- 14 Mayıs 2011
- 593
- 399
- 103
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Memnu olmuyorsan konusmalisin. Bunun icin cok cesitlu cozumler var .sevgilinin alingan oldugunu soyluyorsun.ona bunu iltifat ederek anlatabilirsin. O kadarjni da soyleyemicen cunku iletisim seklinizi bilmiyorum . Ama onemli olan konusmaniz. Gerisi gelir zaten . Cogu erkek bu problemi yasiyormus bir yazida okumustumBen olmuyorum karşı taraf için hiç bir problem yok bu şekilde gitmeyecegini düşünüyorum
Düşünüyorum da bu forumda yeni olsam
Ve cinsel içerikli bi derdim olsa şöyle bi düşünürüm
Ulen kadın sen bu konuyu açıcan emme bakalım bu kadar kişi seni kale alıcak mı
İlk konusu hadi selamün aleyküm
Önce bi çoluk çocuk kaynana konusu neyim açar kendimi tanıtırım ki gerçekten yardıma ihtiyacım varsa anlasınlar ...
Yok yani kendi kendime diyorum
Üstüne şeetme sen
E tek sıkıntısı cinsellikle ilgili ise ne olacak
o zaman pro üye olup konuyu cinsellik bölümüne açacak
Buraya kadarmış artık dayanamıyorum işte söylemesi ayıp burcum gereği libitom biraz yüksek te :)kız 2 yıldır 3 dk ya can mı dayanır
bi bitmediniz yavv
e geçen sen bana kızdın bende o yuzden artık cok hanfendi yorumlar yapıyorumBakarsan şu konuşmalara...
Şimdi toline neden bekledin diyince şaşırdım çünkü ilk fake diyenlerden olacaktı muhtemelen
burcun nedir?libiTon kaç ton?Buraya kadarmış artık dayanamıyorum işte söylemesi ayıp burcum gereği libitom biraz yüksek te :)
Ilk başta algilayamadim ..thanksBakarsan şu konuşmalara...
Şimdi toline neden bekledin diyince şaşırdım çünkü ilk fake diyenlerden olacaktı muhtemelen
Kendim boğa en istekli burç :) tonum bayağı fazlaburcun nedir?libiTon kaç ton?
Buraya kadarmış artık dayanamıyorum işte söylemesi ayıp burcum gereği libitom biraz yüksek te :)
e geçen sen bana kızdın bende o yuzden artık cok hanfendi yorumlar yapıyorum
Yok boğayim ay ucu değişken tek sorun bu değil ki resmen kırık anten hesabı :) sertleşme de.yok anacimkız sen kesin akrep burcusun bak şimdi senin kaşın gözün bir içim sudur sen uzun süre bıkmıyosundur
sevgilinde uyuzun tekidir dimi
de bacım biz sana burdan ne diyelim telekinetik özelliğimiz neyin yok bizim ucunu mu tut diyelim
Yok boğayim ay ucu değişken tek sorun bu değil ki resmen kırık anten hesabı :) sertleşme de.yok anacim
yok bea ben de tartışma olarak almadım zaten o gunku fakeeeeee yazılarımdan da 3 gün ban yedim sen haklıydın yaniOyyy gadanı alırım valla niyetim tartışma değildi
Sadece cin geldi bana o dönem her konuya fake fake, yok zaman ayırıyoruz şu bu diye serzenişler, sanırsın vatana millete hayırlı bir buluş yapmaya zaman ayırıyoruz, şimdi bu konu fake olsa nolur olmasa ne olur fake ise yorumum şu olur 3 dk sonrasında da kendini parmakla,Velhasılı fakese de değilse de zaman geciriyoruz
Nasıl söyleyeyim bilemiyorum geçenler de o şekilde birsey dedim alındı git o zman başkasını bul dedi ..Mutluluki 71113 .!.:Geçmiş olsun evlenmeden tedavi ettir
Kel o be :)yazık olmuş libidona
johnny sins i dene bi
Hepsi aynı bir iki fark etmiyor kiİkinciside mi kısa sürüyor? İlkinde normal olabilir belki
Kel o be :)
sende haklısın saçı varda ne oldu burda basit birsey gibi görünüyor ama yakın zamanda evleneceğiz o zaman ne olacak yapamam bu şekilde götüremem kiseninkinin saçı varda ne oldu
adam konu oldu bdv ye
Yok boğayim ay ucu değişken tek sorun bu değil ki resmen kırık anten hesabı :) sertleşme de.yok anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?