- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Dakika tutuyorum canım heheeeşimdi ben seksten pek anlamam da
3 dakika ve 2 dakika farkını nasıl ayırt ediyorsunuz mesela hehehe
vay arkadaş kronometre mi tutuyorsun napıyorsunDakika tutuyorum canım heheee
Iyi fikir :) deniycemmvay arkadaş kronometre mi tutuyorsun napıyorsun
başından beri sormak istediysen neden 2 yıl bekledin?
başından beri sormak istediysen neden 2 yıl bekledin?
Yeni değilim üyeliğim aktif değildi ve ilk konu da değil biraz araştırma yapıp yorum yapmayı deneyinYeni üye ilknkonu hemde cinsellik hmmm fake denecekti çünkü, geçen dedin ya hatta pro üye olsun cinsellik kısmına açsın o zaman diye
Uykudan yeni uyandin galibaYav he he
Arkadas seni savunmus yalnizYeni değilim üyeliğim aktif değildi ve ilk konu da değil biraz araştırma yapıp yorum yapmayı deneyin
Ben olmuyorum karşı taraf için hiç bir problem yok bu şekilde gitmeyecegini düşünüyorumBence buna erken bosalma diyebiliriz, cunku uc dk sanki az. Ama tibbi olarak bilmiyorum uc dakika ne anlama geliyor. Aslinda iliskide iki tarafli tatmin onemli bosalma suresi onemli degil. Eger bu uc dakikada sen tatmin olmuyorsan sorundur bence.
Cidden mii ay kusura bakmasın ben bana fake muamelesi Yaptı sandım genelde böyle oluyor yaa :)Arkadas seni savunmus yalniz
Yeni değilim üyeliğim aktif değildi ve ilk konu da değil biraz araştırma yapıp yorum yapmayı deneyin
Bi konus bence bakalim o ne dusunuyor? Sonra belki tedavi icin bi adim atar.Ben olmuyorum karşı taraf için hiç bir problem yok bu şekilde gitmeyecegini düşünüyorum
Şimdi anladım kusura bakmayın :)Yeni değilim üyeliğim aktif değildi ve ilk konu da değil biraz araştırma yapıp yorum yapmayı deneyin
sen baya acemısın ama kendı mesajını alıntılamıssın :)Şimdi anladım kusura bakmayın :)
Ona soramam alingan bir insan çok yanlış anlar beni ben sadece normal mi diye merak ettim
Atmaya çalışmış sanırsam Sperm testi vermek istemiş ama verememiş bence kendide durumun farkında. .Bi konus bence bakalim o ne dusunuyor? Sonra belki tedavi icin bi adim atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?