- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi rapunzel-34
-
Bu adamla sadece sevdiğin için mi berabersin. Sevgi değil bu kusura bakma. Hayat senin hayatın verme iplerini kimseye. Sen bu ipleri verdikce daha fazlasını isticekPsikolojik şiddette görüyorum en basitinden sınıftan bi erkek arkadaşım nasılsın dese selam verse hakaretler ediyor namusuma laf ediyor ona kalsa hiç bir erkekle konuşmyacakmışım konuşursam görürse ya birgün ya beni yada onlardan birini öldüreckmiş
tabi amele sümügü gibi duvara hergün nasıl yapıştırıldıgını anlatıyorlar :)Türk filminde saniyorlar kendini..
Koca üniversite konuşuyordur simdi büyük asklarini..
ona vuran vurmuş hala daha affettim ayakları yapıyor neyse bize şimdi başlarlar saldırmaya yalnız bu konu çok BAN yer benden demesi..şimdi birazdan üniversite öğrencisi medeniyetiyle çağdaş sanat dersi verir burda bir de bizi cahil yerine koyar....ama ne fayda...böyle kızları gördüğümde zopaynan dövesim geliyor Allahıma..nasılsa biri dövüyor ağzına küreğnen birde ben vursam çok mu Allasen.
Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içindesonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...
ben bazı kadınların artık dayak yemekten haz aldıklarını sanıyorum ciddiyim..
böyle değerli hissediyorlar kendilerini ama evliyken degil ha !
Sevgiliyken yedikleri dayak onları ihya ediyor..Sevgi ile kıyaslıyorlar dayak yemeyi..
çok basit degil mi sorunun cevabıArkadaşın da durumu anlamamış mı karşısındaki insanın nasıl biri olduğunu... sen bu adamdan uzak dur. bunun ardı arkası kesilmez. ve çok merak ediyorum sana zarar veren bi insanı nasıl sevebiliyorsun ya ! neyini seviyorsun ne yapıyor da sevdiriyor kendini??
inanmiyorum kucuk sandim.. sana boyle yapan adam neler yapmaz....vallahi gazetelere haber olmak istemiyorsan bir an once ondan uzak dur
söven sevilirvari bir söz yankılanıyor beynimin en ücra loblarında..bir de yardım edin diyor af buyur napalım erkek arkadaşın seni döverken budundan mı tutalım kıpırdama diye..ben anlamadım nasıl yardım edeceğiz?çok basit degil mi sorunun cevabı
DÖVÜYOR ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?