Bunu nasıl düzeltebilirim

1i7beni

hayat bana waykiki way way
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
582
33
318
Arkadaşlar sorunum eşimin her zaman olmasa da bir çok kez tartışmadan sonra ayrı yatmak istemesi,
Bu duruma sinir olduğumu bildiği halde çoğu zaman tartıştıktan sonra ayrı yatıyor, dün tartıştık bide baktım adam yine bugün senle yatmıycam dedi. Sabaha karşı uyandım diğer odada yatmış bende gittim üstündeki battaniyeyi falan aldım kızdım da... Sonrada işe gitmeme daha 1 saat varken erkenden giyindim çıktım.

Sizden öneri ve fikir almak istiyorum, ben eşimi bu hareketinden nasıl vazgeçirebilirm. Daha önce barıştığımızda çok konustum yatak ayırmakta nesi diye falan o zaman haklısın falan diyor ama tartışınca yine aynı.

Sakince konuş sinirin geçince
Ben kırılıyorum
Bu iş çocuk oyuncağı değil
Bunu yaptıkça soğutuyorsun bizi
Her küstüğünde kafana esip ayrı yatmak çok saçma
Bi daha yaparsan da döndüğünde ben kabul etmeyebilirim seni de

erkeğin ayrı yatanını ilk defa duydum bunu genelde kadınlar yapar. Sizde gidin onun yanına yatın o zaman hem barışmanıza vesile olur

Barıştığımız zaman kaç kere güzelce söyledim, ama yok tartışmalardan sonra artık beni sinir etmek için mi kızdığımı bildiği halde böyle yapıyor.Bende çok çabuk barışırım uzatmam acaba uzatsam mı diye düşünmeye başladım. Kızgınlığım bir gün bile sürmüyor o yüzden kızmamı takmıyor olabilir mi ya

karı koca kanlı bıçaklı kavga etse bile gece yatarken herşeyi geride bırakıp birbirine sarılarak uyuyabilmelidir diye bir konuşma yapın, doğru çünkü.

Ben senin yerinde olsam,ayrı yattığında umursamam.Senin kızdığını bildiği için,sinirliyken inadına yapıyordur.Hatta tartıştığınızda sen git ayrı yat veya onun yastığını battaniyesini kendin koy kanepeye.Baksın bakalım nasıl zoruna gidiyormuş insanın.

bence senin bunu sevmediğini bildiği için yapıyor sen o yaptıgında takmıyormus gıbı yap ve neden ayrı yattın falan deme bır yapar iki yapar üçüncüde vazgecer cünkü bakıcakki sen takmıyosun umursamıyosun

erkeğin ayrı yatanını ilk defa duydum bunu genelde kadınlar yapar. Sizde gidin onun yanına yatın o zaman hem barışmanıza vesile olur

Değişik bir kocam var desene, bunu bir kere yapmış olsa tamam da, huy haline getirdi, şimdi yanında gidince iyice şımarır. Ne yapsam da bu huyundan vazgeçirsem bilemedim.

Değişik bir kocam var desene, bunu bir kere yapmış olsa tamam da, huy haline getirdi, şimdi yanında gidince iyice şımarır. Ne yapsam da bu huyundan vazgeçirsem bilemedim.

haklısın karşıdakinin erkek olduğunu unuttum bi an o zaman hiç umursama bırak napıyosa yapsın hatta gidip sen barışma bırak o gelsin 1 gün durur 2 gün durur 3. gün mecbur gelir yoksa herseferinde senden bekler ve bu şekilde davranmaya devam eder.

Karı koca dediğin genelde yatakta barışır o böyle yaptığı sürece birbirinizden uzaklaşır gidersiniz

karı koca kanlı bıçaklı kavga etse bile gece yatarken herşeyi geride bırakıp birbirine sarılarak uyuyabilmelidir diye bir konuşma yapın, doğru çünkü.

