Bunu başından beri sizlere sormak istemiştim

Ben olmuyorum karşı taraf için hiç bir problem yok bu şekilde gitmeyecegini düşünüyorum
Memnu olmuyorsan konusmalisin. Bunun icin cok cesitlu cozumler var .sevgilinin alingan oldugunu soyluyorsun.ona bunu iltifat ederek anlatabilirsin. O kadarjni da soyleyemicen cunku iletisim seklinizi bilmiyorum . Ama onemli olan konusmaniz. Gerisi gelir zaten . Cogu erkek bu problemi yasiyormus bir yazida okumustum

E tek sıkıntısı cinsellikle ilgili ise ne olacak

o zaman pro üye olup konuyu cinsellik bölümüne açacak

Bakarsan şu konuşmalara...
Şimdi toline neden bekledin diyince şaşırdım çünkü ilk fake diyenlerden olacaktı muhtemelen

Buraya kadarmış artık dayanamıyorum işte söylemesi ayıp burcum gereği libitom biraz yüksek te :)

kız sen kesin akrep burcusun bak şimdi senin kaşın gözün bir içim sudur sen uzun süre bıkmıyosundur

sevgilinde uyuzun tekidir dimi

de bacım biz sana burdan ne diyelim telekinetik özelliğimiz neyin yok bizim ucunu mu tut diyelim

e geçen sen bana kızdın bende o yuzden artık cok hanfendi yorumlar yapıyorum

Oyyy gadanı alırım valla niyetim tartışma değildi

Sadece cin geldi bana o dönem her konuya fake fake, yok zaman ayırıyoruz şu bu diye serzenişler, sanırsın vatana millete hayırlı bir buluş yapmaya zaman ayırıyoruz, şimdi bu konu fake olsa nolur olmasa ne olur fake ise yorumum şu olur 3 dk sonrasında da kendini parmakla,Velhasılı fakese de değilse de zaman geciriyoruz

Yok boğayim ay ucu değişken tek sorun bu değil ki resmen kırık anten hesabı :) sertleşme de.yok anacim

yok bea ben de tartışma olarak almadım zaten o gunku fakeeeeee yazılarımdan da 3 gün ban yedim sen haklıydın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…