- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi Tuzlambasi
-
Bende dolaptan yoğurt çıkardım boş boş kaşıkladım midem dolarsa belki unuturum diye. Yazık değil mi bizeAy kıyamam sizi anlıyorum ben de şimdi buranın yemek bölümüne girdim de canım deli gibi paçanga böreği istiyor vallahi koltuk kemiriyorum acımdan. Bisküvi aldım börek gibi hayal ederek yiyorum falan.
O arkadaşa yaz olan var olmayan var bak canım istedi de utansın birazDenemeye çalışırım artıkçok canım çekti ya yazık banaaa yazık
Yaa çok üzüldüm. Annenizden tarifi alıp iyi köyü yapmaya çalışsanız?İnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi Sivaslı olanlar varsa bilirler hıngel adında patatesli bi mantı. Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var
Bende dolaptan yoğurt çıkardım boş boş kaşıkladım midem dolarsa belki unuturum diye. Yazık değil mi bize
Yarın ilk işim hıngel yapmak olacak. Şimdi yapsam uykusuz kalırım bebiş sabahın köründe kalkıyor yoksa hemen yapardım acayip çekti canımCanım ya netten bakıp yapamaz misin?
Düşünmek istemedikce aklıma geliyorBazen gerçekten insanın canı bişey çekiyor o anda valla aglayasım gelir
Yarın yapacağım :) şöyle afilli tabaklara koyup bi foto çeker atarım size. Maksat durumumu görmüş olunYaparsın tabi yahu hadi haşla patatesleri
Canim bir de hiç özel yok yatak odasında ne yaşıyorsa onu dahi durum yapan insanlar var yemek ne kelime çok sınır oluyorum herkes görünce ne oluyor acaba onu hala anlamiyorjm
Yarına kadar zor unutursun,Düşünmek istemedikce aklıma geliyor
Bide bulamayacağını bilimce daha bi tatlı geliyor insanaValla gurbette yaşayan bir zavalli olarak anliyorum halinizi.Bende biktim bu gorgusuzlerin yedikleri herşeyi paylasmalarindan.
Gecende birisi boza paylasmisti.Nasil canim istedi anlatamam.Ve bulundugun yerde yok yani. Turkiyeye gelmem lazim yada kendim yapicam nasil yapicaksam tabi
Tavada nasıl yapıyotsunuz acaba?Ben bir keresinde patates közlemesi yaptim.sobaya gerek yok tavada kozleme yapilir demistim.arkadasim canim cekti kiz dedi.aksam hemen yapmis.ama hala aklimdadir o durum.bi dahada tovbe ettim
Evet ben de öyleyim işte çok zayıfım bu yemek konusunda. Aç insan görünce hüngür hüngür ağlarım.Yarına kadar zor unutursun,
Geçende benim canım bişey çekti söylemiyim
Valla aglicaktım,
Şimdi yine aklıma getirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?