Bunu nasıl söyleyebilirim?

Haklısınız yorumunuz için çok teşekkürler :) Alerjimin olduğunu söylemek en mantıklısı. Peki bunu mesajla mı yoksa yüzüne mi söylemeliyim? Yani ben gidince kediler orada olmuyor ama benden önce orada olduklarını biliyorum konuyu nasıl açmalıyım.

Hepsi tamqm da mutfak bezi ile yerleri silmek ne? Su mutfak tezgahtar tuttuğunuz beyler miiiiii

Soktayim

Kadın oğlunu dinlememiş siz söyleseniz ne fark edecek ki? Siz varken almıyormuş işte.

Kadın oğlunu dinlememiş siz söyleseniz ne fark edecek ki? Siz varken almıyormuş işte.

Ben yokken sokak kedilerinin bulunduğu koltuklarda oturmak istemiyorum rahatsız oluyorum. Benim dememle bırakacak mı bilemem ama en azından neden gitmediğimi bilsin dedim o yüzden nasıl söylesem diye sordum

Bence k.v nin evine git normal bisekilde otururken öksürük tutsun ve bişey demeden kalk git sonra da erkek ark. Annesine bikaç gündür öksürükten öldüğünü doktora gittigini ve kedi alerjisi olabilcgni soyledilr desin

Çok yapmacık olmaz mı ya :) bide erkek arkadaşım konuyu benim söylememi istiyor o yüzden nasıl söylesem diye düşündüm

Çok yapmacık olmaz mı ya :) bide erkek arkadaşım konuyu benim söylememi istiyor o yüzden nasıl söylesem diye düşündüm
Nefes almayıp ıkınırsanız öksürürken, yüzünüz kızarır. Kızardığınız için de yapmacık durmaz. Ayna karşısında prova yapın biraz. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama...

Nefes almayıp ıkınırsanız öksürürken, yüzünüz kızarır. Kızardığınız için de yapmacık durmaz. Ayna karşısında prova yapın biraz. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama...

Anladım anladım :) da sorun şu ki daha önce ben onlardayken kapıdan kedi girmişti ve çığlık atarak diğer odaya koşmuştum burdan az çok biliyor annesi korktuğumu. Yani açık konuşmadığım sürece anlayacağını sanmıyorum ne yazık ki. Bu şekilde öksürüp sonrasında kedi tüyüne alerjim var artık size gelemicem desem daha da karışık olur gibi. Sadece konuyu nasıl açacağımı bilemiyorum

Seninki korkudan ziyade tiksinme olmuş. Birazcık hayvan sevgin olsa bu kadar tiksinmezdin bence. Sadece korkuyor olsan kayınvalidene korktuğunu söylerek çözebileceğini düşünürdüm ama şuan tek çözüm gitmemek. Nişanlına da kedilerden tiksindiğini söyle bence altında daha kötü bir şey aramasın. Dediğim gibi, kadın senin için kedilerden vazgeçmeyeceğine göre tek çözüm gitmemek.

Tıkandığım, nefes alamadığım anlar geldi aklıma, ondan korkup kaçtım dersiniz. Ay tek ayak üstünde 40 yalan bulduk

Bir daha gelmiyorsun derse, kibarca kedilerden ve tüylerinden çok korktuğunu söyle

Ya hayvanları seviyorum onları besliyorum da ama kedilere karşı bir fobim var. Yavru kediler çok tatlı geliyor bana köpekleri seviyorum mesela. Kedi videoları izlerim çok tatlı derim gülerim falan ama sokaktaki pireli kediyi eve sokmak evet tiksindirdi beni malesef. Daha önce onlardayken kedi birden eve girince çığlığı bastım korktuğumu az çok biliyor kadın ama gelmiyorsun diye laf ediyor ee sende kedi besleme diyesim geldi diyemedim :) sevgilim çok tavır yaptı çünkü birlikte manyak yemek ve tatlıyla uğraşırdık ama artık mutfağa bile girmek istemiyorum o derece. Bu yüzden sevgilime açtım konuyu oda annemle konuş bu konuyu dedi. Konuşayım da nasıl açıcam konu bilmiyorum

Valla baktığım sokak hayvanları ,belediye otobüsündeki insanlardan daha temizler..kediden,köpekten insana hastalık geçmediğini doktırlar veterinerler bangır bangır bağırıyor siz hijyen diyosunuz..korkunuza birşey diyemem ancak hijyen meselesi tamamen yanlış..koltuklardan tiksinmek falan bunlar normal değil obsesif hareketler..siz sokakta kirlenip bir banka oturup sonra eve gidip duş almıyormusunuz? Bahane ararsanız bulursunuz..

Bende hayvan sevmeyen ve sevenlerden rahatsız olan insanları hiç hijyenik bulmuyorum ve tiksiniyorum mesela..Arkadaşlarımın bebekleri hayvanla dil dile büyüyor hepsi hem motorik olarak hemde psikolojik olarak yaşıtlarından ileride çocuklar..Biri bana kedilerden rahatsız olduğunu söylese birdaha evime gelmesini istemezdim..Neticede siz kız arkadaşsınız yarın ayrılırsınız başkası gelir..çokta takacağını sanmıyorum..

Diyenler olmustur belki ama sizden sonra bi kasindim kabardi heryerim alerjimvar korkmamin yaninda bazen parkta bahcede bile kasinirim siz temizsiniz ama korku baska bisey falan diyin :)

siz varken almıyormuş işte kadın daha ne ben anlamadım biri bana bunu dese çok sinirlenirdim ne yani siz temizlik hastasısınız da kayınvalideniz pislik içinde mi oturuyor sanki iki kedi aldı diye eminim güzelce evinin temizliğini de yapıyordur
sizin bu yaptığınız gitmemek için bahane gibi geldi bana şu an

Ben Kedi köpek tuyunden karacigerimden 2 kere kist ameliyatı oldum ki kedi köpek beslemem. Kimse kusura bakmasin kedili köpekli eve gitmiyorum herkes çektiğini bilir.

Seninki kedi fobisi falan değil. Hayvanları seviyorum ben deyip duruyorsun ama ben hiç öyle hissedemedim nedense...

Eski evimizdeki komşu geldi aklıma.
Bu acayip kadın içini bile görmediği evimizdeki yine hiç görmediği kedi için bizi apartmandakilere şikayet etmişti! Çünkü yan dairede kedi olduğu için namazını rahat kılamıyormuş bu pislik demekmiş?!

Bence konunun ne fobiyle ne hijyenle alakası var. Anlattığım ucubik kadın kadar olmasada bence sende takıntılısın.

Birde alerjin olduğu yalanını söylemeyi düşünüyorsun. Kadın çok şanslı böyle bir gelin adayı olduğu için! Oğlunu kadının üstüne salmadan açıkça kedilerden tiksindiğini söyleyebilirsin. Bu daha dürüst olur en azından.

korktugunu soyle bi cok kisi korkabilir ama diger konulari coj takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…