- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Ya belkide üç dakika bile yok :)3dakika derken? sure mi tuttun kiz?
Ona soramam alingan bir insan çok yanlış anlar beni ben sadece normal mi diye merak ettimBunu sorun ediyorsanız erkek arkadaşınızla konuşun.
Biz burdan süre kısa ya da yeterli desek ne değişecek ki?
Anlıyorum bizim ki anormal yaniKisisel fikrim evet 2-3 dakika az. İdeali 13-15mis daha fazlasi veya azi ciftlere kalmis. Memnunlarsa geci erkeni yoktur
Beklememin sebebi o zamanlar daha yeni acemiydik zamanla düzelir sandım ama aynı dewam etti suan sormamin sebebi mutlu değilim memnun değilim .. görüşlerinzii merak ettimbaşından beri sormak istediysen neden 2 yıl bekledin?
Beklememin sebebi o zamanlar daha yeni acemiydik zamanla düzelir sandım ama aynı dewam etti suan sormamin sebebi mutlu değilim memnun değilim .. görüşlerinzii merak ettim
Merhaba farkında yim konuyu yanlış bir yere açmış olabilirim ama inanin bilmiyorum nereye açacağımi iki yıldır hep sormak istedim sizlere düzenli giden bir ilişkim var başından beri hep kendime sorun ettim bu durumu ..sevgilim le aramdakinin cinsel problem olduğunu düşünüyorum kendimce ona hiç belli etmedim sadete gelecek olursak ben erken boşaldigini düşünüyorum kimseye soramadim burasi içinde dediğim gibi çok düşündüm maksimum üç dakika sürmez hep böyle sizcede haksikmiyim
Açık konuşmak gerekirse ben birz cinselliği seven birisi olduğum için bana az geliyor ..yani beni içeri girmeden tatmin etmesi ve içeri de üç dakika kadar bile kalamaasi başlı başına bir soruniyi de dakikayı nereden başlatıyorsun bence bu önemli
adam seninle 30 dakika ön sevişir senin gönlünü eder içeri girince de 3 dakikada boşalır ya da içeri girer ve 3 dakikada boşalır ikisi farklı
Haydar.dumen i bir yıldır takip etmiyorum aklıma gelmedi değil sormak ama kısmet değilmiş sormadım birazda anlatis şekli hoşuma gitmiyor net cevap anlamadigim içinHaydar Dümen bu soruları defalarca cevapladı. Hazır cevaplanmışı var yani...
Keşke 2 sene konu açsam mı açmasam mı diye düşünmek yerine Haydar Dümen'in cevaplarını internetten okusaydın. Gerçi insanın aklına nerden gelecek internetten açıp bilgi almak dimi? Benimki de laf..
Haydar.dumen i bir yıldır takip etmiyorum aklıma gelmedi değil sormak ama kısmet değilmiş sormadım birazda anlatis şekli hoşuma gitmiyor net cevap anlamadigim için
http://www.sabah.com.tr/saglik/2011/07/20/genc-erkeklerin-sorunu-sadece-5-dakika
Al oku. 3 dakika erken boşalma değil ama ortalama altı sanırsam..[/QUOTE
Teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?