Bunu neden yapıyorlar?

Listemde hic bu kadar abartanı gormedim. Bende yeni yeni kullaniyorum 5-6 ay oldu.

Fb mu kaldi bacim.. cok eski gibi instagram devri.. yakindir onunda suyu cikti..

Yani fb sadece bir örnek. Twitter, swarm hepsi saydıklarıma dahil. Kapısının önünden geçtiği mekanda kendini etiketleyen var yaaa. Millete ne benim nerede olduğumdan bak instagram cicidir ona kulp bulamadım

Yani fb sadece bir örnek. Twitter, swarm hepsi saydıklarıma dahil. Kapısının önünden geçtiği mekanda kendini etiketleyen var yaaa. Millete ne benim nerede olduğumdan bak instagram cicidir ona kulp bulamadım
Olur mu ya istada ayni bence :) twitter bende kapattim fb da ole swarm hic kullanmadim:) instada olmazsa iice asosyal olucam :)

Offff neler neler var.

Ben hısım akrabayla takipleşmiyorum. Tanidik olarak bikac arkadasim var onlar disindaki takiplestiklerimi hiç tanimiyorum. Motosikletli, gezili fotograflarimi paylaştigim icin motorcu arkadaslarla takiplesiyoruz sadece, dogal olarak ortaya kaliteli şeyler cikiyor. Sadece 1-2 arkadasim var abuk sabuk seyler paylaşan ona da katlaniyorum.

görgüsüz sonradan görmeler...
benimde canım çekerdi vebali onlara. ne istedi canın yapıp gönderelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…