Bunu hak ettim mi sizce?

Mikrop yuvası mı

Bende bunu anlamıyorum oğulları pür-i pak saha e ama aileleri illallah, o çocuklarda o ailede yetişiyor unutma bunu

Ayrıca sana tavsiyem nazın tüm konularını oku,kaldı ki burda da yazmış evime kaç kere temizliğe geldi diye, bunları yapan kadın birden değişmedi heralde, birseyler oldu o detayları anlatmıyo

Değil evime temizliğe gelmek bir kap çorba yapmadı benim kv evime geldiğinde, biraz insaflı düşün istersen bir de din dersi öğretmeniymişsin günahtır

Onu ciddiyetle yazmadım ki, yoksa tanımadığım insanın yanağındaki mikrobu nereden bileceğim

Onu ciddiyetle yazmadım ki, yoksa tanımadığım insanın yanağındaki mikrobu nereden bileceğim

Daha önceki söylediklerini de kattım ben, bu kadar dolmaya gerek yok eş ailesine karşı, eş bizim ailemize kötü olsa ne hissederiz diye düşünmek lazım

Ha senin ailene sana küfür eder namusunu kadar dil uzatır amenna ama vay şunu almadı bunu takmadi diye kin güdülmez

Aralarındaki husumetin nereden geldiğini bilemem ben. Sırf öpmedi diye aranıp onca laf sıralamak büyük terbiyesizlik. Her ne olursa olsun. Gelininden hazetmiyorsan ilgilenmezsin olur biter yani. Böylesi şeyler çok çirkin.

Bilmeden virüslü mikroplu demek yanlış ama, ki ben günahlarının alındığını düşünüyorum, bu zamanda hangi kv defalarca gelinine temizliğe geliyo öyle düşün bir de,ne oldu da döndü bu kadın

Benim ananemde yengeme çok yardım etmiştir. Dedemde aynı şekilde. Şimdi detay vermeyeyim uzun uzun. Yengemin onların arkasından söyledikleri, yaptıkları terbiyesizlik kelimesini aşar. Ananem ağzını açıp tek laf etmedi uzak durdu oldu bitti. Ha yine gitmedi mi gerektiğinde ? gitti.
Bu biraz karakter meselesi.
Bana göre her ne olursa olsun ama her ne olursa olsun diyorum bak, o kadının arayıp böyle ağzına geleni saydırması çok yanlış. Bi kere böylece oğluyla gelininin arasınada girmiş oldu. Eee ? Yuva yıkmaya kadar gidiyor iş.
Sevmiyorsan hoşlanmıyorsan hareketleri rahatsız ediyorsa görmezlikten gel görüşme uzak dur bu kadar basit. Şimdi konu sahibinin annesi, konu sahibinin kocasını arasa senin annen kendini ne sanıyor sen nasıl benim kızıma sinirlenirsin siz nasıl pisliklersiniz dese hoş olur mu ?
Evlat anneye her zaman tatlı.
Konuyu açmaya kalkarsan çok çok uzun uzak yerlere gider. Bu olayda kesinlikle kaynananın bi hatası yok diyemeyiz. Baştan aşağı suçlu.

Ben bir forum sakini olarak konu sahibini anlayıp bir yere oturtamıyorum ki reelde tecrübe edenler ne yapsın

Güzelsin diye herkes seni kıskanıyo naz keyfine bak sen, sakın ola dönüp bir de kendine bakma

Bu kadar iiligini gordugun kadina nie boyle yuzune bakmiycak opmuycek kadar tavir yapiosun ozmn

Cok onyargili buldum sizi

Bu kadar iiligini gordugun kadina nie boyle yuzune bakmiycak opmuycek kadar tavir yapiosun ozmn
Her şeye yorum yapıyor evime misafirliğe geldi kek aldım marketten eve boş şeyler alıyorsun dedi sonra netten kıyafet bakıyordum bi şey alma her şeyin var dedi küçük bi fırınım yanmıştı kullanılacak halde değildi çöpe attım her defasında niye attın yazık değil mi zoruma gitti soğuk davrandım bi de o gün çarşıda bana soğuk davrandı ben de tavır yaptım başka bi olayımız yoktu

Madem bu kadar dertlisiniz bu kavga size aranızdaki mesafeyi korumak için kalkan olabilir.
Aile işlerinize bu kadar sokmayın kimseyi.
İlk evlendigimde kayınvalidem de görümcem de sürekli oglumuza eşya aldırdın borç ettin diyip duruyorlardı
Evlendigimizde zerre katkıları olmadıgı gibi aldıklarımız üzerinde de söz sahibi olmayı hak bellediler
Bir dediler,sustum
İki dediler yine sustum
Üçüncüsünde; Madem bu kadar dert ediyorsunuz o zaman siz alsaydınız dedim çaaaat kesildi sesler daha da ötemediler bik bik :)

Ya haklisin bik bik insan bikar da ole tavir yapip yuzune bakmiycak kadar da diil yani. Abartmissin.

O söylediğinde sende cevabını ver
Susup susup soğuklaşınca kimse bişey anlamıyordur
Yanık fırının nesine yazık de mesela, dolup dolup patlayınca eşin sadece finali görüyo yersiz yere annemi öpmedi demiştir

Ben de önceleri susuyordum cevap vermeye başlayınca bana soğuk davrandı

Içimi mi okuyorsun korktum senden dediğin her şey doğru nerden biliyorsun

Neler yaşadığımı bilemezsin bunlar buz dağının görünen kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…