Bunu Bir Erkekten Duymak?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Bakımsız olduğumu biliyorum, ama öyle pis pasaklı değilimdir, saçlarım her zaman temizdir üstüm başım da çok güzel giyinmesem de idare eder yani. Ama dünyanın en inatçı saçlarına sahibim, ne yaparsam yapayım yok illa bozulacak kabaracak. Öğleden sonraya doğru saçım sabah evden çıkarkenkinin 3 katı oluyor kabarmaktan. Örüyorum ve açık bırakıyorum toplamayı sevmediğim için.

Ayrıca bu zamana kadar (önceki konularıma bakmak isterseniz daha iyi anlarsınız) kıyafet konusunda ailemden çok çektim hala da çekiyorum. İstediğim hiçbir şeyi giyemedim, dar paça olmayacak, pantolonun üstüne mutlaka popoyu örtecek bir şey giyilecek, yaka 0.0001 cm bile açık olamaz. Kısa kollu giymem aile faciasına yol açar zaten. Bir ara saçım açık (toplamadan yani) evden çıkmam sorun teşkil ediyordu. Kapanmam için çok baskı yapıldı falan filan. Ne zaman saçlarıma bir şey yapmak istesem bakım düzleştirme vs. babam hemen laf sokardı okula gidiyorsun başka yere değil, kişisel bakımın bitmedi mi hala, bu kız niye sürekli böyle süsleniyor (arkadaşlarım arasında en süssüz benim, süsle alakalı hiçbir şey yok bende). Bende ne giyinmek için ne de başka bir şey için heves kalmadı. Kendi halimde yaşıyor-dum.

Bugün samimi diyebileceğim -erkek- arkadaşlarımdan biriyle konuşuyoruz, dedi ki ya bazı kızlar olur yüzü güzel olmaz ama giyinişiyle kendini belli eder,sevimli olur. Bazı kızlar da güzel olur ama pasaklı olur kendine hiç bakmaz, güzelsen kendini göstericeksin falan dedi. Buraya kadar sorun yok, zaten bunları bana 2194121.kez söylüyor. Bugün x (erkek) le konuşuyoruz sınıftaki kızlar hakkında (üniversitedeyiz bu arada) dedi. İşte saydık saydık sana geldik x dedi ki ''ya limonkiz iyi hoş güzel de kendine hiç bakmıyor''.

Güzelsin ama kendine bakmıyorsun cümlesini o kadar çok duyuyorum ki, özellikle bu aralar. Ama bir erkekten duymak daha da garip oldu. Bir de yani öyle göze çok batan bir bakımsızlığım yok aslında niye herkes bu aralar bana böyle diyor. Kırılıcam yakında. Milletin işi gücü yok benim bakımımı tartışıyor ya. Makyaj sevmiyorum zaten aile faktörü yüzünden yapamam da, saçlarımı şekle sokamıyorum girmiyor, kıyafet konusunda da ailem sağolsun. Suçum ne şimdi? Daha bir kaç ay önce rimel aldığımda babam görse çok kızar kesin diyordum, bakın alt tarafı rimel yani. Suçum ne benim

Erkeğin söylemesi tuhaf olmuş ama sen yinede kendin oll :)
Başkaları için değişme hangi halinle mutluysan öyle

Erkeğin söylemesi tuhaf olmuş ama sen yinede kendin oll :)
Başkaları için değişme hangi halinle mutluysan öyle

Ya açıkçası giyimime saçıma başıma falan dikkat etmek istiyorum ama, hem bilmiyorum hem saçımı yapayım desem saçlarım şekil almıyor.
Şimdi bir de dikkat etmeye başlasam onlar dedi diye yaptım gibi olacak :/

Belki şampuanın sana göre değildir veya saçın bakımsızdır bundan kabarıyo olabilir

Evet bencede kimse icin degistirme kendini nolursa olsun bi erkekten bunlari duymak belki kalbini daha cok kirmis olabilir ama sen buysan boyle olmaya devam et derim ben😬

Evet bencede kimse icin degistirme kendini nolursa olsun bi erkekten bunlari duymak belki kalbini daha cok kirmis olabilir ama sen buysan boyle olmaya devam et derim ben😬

Zaten ben biri istiyor diye bişey yapmam, da ne bileyim yani herkesin bu konuda üstüme gelmesi ilginç.

Zaten ben biri istiyor diye bişey yapmam, da ne bileyim yani herkesin bu konuda üstüme gelmesi ilginç.

Bence skma canini tatlim yani.herkes sacini basini yapmak zornda diil zaten.belkide sana oyle geliyodur yani ustuste herkes sana bakimsizsin diyo gibi geliyodur yani kafana cok taktiysan eger oyle geliyoda olabilir

Benım aılemde bu konuda bıraz ısrarcı kapan makyaj yapma kısakollu gıyme sıfır kol gıyme pantolon gıyme sen evlısın ayıp ! evlı olayım ben 50 yasındamıyım yahu sımdı goruyorum carsıya cıktıgımda 60 yasındakı kadın daracık tayt gıymıs ynekendı zevkıdırr bısey dıyemem ama yasıma basıma uygun gıyınıyorum esımde karısmıyor hatta beyenıyor sızene yanı degılmı ?

bısey dedıgımde evlısın evde kocana suslen ben kımseye yada elın adamına suslenmıyorum bakımlı olmak hosuma gıdıyor kendıme guvenım artıyor evlenmıs kendını salmıs dedırtmek ıstemıyorum ,esımde bırsey demıyorsa sızene yanı !

ama bunu bır erkegın soylemesı evet onur gurur kırıcı aılen cok baskıcı olmus bu durumda sen bır genc kızsın hakların var
:26:

