Bunu nasıl söyleyebilirim?

aynen. daha dün dedim "günah onlar da can..." devamı uzun gerçi keşke insanlarda biraz vicdan biraz merhamet olsa. sevmiyosun ama bari zarar verme.

ben her akşam elimde mamalarla çıkayım bu soğukta 3 5 tanesi bari tok uyusun diye uğraşayım , millet öyle seyretsin..

İstediğimiz konuy yorum yazabiliyoruz ve sizin de yorumcu seçme şansınız yok ,o zaman konu açmayacaktınız üzgünüm ..anlattığınız kadarıyla obsesif kompulsif disorder..geçmiş olsun..annesinden gelince de öyle yapın,kıyafetleri çıkarıp yıkanın..korkuyorsanız birşey diyemem demiştim zaten ben hijyen konusuna yorum yaptım.çünkü ne yazik ki 2015 yılında hala kör cahil bir halkız ..sorsak griple üşütmenin farkını anlatamazlar,otobüsler kokudan,sokaklar pislikten geçilmez ama kediye köpeğe çocuklarını yaklaştırmazlar.ben buna yorum yaptım

+1
budur işte helal çok sevindim şu yazıyı okuyunca çünkü ben böyle güzel ifade edemezdim asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…