Bunlarla nasıl başa çıkacagım?

Uzak durun oyle bir insan zarardan baska bisi vermez size. Konusuyorsa bile sizinle emin olun ki cikarlari icin konusuyordur..

Az once yasadigim olaya bu cevabiniz cuk diye oturdu biliyor musunuz. Gercekten oyleymis. Az once beni aradi ne yaptigimi nasil oldugumu sordu. Annemin yanindayim yarin gidicem dedim. Gezdin mi dinlendin mi falan diye sordu hayir dedim geldigim gunden beri bankayla, borclarla onla bunla ugrasiyoruz hicbisey yapamadim dedim. Annen hakediyor dedi. Neyi hakediyor senin borclarini odemeyi mi bu cocuklari tek basina dunyaya getirmemesine ragmen hepsi icin cirpinmayi mi dedim. Biz dogdugumuz icin kendi istikbalini oldurmus beyefendi, ki ne maddi anlamda bana bir kurus vermisligi vardir , ne manevi anlamda bir kez olsun sacimi oksamisligi vardir.. Sanirsiniz onu dolandirip terkeden bizdik. Konustu konustu zeytinyagi gibi uste cikmayi basardiktan sonra hadi hadi Allah isini rast getirsin diyip telefonu yuzume kapatti.

Bazen cok aptal oluyorum galiba. Herkesi kendimden cok dusunuyorum gereginden fazla uzuluyorum. Az once beni aradi ne yaptigimi nasil oldugumu sordu. Annemin yanindayim yarin gidicem dedim. Gezdin mi dinlendin mi falan diye sordu hayir dedim geldigim gunden beri bankayla, borclarla onla bunla ugrasiyoruz hicbisey yapamadim dedim. Annen hakediyor dedi. Neyi hakediyor senin borclarini odemeyi mi bu cocuklari tek basina dunyaya getirmemesine ragmen hepsi icin cirpinmayi mi dedim. Bizim icin kendi istikbalini oldurmus beyefendi, ki ne maddi anlamda bana bir kurus vermisligi vardir , ne manevi anlamda bir kez olsun sacimi oksamisligi vardir.. Sanirsiniz onu dolandirip terkeden bizdik. Konustu konustu zeytinyagi gibi uste cikmayi basardiktan sonra hadi hadi Allah isini rast getirsin diyip telefonu yuzume kapatti. Bu is bu kadar basit . Bundan sonra onun icin kilimi kipirdatmayacagim.

ohoo böyle laf kavgasına girersen olmaz bi kere. bu tip konuşmaya başladığında hop geri çekileceksin iyi günler diyip kapatacaksın telefonu.

evet annenle baban birbirine kinli. sen eğer taraf tutuyorsan diğeriyle yakın olamazsın ki annen tarafındasın gördüğüm kadarıyla ki normal de geliyor bana çünkü baban babalık yapma hevesinde biri değil. sana çocuk hissiyatını verememiş.

belki hoşuna bile gidiyordur borçlarını ödemeniz ya da kontrol ediyordur borçlar ödeniyor mu diye kendi totosunu sağlama almak için.

irtibatı kesin bence. olmaz böyle .

Babana hiiiç acıma annene acı. berbat koca ol git kadının üstüne onca borç yık sonra otur emrahlık yap kendini acındır yemezler.

Adamsa annene maddi yardım etsin, evladına maddi yardım etsin. İş elini taşın altına koymaya gelince şam babası modu tabi.

Maalesef adi BABA iste. Dogarken secemiyoruz annemizi babamizi. Annenizi kotuluyor sizi ondan sogutup kendine cevirmek icin. Silin gitsin boyle babayi olmaz olsun. Bende evladim var 22 yasinda 5 yasindan beri ne maddi ne manevi yaninda oldu. Oglum meslek sahibi olduktan sonra karsisina cikmak icin 40 takla atti maalesef basaramadi. Baba nasil birsey bilmiyorum bile niye baba dicem diyor. Benim babam yok d3di sildi gecti..

İster istemez içten içe vicdanı sızlıyabiliyor insanın her ne kadar öyle olmadığını zannetse de.Bence üzülmemelisin baban için çünkü hayat ekmek elden su gölden değil.Bazıları iyi insanları sömürüp bu yolla geçiniyor ne yazık ki.Elini ayağını tamamen çek diyemem sonuçta baban ama fazla yüz göz olma sonuçları kötü olabilir hayır demesini bilmelisin bence.

Konu maddiyata gelince akan sular duruyor hic bir sekilde yanasmiyor anneme destek olmaya . Zaten aksam aradi annem zor durumda falan dedim hepsini hakediyor dedi tepemi attirdi. Kac kere soyledim annem hakkinda yorum yapma diye. Anneme yaptiklarinin cezasini Allahindan buluyor ama anlayan kim.

Keske silebilsem hayatimdan cikarip atabilsem ama yapamiyorum yok sayamiyorum , surekli aklimda oluyor ve bi sekilde tekrar iletisime geciyorum. Biktim bu kisir donguden. Cok isterdim oglunuz gibi bi kisilige sahip olmayi. Benim icim baska dilim baska konusuyor , oyle biri yok benim icin, sildim, bitti desem de bunlar hep lafta kaliyor malesef cok yasadim bu durumu.

Haklisiniz en azindan mesafeli olmaliyim cunku ne zaman yakin olmak yaninda olmak istesem hep zararli ciktim.

Soyle ki is aclik boyutundaysa ben de duramam yani, o zaman en azindan asgari ihtiyacini karşılayacak sekilde olabilir. Aksi bir durumu da vicdanimiz kabul etmez. Ah ayni vicdandan onlarda da olsaydi zamaninda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…