Üzülmeyin skin bosverin içinize dert etmeyin erkekler herşeyi der kimi çok bakimlisin diye laf yapar kimi bakimsizsin diye sizin içinizden nasil geliyorsa öyle olun ailenize de sizi bu kadar sikmamasini söyleyin siz bi bayansiniz erkekler nasil tras oluyorsa makyaj da onun gibi ihtiyaç yada güzel giyinmekte

Adam gibi bir adam bu lafi asla asla soylemez. Ne kadar cenesi dusuk biri.
Ayrica onun sizin hakkinda soyledikleri sizin degerinizi dusurmez ayrica ben de hic makyaj yapmam zaten bilmem ve Dar giymem kisa giymem ama hic bakimsiz oldugumu dusunmuyorum. Eger biri bana bunu soykesin ozellikle ustune vazife olmayan erkekler, cok laf isitirler benden.
BEnce uzuntu sebebiniz o dengesizin lafi degil kendinize guven eksikliginiz var. Dar giymeyin sizde. Mesela boru pacanin ustune sifon bir gomlek giyin (onlar bol oluyor genelde) altinada guzel bir ayakkabi saclarida orun. Oldu iste. Harikka.
Kolayliklar.★

canım ergenlıkte cıktıgım bır cocuk o zmanaın kılolarıyla bana et yıgını demıstı o kadar cok agrıma zoruma gıttıkı 1 ay bısey yıyı ıcmedım o gunden sonrada kendme bakıyorum , senın psıkolojını cok ıyı anlıyorum canım ama bır donsunde kendıne baksın hırbo

Eger guzelsen kapalida sık olunabilir birtane simsiz mat beyaz far al bunu parmaginla goz pinarlarina sur bu daha aydinlik gsterir rimellede desteklersn guzel.gorunus allik al onuda pembe tonlarinda al hafif sur buda dogal durur ailenden gzli sur ne.bilim banyoda felan zaten bu onerdgim iki sey dogal guzellik verir belli olmaz cok sk tunikler var snra genis paca pantolonlar var cok sk duruyo bn kapali degilim baskida yok ama bol paca pantolin ve topuklu ikisinden kolay kolay vazgecemiyorm dediklerimi yap saclarinjn kabarmasinida takma ben hacimli saci daha cok seviyirm sahsen. Saclarimi duzlestirmiyorm fon makinasyla kurutuyorm kabarsin cok gornsun hacimli dursun.diye ojeye felan kizacak bi ailen var el bakiminida her gece yatmadan krem surup doktor eldivenleri varya onlara koy yatsabah cikar yumusack ellern olur bakim makyaj degil bnce sadece baskalarinida dinleme sen kendini guzel buldultan snra onlara kalmamais

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence skma canini tatlim yani.herkes sacini basini yapmak zornda diil zaten.belkide sana oyle geliyodur yani ustuste herkes sana bakimsizsin diyo gibi geliyodur yani kafana cok taktiysan eger oyle geliyoda olabilir
Yok canım ya herkes direk yüzüme söylüyor. Bana öyle gelmiyor yani.

Evlenince bile baskı devam ediyor demek :26:

Aileme göre onlar beni hiç sıkmıyor zaten. Ben baskı görmemişimmiş. Yani pis pasaklı da değilim ki alttan alttan o mesajı vermeye çalışıyor desem.

Aslında çok iyi biridir ama işte evet çenesi düşük. Çocuk direk söylemedi zaten üstü kapalı anlattı, yani bakımsız mı demeye çalıştı pasaklı mı anlamadım. Dedim zaten benim bakımım millete dert olmuş yemeyip içmeyip beni mi konuşuyorsunuz diye. Dar paça da çok giymem ama alışverişe bu aralar çıkamadığmdan ve bütün kıyafetlerim bol olduğundan giymek zorunda kalıyorum arada bir. Normalde ispanyol paça gibi aşağı doğru bollaşan pantolonum var onun üstüne tişört hırka falan giyerim. Boru paça da hoşuma gidiyor ama. Zaten yazın kendimi bu anlamda geliştirmeyi düşünüyorum şu an okul ödev vs. insan çok vakit bulamıyor.

Malesef canım ama esının tavrıda onemlı rol oynuyor burda benımkı der karısam azlar oraya gıderız bısey derler oyle bana bakar eve gelırız bır dahakıne mudahale ederm der ben evlıyım kımseye acıklama yapmak zorunda degılım :26:

Zaten ailemden çok çektim umarım bir de kocamdan çekmem
Aile bitiyor başkası başlıyor zaten laf söylemeye kimsenin ağzı durmuyor ki.

Saçlarınıza ara makas attırabilirsiniz kabarıklığı için..Ama onun dışında bence takmayın.Onlara neymiş.Bir de bu aralar herkes aynı şeyi söylediğine göre belki de sen arkadaşlarına biraz fazla yakınıyosundur? Çünkü mutlaka onlar senin yakınmandan şikayet etmenden cesaretlenip bunları söylüyorlar.Bunun için onlara bu şansı verme.Neysen o ol :)

Zaten ailemden çok çektim umarım bir de kocamdan çekmem
Aile bitiyor başkası başlıyor zaten laf söylemeye kimsenin ağzı durmuyor ki.
agzı olan konusuyor ıste onlara ne alla alla

Yo hiç de yakınmam aslında

agzı olan konusuyor ıste onlara ne alla alla
Ya aslında dışarı çıktığımda falan dikkat çektiğimi düşünüyorum, düşünmeyi geçiyorum hatta direk öküz gibi bakanlar da mevcut. Arkadaşlarım da söyler zaten şu çocuk seni kesti bu sana bakıyor falan. Yani öyle göze batan bir durum yokken çok gereksiz bir muhabbet oldu

onun hırbolugu tutmus bakma ona sen beyenmeyen donup bır kendıne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…