Bunu hak ettim mi sizce?

Ama şimdiye kadar çok iyiydik en azından tavırlıysam neden sorun ne diyebilirdi

Bence hiç bi işin hakarete varması gerekmez
Ama işte senin kayınvaliden ben değilim maalesef, olaydım etmezdim
Sadece bi daha geldiğinde öptürmezdim sanırım misillemeyi seviyorum ben
Bir de görümcem 18 yaşında ona aratıyor ilk görümcem başladı bi şeytan çıktın sonra kaynanam bi daha buraya asla gelme maymun bi yaşlı kadına bunlar yakışıyor mu

Ya kusura bakma ama biraz saflık mı var sende soru cevap şeklinde hep aynı şeyi soruyosun böyle yapmalarına gerek varmıydı şöyle yapmalarına gerek varmıydı bu ne yav
Uslubuna dikkat etsen çünkü konum tam anlaşılmadı

Bir de görümcem 18 yaşında ona aratıyor ilk görümcem başladı bi şeytan çıktın sonra kaynanam bi daha buraya asla gelme maymun bi yaşlı kadına bunlar yakışıyor mu
Yakışmıyor
Doğru değil
Ne 18 e ne 68 e yakışmıyor
Onu hepimiz deriz yani sorun buysa

Ama öncesinde de madem sorun yok madem hep iyiydiniz
Herkes net olsaymış diyorum
Bence sandığın kadar iyi değilmişsiniz
Bi tavırdan buralara gelindiyse, herşey açık

Kısa öz görüşmeyin

Ben hakaret etmedim Evet ben de sildim

Ya kusura bakma ama biraz saflık mı var sende soru cevap şeklinde hep aynı şeyi soruyosun böyle yapmalarına gerek varmıydı şöyle yapmalarına gerek varmıydı bu ne yav
Diyor ki onlar haksız, haksız deyin, küfürbaz deyin, pis ağızlı deyin
Demiyosanız ben dedirtmek için bi daha bi daha vurgularım, eh hakaretin hiç bi zaman savunulur tarafı yok nasılsa

Demiyosanız ben dedirtmek için bi daha bi daha vurgularım, eh hakaretin hiç bi zaman savunulur tarafı yok nasılsa

ayrıcmcılık yapılyorsa bu eşini ilgilendirir sana hakaret etmedikçe sana iğneleme yapmadıkça sadece maddeen yapılan ayrım eşinizi ilgilendirir ama
kimse kusura bakmasın 18 yaşındaki bastı bacak kız ararsa haklıyken haksız duruma düşen onlar olmuş

gitmeyin görüşmeyin eşinize söyleyin ben sana ayrımcılık yaptıkları için çok içli dışlı olmak istemedim evet ama bunu asla haketmiyorum kime ne kötülük, saygısızlık yapmışım bundan sonra ailene sen gidersin zaten ben gittiğimde takmıyorlardı bu lafkırdılardan sonra göreşemem
deyin rest çekin gitmeyin çocuğunuzu da göndermeyin
ama şunu da unutmayın eşinizin ailesi size kötü davranmadığı sürece yapılan maddi ayrımcılık ailesiyle eşiniz arasındadır

Tavır yaptığın biri böyle hakaret etseydi ne yapardın

Evet çok haklısın bi de bi hata yaptım eşim uyardı zaten onların bu kadar çirkinleşmeleri çok zoruma gitti

Hikayem çok uzun aslında çoğu beni haksız bulmuş hayret

Sence bu sorun farklı şekilde çözülemez miydi
Olanla ölmüşe çare yok derler
Artık hakaret işitmişsin
Baştan farklı şeyler deneyecektiniz
Şimdi uzun uzun diğer alternatifleri yazmayayım istersen

Bi soru da ben sorayım bari
Eşin ne diyo bu duruma ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…