Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

senin sevgilin bir psikopat farkında mısın

adam yarın öbürgün evlenseniz filan kıskançlığından seni öldürebilir bile,

bunları seni sevdiğinden yaptığına nasıl inanıyorsun

ailenden farklı ilde okuyorsun sanırım. o insana benzeyen mahluktan kesinlikle ayrıl. bırakmaz diye korkuyorsan ailenin bulunduğu şehre yatay geçiş yap...

üniversite de kız arkadaşım sevgilisinden dayak yiyordu. kız korkudan ayrılmadı. oğlan kızı aldattığı için ayrıldı.

Arkadaşım sevdiğinden eminim diyorsun bi de, biz ne diyelim ki sana.
SEV-Mİ-YOR senu bunu kafana sok.
Yazık degil mi sana, hic mi acımıyorsun kendine ben anlamadım ki.

Bırakamıyorum diye bir şey yok, insanlar onca yıllık eşlerini bırakabiliyor
Hayatı böyle arabeske bağlama, yoksa daha çok dayak yersin
Kadınlık onurun olsun biraz, dayak ne demek ya
Üniversitelisin bir de yazık senin aldığın eğitime
Çok kızıyorum senin gibi kızlara çok...

Bir yerde de utanıyorum, Demişsin.
Evet doğru yapıyorsun.
UTANMALISIN!
Adamın gerçek yüzünü gördüğün halde, aklında karar veremediğim için adamın hırtlığına kılıf bulmaya çalışıp yeniden yüzüne bakmaya mecbur hissedecek kadar, kendini aciz ilan ettiğin için

UTANMALISIN!
Sevgi böyle bir şey değil, bu bir tür bağımlılık! Bu herife harcamanın zamanı, git Kampüsünde bir ağaç bul, otur altına, tak kulaklıkları, al eline bir kitap, tek başına takıl. Kendine utanmayacağın bir zevk yaşatmış olursun.

Evde ailene terbiyesizlik yapsan, kadın kendini tutamayıp, bir tokat atsa şimdi, ayrı eve çıkmak için internette kiralık ev bakıyor olurdun.
Ay Size sevgiyi ne olarak anlatıyorlar anlamıyorum. Karşı taraf her şeyi yapsın, sende buna ses çıkarma olarak mı?
Bir insan 21 inde bunca aşağlamayı nasıl kabul eder...

Daha da bir şey söylemiyorum.

Nasıl maruz kalabilirsin bunlara?
Hem de kendin olmaya başladığın bir dönemde?
Hem de hayatının en güzel yıllarında?
Nasıl bu insana mahkum olabiliyorsun?

Walla topukla derım ardına bıle bakma dünyadaki tek erkek o degıl sonra pısman olursun benden söylemesi hemde cokkkkk

Canım benim şuanki o tokatları üstüne yürümeleri falan aşık olduğun için affedilebilir hatta belki çekici bile geliyor olabilir içten içe hoşuna dahi gidebilir. Fakat ileride aşk bitince ben ne yapmışım bugüne kadar nasıl affetmişim diye başını duvardan duvara vurursun. Aç tv leri bi bak günde kaç kadın katlediliyor ? O kadınları öldürenler kimler biliyor musun ? Senin sevgilinle aynı tıynete sahip olanlar.. Seven insan sevdiğine dokunmaya dahi kıyamaz bir damla göz yaşına kıyamaz, tokat atmak, üstüne yürümekde ne demek oluyor ? Bir kadına gücü yetecek kadar yerin dibinde hiç kusura bakma erkeklik gururu yok bu açık ve net. Birdaha yapmayacağım desede asla inanma 1 kere tokat atan onbinlerce kez de atar. İleride üzülmesine kıyamadığın evlatlarını da tekme tokat döver, senin yediğin dayaklardan daha çok acır için. Benim teyzem kocasından yediği dayaklar yüzünden felç oldu sonunda kanserden öldü. Gözünü aç, silkelen ve kendine gel. Böyle bir adamla devam edecek kadar kendine saygın yok mu oturda bir mukayese et, yolun çok yanlış.. İnşallah doğru kararı verirsin gerçekten çok üzüldüm..

Hayır aynı fakültede ama

bende lise ögrencisisiniz diye düşünmüştüm

zıpzıp gelmeden sorayım yaşlar kaç acaba..

bu arada adam psıkopat ayrıl sen deli misin ? ne sevgisi

dayakla sevgi mi olur ?

hayvanlar bile şefkatle beslenirken itilip kakılıp tekme tokat dovulmek hosunamı gıdıyor

Hayır aynı fakültede ama
Psikopat adam, civi civiyi soker dicem ama o adam onada izin vermez. Adam seni birakmis zaten, bida sakin affetme. Adam seni daha sevgiliyken dovuyosa evlenine neler yapar Belki baska birini bulur, hic bi zaman iyi anilarini dusunme, seni dovdugu zamani dusun. Tedavi falan olur diye dusunme, degismez o

yaa hangi seven adam sevdiğine bunları yapar.hayır biz niye döverek sevemiyoruz bu erkek millletini.demek ki sorun sende...bırak canı cehenneme;çok daha güzel insanlarla tanışmanıda engelliyo senin.akıllı ol canım abla tavsiyesi

Bian önce ayrılın derim,şimdi aşığım seviyorum nasıl ayrılcam diyonuz ama aşk acısına katlanıp ayrılmazsanız ilerde şiddet acısına katlanmak zorunda kalırsınız.madem sorunları var gitsin tedavi olsun arkadaşınız.böyle bi sevgi olamaz

O sadist sen mazoist sado-mazo ilişki yaşıyorsunuz ondan ayrılamıyorsun.
O hasta sen ondan daha hastasın.
Dayak yiyip hala seviyorum demek benim aklımın alamayacağı bir şey. Hem de üniversite öğrencisi bir genç kız için.

neden katlanıyosun halen anlamıyorum, düşünki daha şimdiden şiddet var işin içinde, yani ruhsal olarak manyak biri, insan sevdiğini tokatlar mı canını acıtır mı hiç, heleki karşısındaki bir bayan ve " sözde seviyor" ...Bence en kısa öncelikle kendini bir toparla, net kararlar al ve o erkek denen herifi biran once sepetle.. Ve en onemlisi aldığın kararlardan asla pişman olma.. Sonradan pişman olmakdan daha iyidir.

seni tehdit ediyor bir daha yaparsan öldürücem diyor...

sende burda neler diyorsun...bence senin gibi kadınlar erkeklerin dayak atmasına izin veriyor ve onları yüceltiyorsunuz.onlarda bunu çok iyi kullanıyorlar.

sizin gibi dayak yiyip baskı gören hala aşktan bahseden kadınlara ne demeli bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…