Bende buna inandığım için bu kadar takıyorum zaten ama yok inadına yapıyor sanki

Nazlıdeniz inan kendime kızıyorum umursama diyorum ama yapamıyorum işte, Sefimli bana da inadıma yapıyor gibi geliyor ayrı yatrı yatıcam diyince sen bilirsin dedim ama sabaha doğru odada uyuduğunu görünce dayanamadım kızdım, umursamamaya çalışcam bir daha yatarsa hatta arkadaşın dediği gibi yapayım kendim yastığını falan koyayım, dayanırsam tabi

Kızlar aslında bu gecede ben mi gidip odada yatsam geç gelecek işten zaten ben hiç umursamıyormuş gibi diğer dün onun yattığı yerde ben mi yatsam,

aaa oldu canım , hıc umursama gıtsın yatsın konuşmada soylemede bisey cagırmada yani.bende senın gıbıyım hıc küsemem uzatamam.ama ben bile gıcık oldum trip atmasan bıle yanıma yat ,nie salonda yattın fln deme.hatta ben senın yerınde olsam o geldiginde yataga ben giderdim. bence ciddi ciddi sende ayır yatakları sonra cesaret edemesin

Hiç istifinizi bozmayın ve deyin ki, bir daha yatak ayırırsan yattığın yerde kal, bir daha gelme yatak odasına

Buna uzuldgunu farketmis o da her seferinde boyle ceza veriyor sana aklinca..

umursama.ustunu felan da ortme.

kaldr ortadaki battaniyeleride :))

Annesine gitmediği şükretmek mi lazım acaba bu adam için
İki seçenek var, ya büyümesini bekleyeceksin ya da alıp karşına adam akıllı konuşup kendini düzeltmesini isteyeceksin.

Sizin bu konuda hassas olduğunuzu bildiği için yapiyor...

Yatağa dönmek istediğinde bir daha yapmayacagin diye söz vermedikçe yanina yatirma simdi de ben seni istemiyorum de.. Erkekler red edilmeye gelemez...

ortada çocukta yoksa halledilecek bir konu.

şimdi ayrımı yatıyo. eve gidince yemeğini koyun önüne sizde ayrı yiyin. aynı odada oturmayın. başka bir odada onu görmeden zaman geçirin tek laf etmeyin. odanızın kapısnı kapatın. ne kavga edin ne yastıkğını yorganını taşıyın. umursamaz olun. hiç tepki vermeyin ama yüzün görmek istemyomuşçasına tüm yaşam alanınızı ayırın. nekadar sürer bilemem ama yinede gelirse iyice burnunu sürtün. sen beni buna alıştırdın ben senden ayrı uyumak dahi istemzken tüm gün görüşmemeye bile alıştım sayende diyin.

Hiç istifinizi bozmayın ve deyin ki, bir daha yatak ayırırsan yattığın yerde kal, bir daha gelme yatak odasına

Buna uzuldgunu farketmis o da her seferinde boyle ceza veriyor sana aklinca..

umursama.ustunu felan da ortme.

kaldr ortadaki battaniyeleride :))

Annesine gitmediği şükretmek mi lazım acaba bu adam için
İki seçenek var, ya büyümesini bekleyeceksin ya da alıp karşına adam akıllı konuşup kendini düzeltmesini isteyeceksin.

Sizin bu konuda hassas olduğunuzu bildiği için yapiyor...

Yatağa dönmek istediğinde bir daha yapmayacagin diye söz vermedikçe yanina yatirma simdi de ben seni istemiyorum de.. Erkekler red edilmeye gelemez...

Yorumlarınız için teşekkürler öncelikle, bence şuan kızgın olduğum eşim bnm iyi niyetimi suistimal ediyor. Gidip barışacağımı bildiği için kendini ağırdan aldırıyor. Dün eve gittiğimde o işteydi, hiç aramadım o aradı açmadım, uykum gelincede yatak odasında değilde diğer odada yattım işten geldi uyuyor taklidi yaptım, sonra beyefendi odanın kapısını yavaşça çekip çıktı.bende uyku iyice kaçtı tabi. nerdeyse kalkıp gidip kızacaktım işte umursamıyorsun beni falan diye ama kendime engel oldum hiç umursamaz gibi durdum uyumuşum. bugun yine aynısını yapmayı planlıyorum. sizin dediğiniz gibi yapıcam umursamıycam, umarım devam edebilirim.

Son düzenleme:

Et kız devam et.Benim kocamda böyleydi ilk evlendiğimiz zamanlarda.Baktım hep ben barışmaya gidiyorum gel diyorum engelledim kendimi.Sonrası kedi gibi oldu:)))Küssek bile yatağı ayırmaz.Ama iyi geceler felan da demez.Amannnn çok ta tınnn.Dönerim popişi yatarım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…