• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu nasıl yazacağım bilmiyorum ama evlilikte penis boyu önemli midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eski nişanlım kısaydı, penisi de 10-12 falandı, ama sorun olmuyordu bence. Pozisyonlarda falan iyiydik baya.

Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
EReksiyon olmamis halinden bahsettigini ummak istiyorum. Yani tamam.onemli olan islevi ama. Cikita muzdan kucugu de ne ise yaricak bilemedm😁

Evet birden fazla gördüm en küçük bi bunu gördüm. ;(
Bacım o zaman boşuna 'o benim ilk cinsellik yaşadığım adam,eski sevgililerini kıskanıyorum' diye konu açma..kadın yani neticede. Asıl o senin eski şeylerini kıskansın,kendini kötü hissetsin.
Bir de o kadar şey görüp en küçüğüyle evlenmek ne ya 😐😐😐 Allah'ıma büyük konuşmak istemiyorum ama, olacak iş mi😅

Çok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Çok mükemmel erkek arkadaş? İşsiz güçsüz senden geçinmek gibi bilimum kıymetli vasıfları olan adamdan bahsediyoruz evet. Sen çükü kalkmayan adamdan da çook memnundun zorunlucuum bu adamınki küçük ama işlevseldir belki 😂 Bir de yeni mi aklına geldi adam sana ilk günden beri zoorrla çükünü çekip atıyodu fotosunu zaten. Hayır sorun desek vaz mı geçiceksin sanki?

Atı kim kaybetmiş ki biz bulalım anacim
Ama eskiden mIRC chatlerindeyken bütün sapik erkekler en az 22 cm asl pls deyip duruyordu ozellerde abdbsvsvs
Ben atın şeyini ilk gördüğümde bacak zannedip korkup ağlamıştım.🥹 Tabi küçüktüm ama şimdide değişen bir şey yoktur bence yine görsem ağlarım gibi.kdjdjd

sen böyle bir adama mükemmel diyebiliyorsan 10 cm’e de boru gibi demen lazım, aynı vizyon bence.

Mesela yan taraftan sorun oluyor cidden hani onun yan yattığı benim sırtüstü olduğum da
bir de acaba mesele pipi boyu değil de pozisyon olabilir mi? adam yan yatarken senin altından dolanıp içine girmesi için 50 cm filan olması gerek, ama süper erekte olmadan. allasen şu pozisyonun illüstrasyonu filan varsa bir atın bir bakayım

Zaten siz ilişki yaşamıyor muydunuz eve geliyordu masrafları siz karşılıyordunuz dışarı çıkmıyordunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X