- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Tuzlambasi
-
Evet ya cok fena.Ona yakin birseyler yaptim bende.Salep ictim o hazir olanlardan.Bir boza olamaz tabi ama salebide cok severimBide bulamayacağını bilimce daha bi tatlı geliyor insana
Ulaşılabilir şeyleri çekmezki bu nefis denen şey :) maksat eziyet işte. Ah ah hayallerimi süsledi resmen saatlerdirPizza hamburger gibi bir şey de değil ki sipariş versen de eve gelse. :/
Paylaşmayın bence çünkü insanların olanaklarını imkanlarını bilemiyoruz. Göz hakkı diye bir şey varsa eğer benimki o arkadaş da kaldı bugün mesela. Elimde olmayan bi açlıkla istedim resmen o yemeğiBen de sunumum güzel olursa paylaşıyorum ama sunum amaçlı yoksa her gün et yiyiyoruz kolestrolden eşim sayesinde ölcez bigün çevrem ne der
Çok üzüldüm ya gerçekten ay bu saatlerde mutfakta olmasını çok severim sıkıp yapıversenizPaylaşmayın bence çünkü insanların olanaklarını imkanlarını bilemiyoruz. Göz hakkı diye bir şey varsa eğer benimki o arkadaş da kaldı bugün mesela. Elimde olmayan bi açlıkla istedim resmen o yemeği
Cift tarafli balik tavalari oluyor ya patatesleri tam tam koyun icine.orta ataeste sanirim bir saate oluyor.sobadaki ile ayni oluyor.Tavada nasıl yapıyotsunuz acaba?
Teşekkürler küçükken yerdik sobalı değil evim çok severim özlemiştimCift tarafli balik tavalari oluyor ya patatesleri tam tam koyun icine.orta ataeste sanirim bir saate oluyor.sobadaki ile ayni oluyor.
Geçen arkadaşıma eşi yatak odasını güllerle süsleyerek supriz yapmış duruma atmis es dediğin eşini güllerle uyutur diye nasıl bir şey bu ya özel falan yok ikisi arasında olan şeyler ne gerek var anlamiyorumYok artik ya yatak odası mı Nasil yaniii
Yazdım. Söylediğimi yanlış anlama Canım ama benim canım çok çekti. Size afiyet şifa olsun ama belki benim gibi canı çeken olur paylaşmasan mo bu tür şeyler dedim. Verdiği cevap ah canımm yazmış daha da bir şey yok.O arkadaşa yaz olan var olmayan var bak canım istedi de utansın biraz
Dalga mı geçiyor ne sinir oldum kesin ardına birşey der bozardım onuYazdım. Söylediğimi yanlış anlama Canım ama benim canım çok çekti. Size afiyet şifa olsun ama belki benim gibi canı çeken olur paylaşmasan mo bu tür şeyler dedim. Verdiği cevap ah canımm yazmış daha da bir şey yok.
Markette yada reklam da görmek yada en basiti izlediğim dizide ki yemek sahneleri ?Kul hakkı değil mi şimdi bu?
Ben de anlam veremedim söylediğine, paylaştığına anlam veremediğim gibi. Bir şey demedim ama pis boğazım yüzünden kalp kırmayayım diyeDalga mı geçiyor ne sinir oldum kesin ardına birşey der bozardım onu
Geçen arkadaşıma eşi yatak odasını güllerle süsleyerek supriz yapmış duruma atmis es dediğin eşini güllerle uyutur diye nasıl bir şey bu ya özel falan yok ikisi arasında olan şeyler ne gerek var anlamiyorum
Gerçekten yuhu yani simariklikta nirvanaya ulaşmışlar ne diyeyimYuhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?