- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Ayy evlenince kocamı alıp çoook uzak diyarlara gideceğim valla
Bayramdan bayrama görüşmek en güzeli..
Sonrada sırf kv konusu açabilmek için bayram geldiğinde kv ye gitmek istemiyorum diyeceğim kocama. Adamı küstürüp gelip size anlatacağım
Neyse dağıttım konuyu. Ben burada pek saygısızlık göremedim. Tamam siz bilerek öpmemişsiniz ama insanın dalgınlığınada gelebilirdi yani.
Sen maymunsan oğluda aynı türdenmiş o zaman. Yoksa niye seni alaydı ?Asıl terbiyesizliği ve saygısızlığı kendileri yapmış. Sırf böyle bir nedenden bunca laf.
Sende ara ben hayatımda sizin kadar terbiyesiz arsız insan görmedim siz nerede yetiştiniz de olsun bitsin.
Sanki onların mikrop yuvası yanaklarını öpmek zorundasın
Pis virüslüler
Onu ciddiyetle yazmadım ki, yoksa tanımadığım insanın yanağındaki mikrobu nereden bileceğimMikrop yuvası mı
Bende bunu anlamıyorum oğulları pür-i pak saha e ama aileleri illallah, o çocuklarda o ailede yetişiyor unutma bunu
Ayrıca sana tavsiyem nazın tüm konularını oku,kaldı ki burda da yazmış evime kaç kere temizliğe geldi diye, bunları yapan kadın birden değişmedi heralde, birseyler oldu o detayları anlatmıyo
Onu ciddiyetle yazmadım ki, yoksa tanımadığım insanın yanağındaki mikrobu nereden bileceğim
Aralarındaki husumetin nereden geldiğini bilemem ben. Sırf öpmedi diye aranıp onca laf sıralamak büyük terbiyesizlik. Her ne olursa olsun. Gelininden hazetmiyorsan ilgilenmezsin olur biter yani. Böylesi şeyler çok çirkin.Daha önceki söylediklerini de kattım ben, bu kadar dolmaya gerek yok eş ailesine karşı, eş bizim ailemize kötü olsa ne hissederiz diye düşünmek lazım
Ha senin ailene sana küfür eder namusunu kadar dil uzatır amenna ama vay şunu almadı bunu takmadi diye kin güdülmez
Aralarındaki husumetin nereden geldiğini bilemem ben. Sırf öpmedi diye aranıp onca laf sıralamak büyük terbiyesizlik. Her ne olursa olsun. Gelininden hazetmiyorsan ilgilenmezsin olur biter yani. Böylesi şeyler çok çirkin.
Benim ananemde yengeme çok yardım etmiştir. Dedemde aynı şekilde. Şimdi detay vermeyeyim uzun uzun. Yengemin onların arkasından söyledikleri, yaptıkları terbiyesizlik kelimesini aşar. Ananem ağzını açıp tek laf etmedi uzak durdu oldu bitti. Ha yine gitmedi mi gerektiğinde ? gitti.Bilmeden virüslü mikroplu demek yanlış ama, ki ben günahlarının alındığını düşünüyorum, bu zamanda hangi kv defalarca gelinine temizliğe geliyo öyle düşün bir de,ne oldu da döndü bu kadın
Eveetttt cok dogruAmin
Sende görsadece çok değil mutlu da yaşayalım aynı zamanda
Kayirsinlar nolucak yani asgari ucretle gecinmek ne kadar zor diyip acimiosun da kiskanclik yapiosunKonumu anlamadın ki kaynım asgari ücretle çalışıyor diye onu hep kayırıyorlar
Bu kadar iiligini gordugun kadina nie boyle yuzune bakmiycak opmuycek kadar tavir yapiosun ozmnEvime kaç gez temizliğe geldi doğum yaptığım 40 gün ilgilendi çok iyiliğini gördüm her hafta davet ederdi davranışlarından dolayı her şeyime katışması yorum yapması beni ondan soğuttu diğer eltimle anlaşamıyorlar bile bayramdan bayrama görüşürler benim evime sık sık gelirdi zaten bu olay o Yüzden beni şoka uğrattı
Cok onyargili buldum siziAyy evlenince kocamı alıp çoook uzak diyarlara gideceğim valla
Bayramdan bayrama görüşmek en güzeli..
Sonrada sırf kv konusu açabilmek için bayram geldiğinde kv ye gitmek istemiyorum diyeceğim kocama. Adamı küstürüp gelip size anlatacağım
Neyse dağıttım konuyu. Ben burada pek saygısızlık göremedim. Tamam siz bilerek öpmemişsiniz ama insanın dalgınlığınada gelebilirdi yani.
