Dedigim gibi hijyenik bulmadiginizi soylemeniz o yasta bir insan icin hele ki hassassa kirici olabilir. Ben kirilmam mesela ama herkes ayni degil :) inanin bir toplu tasima aracina bindiginizde giysilerinize yapisan bakteri ve mikroplar hicbir sokak kedisinde yok, mesela arastirmalar bir insanin agzinda kopegin agzindakinden daha fazla zararli bakteri oldugunu gosteriyor ama insanlarla opusuyoruz hayvani opunce ay pis ay hasta :) biliyorum belli bir yastan sonra bakis açınızı degistirmeniz kolay degil ama karsinizdakinin degistirmesi de imkansiz. O yuzden konuyu hic hijyene falan getirmeden tuylerin alerji yaptigini soyleyin ne sis yansin ne kebap...
Hepsi tamqm da mutfak bezi ile yerleri silmek ne? Su mutfak tezgahtar tuttuğunuz beyler miiiiiiHerkesin hijyen anlayisi farklidir. Ben de evde asili tertemiz mis gibi bir kedi bakiyorum, sokakta onlarcasina ve onlardan biri ya da birkaci hasta olursa tedavisini yaptirip o surecte evde tutuyorum. Dusunun ben hazir ekmek almayan, disarda kimin yaptigi belli degil diye yemek yemeyen bir insanim ve hastalikli, kirli kedileri evime, 3.5 yasindaki kizimin yasam alanina sokup agizlarini burunlarini, irinli yaralarini temizliyorum. Hicbiri ortalama bir yetiskin insandan daha pis gelmiyor bana (cunku okul ve is hayatim boyunca tepeden tirnaga bakimli kadinlarin bile tuvaletten cikarken ellerini yikamadigina, insanlarin mutfak bezleriyle yerleri sildigine, sokaktan gelip el yuz yikamadan sofraya oturduklarina sahit oldum) hayvanlara karsi derin sevgi ve merhamet duyan bir insana onlari pis buldugunuzu soylemeniz bazen sacma bazen de kirici gelebilir.
Kadın oğlunu dinlememiş siz söyleseniz ne fark edecek ki? Siz varken almıyormuş işte.
Bence k.v nin evine git normal bisekilde otururken öksürük tutsun ve bişey demeden kalk git sonra da erkek ark. Annesine bikaç gündür öksürükten öldüğünü doktora gittigini ve kedi alerjisi olabilcgni soyledilr desin
Nefes almayıp ıkınırsanız öksürürken, yüzünüz kızarır. Kızardığınız için de yapmacık durmaz. Ayna karşısında prova yapın biraz. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama...Çok yapmacık olmaz mı ya :) bide erkek arkadaşım konuyu benim söylememi istiyor o yüzden nasıl söylesem diye düşündüm
Nefes almayıp ıkınırsanız öksürürken, yüzünüz kızarır. Kızardığınız için de yapmacık durmaz. Ayna karşısında prova yapın biraz. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama...
Tıkandığım, nefes alamadığım anlar geldi aklıma, ondan korkup kaçtım dersiniz. Ay tek ayak üstünde 40 yalan buldukAnladım anladım :) da sorun şu ki daha önce ben onlardayken kapıdan kedi girmişti ve çığlık atarak diğer odaya koşmuştum burdan az çok biliyor annesi korktuğumu. Yani açık konuşmadığım sürece anlayacağını sanmıyorum ne yazık ki. Bu şekilde öksürüp sonrasında kedi tüyüne alerjim var artık size gelemicem desem daha da karışık olur gibi. Sadece konuyu nasıl açacağımı bilemiyorum
Seninki korkudan ziyade tiksinme olmuş. Birazcık hayvan sevgin olsa bu kadar tiksinmezdin bence. Sadece korkuyor olsan kayınvalidene korktuğunu söylerek çözebileceğini düşünürdüm ama şuan tek çözüm gitmemek. Nişanlına da kedilerden tiksindiğini söyle bence altında daha kötü bir şey aramasın. Dediğim gibi, kadın senin için kedilerden vazgeçmeyeceğine göre tek çözüm gitmemek.
Bir daha gelmiyorsun derse, kibarca kedilerden ve tüylerinden çok korktuğunu söyle
Merhaba kızlar
Size uzun zamandır bana sıkıntı olan birşeyi paylaşmak istiyorum. 4 senelik ciddi bir ilişkim var yaza doğru nişan düşünüyoruz. Sevgilimin annesine karşı hep güleryüzlü ve saygılıyımdır, tabi biraz mesafeli. Asıl sorunuma gelince, kızlar kedilerden korkuyorum. Hayvanları ayırt etmeksizin seviyorum ama sadece kedilere karşı bir korkum var. Küçükken kedilerle ilgili korkulu anılarım var ve bende fobi oluştu bu konuda.
Sevgilimin evinin yan tarafında boş bir arsa var ve orada bir sürü kedi var. Ve annesi onları eve alıyormuş ben bunu sonradan öğrendim ve annesinin faceye attığı fotolardan da gördüm. Tamam evde kedi besleyen çok insan var ama banyosunu yaptırıp aşılarını yaptırıyorlar. Böyle kediyi alıp yıkamadan eve sokmak vs hiç hijyenik değil. Onlara gitmeyi kestim ve sevgilim tavır yaptı, annesi gelmiyorsun deyip duruyor.
Sevgilim evdeyken buna izin vermiyor ama o yokken kediler evde. Rahatsız oluyorum orada birşey yiyemiyorum koltuklarda bile oturmak istemiyorum. Sonuçta şimdi gitmesem bile nişan olunca illaki gitmem gerekir. Bu konuyu sevgilime açtım ve ben varken buna izin vermiyorum aşkım ama ben yokken bilemiyorum sen en iyisi bunu annemle konuş dedi. Annesi de gitmiyorum diye gönül koyuyor. Bu konuyu annesine nasıl açıcam bilmiyorum fikir verir misiniz şimdiden teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?