- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi rapunzel-34
-
yaptığım hataları bir daha yaparsam öldürürüm seni diyor yemin ederim diyor ben ise yapmaz diyorum
Hatayı o yapıyorsa, seni neden öldürüyor?yaptığım hataları bir daha yaparsam öldürürüm seni diyor yemin ederim diyor ben ise yapmaz diyorum
çok basit degil mi sorunun cevabı
DÖVÜYOR ! :)
Nasıl maruz kalabilirsin bunlara?Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içindesonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...
salak olduğun için bırakamıyorsun.... bu kadar açık ve net..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...
Canım benim şuanki o tokatları üstüne yürümeleri falan aşık olduğun için affedilebilir hatta belki çekici bile geliyor olabilir içten içe hoşuna dahi gidebilir. Fakat ileride aşk bitince ben ne yapmışım bugüne kadar nasıl affetmişim diye başını duvardan duvara vurursun. Aç tv leri bi bak günde kaç kadın katlediliyor ? O kadınları öldürenler kimler biliyor musun ? Senin sevgilinle aynı tıynete sahip olanlar.. Seven insan sevdiğine dokunmaya dahi kıyamaz bir damla göz yaşına kıyamaz, tokat atmak, üstüne yürümekde ne demek oluyor ? Bir kadına gücü yetecek kadar yerin dibinde hiç kusura bakma erkeklik gururu yok bu açık ve net. Birdaha yapmayacağım desede asla inanma 1 kere tokat atan onbinlerce kez de atar. İleride üzülmesine kıyamadığın evlatlarını da tekme tokat döver, senin yediğin dayaklardan daha çok acır için. Benim teyzem kocasından yediği dayaklar yüzünden felç oldu sonunda kanserden öldü. Gözünü aç, silkelen ve kendine gel. Böyle bir adamla devam edecek kadar kendine saygın yok mu oturda bir mukayese et, yolun çok yanlış.. İnşallah doğru kararı verirsin gerçekten çok üzüldüm..Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içindesonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...
Hayır aynı fakültede ama
Psikopat adam, civi civiyi soker dicem ama o adam onada izin vermez. Adam seni birakmis zaten, bida sakin affetme. Adam seni daha sevgiliyken dovuyosa evlenine neler yaparHayır aynı fakültede ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?