Sen maymunsan oğluda aynı türdenmiş o zaman. Yoksa niye seni alaydı ?Asıl terbiyesizliği ve saygısızlığı kendileri yapmış. Sırf böyle bir nedenden bunca laf.
Sende ara ben hayatımda sizin kadar terbiyesiz arsız insan görmedim siz nerede yetiştiniz de olsun bitsin.
Sanki onların mikrop yuvası yanaklarını öpmek zorundasın
Pis virüslüler
Benim kayınvalidemler de kaynım ve eltime yardım ediyorlar,evlendikleri ilk 1 yıl kiralarını ödediler ben araştırmadım durumu,kv kendi söyledi, ben bunu hiç ayrımcılık diye düşünmedim,ne şamın şekeri ne arabın yüzü ben kimseye muhtaç olmayayım da kim kime ne alıyosa alsın ne veriyorsa versin
Her şeye yorum yapıyor evime misafirliğe geldi kek aldım marketten eve boş şeyler alıyorsun dedi sonra netten kıyafet bakıyordum bi şey alma her şeyin var dedi küçük bi fırınım yanmıştı kullanılacak halde değildi çöpe attım her defasında niye attın yazık değil mi zoruma gitti soğuk davrandım bi de o gün çarşıda bana soğuk davrandı ben de tavır yaptım başka bi olayımız yoktuBu kadar iiligini gordugun kadina nie boyle yuzune bakmiycak opmuycek kadar tavir yapiosun ozmn
Madem bu kadar dertlisiniz bu kavga size aranızdaki mesafeyi korumak için kalkan olabilir.Her şeye yorum yapıyor evime misafirliğe geldi kek aldım marketten eve boş şeyler alıyorsun dedi sonra netten kıyafet bakıyordum bi şey alma her şeyin var dedi küçük bi fırınım yanmıştı kullanılacak halde değildi çöpe attım her defasında niye attın yazık değil mi zoruma gitti soğuk davrandım bi de o gün çarşıda bana soğuk davrandı ben de tavır yaptım başka bi olayımız yoktu
Ya haklisin bik bik insan bikar da ole tavir yapip yuzune bakmiycak kadar da diil yani. Abartmissin.Her şeye yorum yapıyor evime misafirliğe geldi kek aldım marketten eve boş şeyler alıyorsun dedi sonra netten kıyafet bakıyordum bi şey alma her şeyin var dedi küçük bi fırınım yanmıştı kullanılacak halde değildi çöpe attım her defasında niye attın yazık değil mi zoruma gitti soğuk davrandım bi de o gün çarşıda bana soğuk davrandı ben de tavır yaptım başka bi olayımız yoktu
O söylediğinde sende cevabını verHer şeye yorum yapıyor evime misafirliğe geldi kek aldım marketten eve boş şeyler alıyorsun dedi sonra netten kıyafet bakıyordum bi şey alma her şeyin var dedi küçük bi fırınım yanmıştı kullanılacak halde değildi çöpe attım her defasında niye attın yazık değil mi zoruma gitti soğuk davrandım bi de o gün çarşıda bana soğuk davrandı ben de tavır yaptım başka bi olayımız yoktu
Ben de önceleri susuyordum cevap vermeye başlayınca bana soğuk davrandıMadem bu kadar dertlisiniz bu kavga size aranızdaki mesafeyi korumak için kalkan olabilir.
Aile işlerinize bu kadar sokmayın kimseyi.
İlk evlendigimde kayınvalidem de görümcem de sürekli oglumuza eşya aldırdın borç ettin diyip duruyorlardı
Evlendigimizde zerre katkıları olmadıgı gibi aldıklarımız üzerinde de söz sahibi olmayı hak bellediler
Bir dediler,sustum
İki dediler yine sustum
Üçüncüsünde; Madem bu kadar dert ediyorsunuz o zaman siz alsaydınız dedim çaaaat kesildi sesler daha da ötemediler bik bik :)
Içimi mi okuyorsun korktum senden dediğin her şey doğru nerden biliyorsunO söylediğinde sende cevabını ver
Susup susup soğuklaşınca kimse bişey anlamıyordur
Yanık fırının nesine yazık de mesela, dolup dolup patlayınca eşin sadece finali görüyo yersiz yere annemi öpmedi demiştir
Neler yaşadığımı bilemezsin bunlar buz dağının görünen kısmıMikrop yuvası mı
Bende bunu anlamıyorum oğulları pür-i pak saha e ama aileleri illallah, o çocuklarda o ailede yetişiyor unutma bunu
Ayrıca sana tavsiyem nazın tüm konularını oku,kaldı ki burda da yazmış evime kaç kere temizliğe geldi diye, bunları yapan kadın birden değişmedi heralde, birseyler oldu o detayları anlatmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?