Kaynım o kadar üç kağıtçı ki eşim ödese bile yine satar parayı kendi alır bir şekilde dediğiniz gibi önce ödenip sonra satılması lazım yada keşke devlet el koysa öyle mutlu olurum kiaraba onun üstüneyse satsın borcunu ödesin, kalanıda abisine versin. satabilmesi için önce borçların ödenmesi gerekiyor tabii. toplam borç ne kadar, ödeyip arabayı satabilir mi eşiniz?
Ödenmeden satılmıyor önce satılması lazım ve araba onların kapısında kendileri alıp eşimin üstüne yapmışlarAraba satilir borçları odenir bu sebepten bosanmayi dusunmek cok abarti olmus
Tam 20 bin TLBorcu ödememesi durumunda arabayı devir yapacağınızı söyleyin. Ödemezse devir yapın borcunda son kez ödeyin artık
Ben şu yüzden konu açtım avukatlar filan bilir yada aranızda bu konuyla ilgisi bilgi sahibi olanlar vardır eşim sürekli abisini arıyor ama öteliyor hep bu arabanın borcu ödenmediği taktirde ne olur devlet alsa keşkeBirşey sorcam buradan alacağınız tavsiyeyle aşinize gitseniz eşiniz sisi dinleyp.söylediğinizi yapacak mı ?
Bakın bu borç bir nevi devlet borcu eşim ödemez çünkü araba sadece onun üzerine ama abisi kullanıyor ve yığılıyor faizli bir şekilde kaynım sürekli öteliyor af çıksın halledicem ödeyip arabayı satıcam diye araba sonunda hurda olup çıkacak ve borç bize kalacak diye korkuyorum eşimin kesinlikle ödemesini istemiyorumArabayı yakmak yerine satmayı düşünmez mi eşiniz?
Konuyu boşanmaya getirecek kadar abartmaniza ise hiç şaşırmadım nedense.
Tamam kocanız arabayı alsın.borçunu kredi çekip ödesin sona arabayı satsın galan.parayla da krediyi.kapatsın maden borç varken satlmıyor araba.. istenildiği zaman herşiy yapılır.. Eşnz üzerinde durmuyor isterse 1000 kere arasın kardeşi ödemeyecekse ödemez yaniBen şu yüzden konu açtım avukatlar filan bilir yada aranızda bu konuyla ilgisi bilgi sahibi olanlar vardır eşim sürekli abisini arıyor ama öteliyor hep bu arabanın borcu ödenmediği taktirde ne olur devlet alsa keşke
Borç Ödenmeden devir işlemi olmuyorArabayı abisine devretsin boşanma ne alaka ?
İlk önce borçların ödenmesi şartı var Ödenmeden devir işlemi olmuyorAraba eşinizin üstüne ise, satsın ödesin borçları. Hatta geçmişte yaptığı yardımlardan kalan borç varsa onuda tahsil etsin. Versin kalanı abisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?