Burda mısın derdime bi çare bul senin nasıl kaynana mevzun
Eşim beni haklı buldu ki bi daha oraya gitmezsin dediiyi de önceki konularınızdan anlıyoruz ki kaynananızı sevmiyosunuz. e o zaman niye sizin bebeğinize hediyeler almasını istiyosunuz? almasınlar yani ölür müsünüzz? dünyanın sonu mu? kusura bakmayın ama maddiyatçılık gibi oluyor bu.
olayın sonrasında siz haklısınız tabi. hakaret vs diz boyu. yerinizde olsam tavır almak yerine mesafeli ve saygılı davranır geçerdim. çünkü belli ki eşiniz arkanızda değil.
Tüü terbiyesizleri içimden derdim yani
Eşim beni haklı buldu ki bi daha oraya gitmezsin dedi
Ama ama hakaret etmeleri doğru mu diyoreee sorun ne o zaman? zaten aranız bozuk, arayı soğutun gitmeyin.
benim kv semra kaynanadan hallicedirBurda mısın derdime bi çare bul senin nasıl kaynana mevzun
evet görüşmemek en iyisi mesafe candırTüü terbiyesizleri içimden derdim yaniama görüşmezdim evet
AhaCvp: Haketmişsiniz
Nedenkiii?Aha
Soru bombardımanına hazır ol
Aynen öyle başka bi şey yokOlay bu kadarken olmuş olamaz dimi yani? Ağır arıza olması gerek karşındakilerin. Sanki aktarmadığın minik detaylar var gibi
Neden hak ettimNedenkiii?
Yanlış zamanda yanlış yerdemiyim
Ama ama hakaret etmeleri doğru mu diyor
KONUMU TAM ANLATAMADIM NORMALDE 2 YILLIK İYİ BİR ILIŞKIMİZ VARDI ZAMAN ZAMAN KIRILSAM DA İÇİME ATARDIM SON ZAMANLAR DA KAYNANAM HER ŞEYİME KARIŞMAYA BAŞLADI BİRAZ TAVIR YAPTIM O GÜN MAĞAZADA KARŞILAŞINCA Bİ DE BEBEK MESELESİ KIRILDIM ÖPMEDİM ONLARI İLK KEZ ÖYLE BİR ŞEY OLDU DAHA ÖNCESINDE KAVGAM FALAN OLMADI BANA ŞEYTAN DEMESİ BURAYA Bİ DAHA GELME DEMESİ NORMAL Mİ VE DAHA BİR SÜRÜ HAKARET
Birazdan anlarsınNedenkiii?
Yanlış zamanda yanlış yerdemiyim
Bana soğuk davranıldınaz sen burda neye takıldın canım çeyreğe yeleğe falan mı niye soğuk davrandın
öncesi yok mu bunun pat diyemi oldu hepsi dün çok iyidiniz bugün mü böyle oldu canımBana soğuk davranıldı
Peki gelinin sana diyelim ki tavır yaptı ne yaparsınİki oğlum var ve tabiki maddi durumu kötü olana daha çok yardım ederim ve paramı kime ne kadar harcayacağıma gelinim karışıp yorum yapamaz. Hakaret konusunda haklısınız.
niye yaptığına bağlı bencePeki gelinin sana diyelim ki tavır yaptı ne yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?