- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- Konu Sahibi zorunlualann
Benim eski nişanlım kısaydı, penisi de 10-12 falandı, ama sorun olmuyordu bence. Pozisyonlarda falan iyiydik baya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorunlunun böbreğine denk geliyorO nasıl oluyor![]()
İtfaiye hortumu mübarekEreksiyon hali 22 cm mi![]()
İnşallah bunu ölçmüyorlardır ciddi ciddi sjsjdjdjİtfaiye hortumu mübarek![]()
EReksiyon olmamis halinden bahsettigini ummak istiyorum. Yani tamam.onemli olan islevi ama. Cikita muzdan kucugu de ne ise yaricak bilemedmÇok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Bacım o zaman boşuna 'o benim ilk cinsellik yaşadığım adam,eski sevgililerini kıskanıyorum' diye konu açma..kadın yani neticede. Asıl o senin eski şeylerini kıskansın,kendini kötü hissetsin.Evet birden fazla gördüm en küçük bi bunu gördüm. ;(
Erkeğin dediğinden 3,4 cm çıkar :)Yaani, eşim de evliliğimizin ilk yıllarında 16 cm falan demişti, gayet iyi ve yeterli yani, üzerine 6 cm daha düşünemedim![]()
Hep 3,4 cm eklerler zaten.Eksi sözlükte ağlarlar.Küçük diye..Erkeğin dediğinden 3,4 cm çıkar :)
Öğrenmenin en iyi şekli çaktırmadan karış hesabı yapmak. Yerini unutmamak lazım ama nereye tekabül ediyor , kendin mezurayla bakarsın sonraHep 3,4 cm eklerler zaten.Eksi sözlükte ağlarlar.Küçük diye..
Rekor 22 cmKız herkes kocasının şeyini mi yarıştırıyor burda :)
Çok mükemmel erkek arkadaş? İşsiz güçsüz senden geçinmek gibi bilimum kıymetli vasıfları olan adamdan bahsediyoruz evet. Sen çükü kalkmayan adamdan da çook memnundun zorunlucuum bu adamınki küçük ama işlevseldir belkiÇok mükemmel bir erkek arkadaşım var , ancak penis boyu 10 cm’dir bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama ,testisleri de adeta hiç yok gibi hissediyorum, sizce bu ileride sorun olur mu ? Asıl merak ettiğim bu ,çok utanarak yazdım ama
Paranoya yaptırdınız en sonunda ölçücem ha, çıkar göster diyeErkeğin dediğinden 3,4 cm çıkar :)
Ben atın şeyini ilk gördüğümde bacak zannedip korkup ağlamıştım.Atı kim kaybetmiş ki biz bulalım anacim
Ama eskiden mIRC chatlerindeyken bütün sapik erkekler en az 22 cm asl pls deyip duruyordu ozellerde abdbsvsvs
Burada hususi merakından ölçen çok üye var. Sonuçtan memnun kalmayacak gibiyseniz hiç elleşmeyin bence.Paranoya yaptırdınız en sonunda ölçücem ha, çıkar göster diye![]()
bir de acaba mesele pipi boyu değil de pozisyon olabilir mi? adam yan yatarken senin altından dolanıp içine girmesi için 50 cm filan olması gerek, ama süper erekte olmadan. allasen şu pozisyonun illüstrasyonu filan varsa bir atın bir bakayımMesela yan taraftan sorun oluyor cidden hani onun yan yattığı benim sırtüstü olduğum da
Burada hususi merakından ölçen çok üye var. Sonuçtan memnun kalmayacak gibiyseniz hiç elleşmeyin bence.