Tepkiniz yeteri kadar etki etmemiş demek ki.Kac kez uyarmama ragmen aynı şey aynı şey.
Hayir abartmiyorsunuz, bana kalsa az bile tepkileriniz.İyi akşamlar..Sorunum eşim başkalarının yanında azcik sesini yükseltmesi bile beni ciddi anlamda yaralıyor.Bundan önce çok kez oldu başkalarının yanında sesini yükseltti yukseltmedigi zaman da şöyle bir arkadaş toplantısında falan grurumu oksamadi ..Bugünki sorun sesi zaten çok yüksek çıkan birisi ..Evde temizlik yapıyorum çöpe atılması gereken birkaç biseyi kapının önüne bıraktım çöp değil yani kutu vs..Çünkü yarım saat sonra dışarı çıkacaktık atarız diye düşündüm.. Kutulardan biri düşmüş tam dışarı çıktık kapının önünde bı baktım sesini yükseltti çocuğa sen attın kesin değil mi diyordu mutfaktan duydum.O atmadı ben bırakmıştım düşmüştür dedim.Ordan bağırdı koyduysan düzgün koy diye..Sonra tahammül edemedim çıktım bişey söyleyeceksin evin içinde şöyle kapının önünde değil dedim.Ben bişey söylemedim falan dedi .Bu arada komşularla pek görüşmem çünkü görüştüğünü hep başkalarının ve bizim dedikodumuzun yapıldığını duydum yakinlasmadim .Birkaç ay öncesinde de eşimle ilgili bir konuşması canımı sıkmıştı ki bunu eşime anlatmistim ve birkat daha dikkatli ol bağırma demiştim..Neyse ben bagirmadim sana öyle geldi bizi mi dinliyorlar sanki falan dedi asıl sen çıkınca duymuşlardır falan dedi ama resmen kalbim acıdı.Kac kez uyarmama ragmen aynı şey aynı şey.Sizce ben mi abartiyorum
Aynen öyle bir de sormadan etmeden yargıladı çocuğu kesin o kutuyu sen atmissindir dediSadece size degil cocugunuza da sesini yukseltiyor ofkesini kontrol edemiyor sanirim. Bir psikologla gorusmesini isteyin. Ufacik birseyde hemen bagirmasi normal degil bana gore.
Önemli olan sadece hakaret mi sizceToplum içinde bilememde apartmanda biraz yüksek sesle konuşsa ne olacak komşun duysa ne duymasa ne adam hakaret mi etmiş
Çok doğru ama nasıl çeki düzen. VerecekBen bağıra bağıra konuşulmasını bile doğru bulmuyorum açıkçası. Ani durumlar olur; korku, sinir, heyecan... tabi ki refleks olarak çıkar. Fakat bunu sürekli hale getirmek herkesin huzurunu bozar. Beni de her şeye bağırıp sonra da '' bağırmadım ki '' diyerek normal bulmaları rahatsız ediyor var çevremizdeKi size de sürekli bağırıyor bu da zaten stresli bir insan değilsen bile o şekle büründürüyor insanı. Eşiniz kendine çeki düzen vermeli.
O kadar çok söyledim ki bagirmadim diyorHayir abartmiyorsunuz, bana kalsa az bile tepkileriniz.
Hadi sizi geçtim çocuğunuza bile bağırıyor, çok üzücü.
Ama kendisinin farkında değil sanırım.
Sık sık hatırlatın, güzelce söyleyin belki anlar .
Kaçıncı defa söyledim hesaplayamadimKonuşmanın yükseldiği zamanda değil de, normal keyifli bir zamanınızda tekrar dile getirin. Belki bilerek yapmıyorsun ama bu şekilde bana yükselerek konuşman beni çok üzüyor falan gibi. Ben dili ile konuşmayı öneriyorum.
acaba diğer insanların yanında güç gösterisi mi yapıyor aklıncaİyi akşamlar..Sorunum eşim başkalarının yanında azcik sesini yükseltmesi bile beni ciddi anlamda yaralıyor.Bundan önce çok kez oldu başkalarının yanında sesini yükseltti yukseltmedigi zaman da şöyle bir arkadaş toplantısında falan grurumu oksamadi ..Bugünki sorun sesi zaten çok yüksek çıkan birisi ..Evde temizlik yapıyorum çöpe atılması gereken birkaç biseyi kapının önüne bıraktım çöp değil yani kutu vs..Çünkü yarım saat sonra dışarı çıkacaktık atarız diye düşündüm.. Kutulardan biri düşmüş tam dışarı çıktık kapının önünde bı baktım sesini yükseltti çocuğa sen attın kesin değil mi diyordu mutfaktan duydum.O atmadı ben bırakmıştım düşmüştür dedim.Ordan bağırdı koyduysan düzgün koy diye..Sonra tahammül edemedim çıktım bişey söyleyeceksin evin içinde şöyle kapının önünde değil dedim.Ben bişey söylemedim falan dedi .Bu arada komşularla pek görüşmem çünkü görüştüğünü hep başkalarının ve bizim dedikodumuzun yapıldığını duydum yakinlasmadim .Birkaç ay öncesinde de eşimle ilgili bir konuşması canımı sıkmıştı ki bunu eşime anlatmistim ve birkat daha dikkatli ol bağırma demiştim..Neyse ben bagirmadim sana öyle geldi bizi mi dinliyorlar sanki falan dedi asıl sen çıkınca duymuşlardır falan dedi ama resmen kalbim acıdı.Kac kez uyarmama ragmen aynı şey aynı şey.Sizce ben mi abartiyorum
Empati herkeste ise yaramaz.Ben kısasa kısasçı oldum. Ben de ona aynısını yaparım böyle durumlarda. Kendini kötü hissederse tekrarlamaz.
Ani sinirle patlamalar aileden gelen huylar.Empati herkeste ise yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?