Bunu hak ettim mi sizce?

Olanla ölmüşe çare yok derler
Artık hakaret işitmişsin
Baştan farklı şeyler deneyecektiniz
Şimdi uzun uzun diğer alternatifleri yazmayayım istersen

Bi soru da ben sorayım bari
Eşin ne diyo bu duruma ?
Eşim şok oldu sen hatalısın ama onların yaptığı daha büyük bir hata ilk anlattığımda çok sinirlendi gidip uyaracağım dedi sonra oraya gidersem herkesin kalbini çok kıracağım dedi bu konuyu kapat Madem öyle herkes kendi evinde otursun ne sen git ne onlar gelsin dedi bi de babam o hakaret olayını öğrenirse onlara çok kızlar dedi( kayınpeder bana çok değer verir doğumuma çiçek getirmişti)

Eşin mantıklı adam vesselam

Bunları ben yaşasaydım "Ayyy buralar cehalet kokuyor ne basit insanlar fazla muhattap olmayayaım" derdim. Bu nedir ya yok bize gelme, yok ne şeytansın ne gereksiz ne boş şeyler ya

iyi de önceki konularınızdan anlıyoruz ki kaynananızı sevmiyosunuz. e o zaman niye sizin bebeğinize hediyeler almasını istiyosunuz? almasınlar yani ölür müsünüzz? dünyanın sonu mu? kusura bakmayın ama maddiyatçılık gibi oluyor bu.

olayın sonrasında siz haklısınız tabi. hakaret vs diz boyu. yerinizde olsam tavır almak yerine mesafeli ve saygılı davranır geçerdim. çünkü belli ki eşiniz arkanızda değil.

Evet en çok da zoruma giden 18 yaşında bi kızın beni arayıp azarlması ki ben hatamı kabul de ettim neden kırıldığımı anlatmaya çalıştım ama onlar dinlemediler bile hakarete devam ettiler şoka girdim 
Kimseye fazla değer vermemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…