Bunu neden yapıyorlar?

Ay kıyamam sizi anlıyorum ben de şimdi buranın yemek bölümüne girdim de canım deli gibi paçanga böreği istiyor vallahi koltuk kemiriyorum acımdan. Bisküvi aldım börek gibi hayal ederek yiyorum falan.
Bende dolaptan yoğurt çıkardım boş boş kaşıkladım midem dolarsa belki unuturum diye. Yazık değil mi bize

Valla gurbette yaşayan bir zavalli olarak anliyorum halinizi.Bende biktim bu gorgusuzlerin yedikleri herşeyi paylasmalarindan.
Gecende birisi boza paylasmisti.Nasil canim istedi anlatamam.Ve bulundugun yerde yok yani. Turkiyeye gelmem lazim yada kendim yapicam nasil yapicaksam tabi

Ya canım deme öyle kötü oldum valla. Hiç paylasmam öyle şeyler. Maddiyatla alakası yok bu durumun o an nerde bulacaksın.

Y
Yaa çok üzüldüm. Annenizden tarifi alıp iyi köyü yapmaya çalışsanız?

Hamileliğimde yengemi takipten çıkarma sebebimdir mantı
Facemde geziniyorum bebek sayfalarına neyim bakıp "Enee bunu da mı yapmışlar?" tarzı şeysilerdeyim; haber kaynağıma bi geldim, yengem sağ olsun çarşaf çarşaf 28946 farklı açıdan yaptığı mantıyı çekmiş koymuş, soslu moslu... Resmen kokusu burnuma geldiydi. Direkt "Hayvan gibi şiyyapıyorlar" tepkisiyle takipten çıkarmıştım.

Sonra kvme malum mu olmuş ne olmuş, 2 güne kadar mantı kapımdaydı.
Ben yapamam öyle, bilmem, ama siz yapabiliyorsanız üşenmeyin yapın. O kadar canınız çekmiş.
Ya da yakınlarda yok mudur bir arkadaşınız? Hadi gel mantı yapalım deyip birlikte hem size hem onlara yapabileceğiniz?

şimdi yemek paylasiliyor ama luks bir yerde ...yada ev luks degilse yakin cekim her sabah instada arkadaslarimla araba storyleri baydı ...cogunu takip etmiyorum artik spor videoları tatil videoları ...biz gorelim diye tadini cikarmadan tel sariliyorlar.. ani bizim icin yakaliyor ama kendi yasamiyor

Bide bulamayacağını bilimce daha bi tatlı geliyor insana

Ben de sunumum güzel olursa paylaşıyorum ama sunum amaçlı yoksa her gün et yiyiyoruz kolestrolden eşim sayesinde ölcez bigün çevrem ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…