- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynen bende böyle düşündüm konu sahibi ve ailesi kendilerini düşünüyor sadece adamın uzulmesi filan hikayeNe kadar yapmaciksiniz ya. Yok soylerse cok uzulecekmiş, ailesi soyleme diyormus mucize olurmuşmuş...
Evlenip cocuk olmayinca, olmadigini ogrenince uzulmeyecek mi sanki? Mucize olur olmaz orasini kimse bilemez ama sizin niyet iyi degil. Ailende dahil. Cocugu olmuyor diye kimse istemez seklinde dusunup korkuyorlar evlenemeyeceksin diye, sende bundan korkuyorsun. Oyuzden soylemeyip evleneyim oldu bitti olsun istiyorsun. Bilmiyormus gibi yapacaksin guya nasilsa evlenildi.
Seven insan cocuk icin ayrilmaz. Cocuk icin evlenen, cocuk olmayinca ayrilir zaten.
Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
Her insanın hayalî bebektir. Umarım mucize olur hamile kalabilirsin. Ama nisandan önce söylemeliydin. Bu bildiğin kul hakkıDerdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?