Bunu neden yapıyorlar?

Ben de sunumum güzel olursa paylaşıyorum ama sunum amaçlı yoksa her gün et yiyiyoruz kolestrolden eşim sayesinde ölcez bigün çevrem ne der
Paylaşmayın bence çünkü insanların olanaklarını imkanlarını bilemiyoruz. Göz hakkı diye bir şey varsa eğer benimki o arkadaş da kaldı bugün mesela. Elimde olmayan bi açlıkla istedim resmen o yemeği

Çok üzüldüm ya gerçekten ay bu saatlerde mutfakta olmasını çok severim sıkıp yapıverseniz

Bencede zor birşeye benzemiyor. İnternetten tarif bulup her harfine dikkat ederek yaparsan olur.

Emzikliymişsin birde bence denemeye değer nefsini köreltirsin en azından.

Allahtan her gordugumu canim cekmiyor oyle, cok nadirdir canimin cekmesi o da oyle yemezsem ölüyorum derecesinde degil. Bogazina duskunlukte zormuş
Ama yemek paylasimlari cidden anlamsiz hele sunumlar Sanki restoran işletiyor kime ne senin sunumundan...

O arkadaşa yaz olan var olmayan var bak canım istedi de utansın biraz
Yazdım. Söylediğimi yanlış anlama Canım ama benim canım çok çekti. Size afiyet şifa olsun ama belki benim gibi canı çeken olur paylaşmasan mo bu tür şeyler dedim. Verdiği cevap ah canımm yazmış daha da bir şey yok.

Dalga mı geçiyor ne sinir oldum kesin ardına birşey der bozardım onu

reklam, dizi ,yurudugumuz yollarda lezzetlı kokular ,afısler ,kampanya mesajları ...
bu dunya da yasamayı da ogrenmek lazım
ben yedıgımı sosyal hesapdan paylasmam ama paylasan gorunce de hemen kul hakkı demıyorum ona gelene kadar bırsuru var cunku

Yemek değil de beni de yeni gelinler küstürdü sosyal medyaya

"Yeni gelin aşuresi, yeni gelin poğaçası"
"Yeni gelinin ilk misafirleri gelmiş hoşgelmiş"
"Her gelinin ceyizi pembiş olur ihihi"
"Kocişim en sevdiklerimi almış"(aburcubur dolu koli)
"Bugün 1 ay mı olmuş kalp kalp kalp"
Sandalyeye oturan kurabiyeler, pembe kusan evler, xxxx kitchen tabelaları, LOVE yazan tabaklar , kirpikli yastıklar ayyy gına geldi.

En iyisi hepsinden uzak durmak.

Ay ya şimdi bilmediğim halde Hıngal yapıp getiresim geldi sana inanki. Çok üzülüyorum kıyamıyorum hamilelere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…