardeş noldu esas kıza niye affediyon suçlu sensin..yok serpil çakmaklı o tokattan kaçamayacak illaki vay arkadaş

Arkadaşın da durumu anlamamış mı karşısındaki insanın nasıl biri olduğunu... sen bu adamdan uzak dur. bunun ardı arkası kesilmez. ve çok merak ediyorum sana zarar veren bi insanı nasıl sevebiliyorsun ya ! neyini seviyorsun ne yapıyor da sevdiriyor kendini??

tabi sevmese kıskanır mı, kıskanmasa döver mi? ne kadar çok morluk, ne kadar kırık burun o kadar böyyük aşk.

çok basit degil mi sorunun cevabı

DÖVÜYOR ! :)

10 yillik kocam, bu anlattiklarinin yarisini yapsa saniyesinde bosarim. Askindan olsem de gururuma yediremem bana saygi duymayan, beni sevmeyen (seven adam sevdiginin tirnagina kiyamaz) adamla birlikte olmayi.

Vallahi sizin gibiler yüzünden insan zor durumdaki birine yardım etmeye korkuyor. Orda seni darp ederken biri görüntülese kimse sana yardımcı olmuyor geçip gidiyor olur burada saydırırız da saydırırız seni o durumda görüp yardım etmeyenlere ama sizin gibiler var ya ne hali varsa görsün. Nasıl bir kafaysa artık

Seni gozunden sakinip bu yasa getiren aileni dusun.
Kendini bilmez bir o.cocugunun kum torbasi ol diye mi yolladilar seni o okula?
Yok mu abin, kankan, kuzenin?
Once bir guzel meydan dayagi attir buna, sonra bas tekmeyi gitsin. Hic hir bok yiyemez, seni ezik gordukce ondan alevleniyor bu kadar.
Ya da al darp raporunu, sikayetci ol.
Ask saygi varsa guzel.

çok basit degil mi sorunun cevabı

DÖVÜYOR ! :)
söven sevilirvari bir söz yankılanıyor beynimin en ücra loblarında..bir de yardım edin diyor af buyur napalım erkek arkadaşın seni döverken budundan mı tutalım kıpırdama diye..ben anlamadım nasıl yardım edeceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…