Bunu neden yapıyorlar?

Tuzlambasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
527
490
53
İnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi.Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var

Son düzenleme:

Kul hakkı değil mi şimdi bu?

Canim ayni sebeplerden facebook hesabimi kapattim iki yili geciyor Benim arkadas listem kahvalti sofrasini, ictigi kahveyi ve hatta dönerciye gitse onu bile kare kare paylasan insanciklarla doluydu
Sana gelince.. Yapmasi cok mu zor ben bilmiyorum dedigin seyi ama Yapmayi denesen en azindan anneninki gibi olmasa da ona yakin bi tutturursun belki

Canım ya netten bakıp yapamaz misin?

Oradan hepsini engeledim, duruma bildirim gelmediginden dolayi hic girmiyorum.. Etrafta resturantlari arastir belki vardir..

En nefret ettiyim şey. Ramazanda bile utanmadan ogle paylasim yapanlar var. Yaptigi yemekleri, tatlilari cekip cekip paylasiyolar sanki kimse yemek, tatli yapamiyo, her kes ac ...

Yani güzel bir yere gidersin anı olsun der çeker koyarsın falan filan da, yediği yemeği paylaşanları gerçekten anlamıyorum. İdrak edemiyorum. Ben en fazla güzel, şık bir sofra kurmuşsam anneme falan göstermek için tümden fotoğrafını çekerim paylaşmam da zaten. Ama yemeği çekip koymak nedir gerçekten görgüsüzlüğün geldiği son nokta.

Denemeye çalışırım artık çok canım çekti ya yazık banaaa yazık

Canim bir de hiç özel yok yatak odasında ne yaşıyorsa onu dahi durum yapan insanlar var yemek ne kelime çok sınır oluyorum herkes görünce ne oluyor acaba onu hala anlamiyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…