- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Tuzlambasi
-
ay hayır mahçup olmayın lütfen. bu ara ne görsem canım ister oldu zaten fazla aç gözlüyüm sanırım kendimi terbiye etmem lazım :)Ya ciddi misiniz? Yazarım da belki birkaç kişi görür bu işten vazgeçer diye yazdım. Keşke isim vermeseydim şuan çok mahcup oldum
Ben mesajı düzenleyeyim bari kaş yapayım derken göz çıkarmayayımEeee bak şimdi sen söyledin benim de canım çekti belki
Of ben deee ya. Hani herkesin zaafı vardır ya benim ki de yemek sanırım. Küçüklüğümden beri ne zaman dışarı çıksam bi açlık başlar bende. Filmlerde cama ekmek banan çocuklar var yaa resmen o moda giriyorum.ay hayır mahçup olmayın lütfen. bu ara ne görsem canım ister oldu zaten fazla aç gözlüyüm sanırım kendimi terbiye etmem lazım :)
Ya yazmıştım canı çekenler oldu. Başkasına kızarken aynı şeyi kendim yaptımNeymis o yemek?
Oluyo arada.. arada paylasilir amaa.. yaa kimisi her aksam her sabah her oglen yedigi ictigi herseyi koyuyor bu abarti geliyo bana : ( elinde tepsiyle mutfakta her gun foto cekinenler var :) hosuma gitmiyosada takipten cikiyorum..ama tarif veren sayfalar var bazilarini cok begeniyorum. Faydalaniyorumda...
Çok teşekkür ederim. Kendim deneyeceğim bugün :) öğrenmiş olurum hem.Yakın olsak yapardım gerçekten
Ben de kullanmıyorum artık sosyal hesap herkes çok mutlu çok geziyor çok yiyor bundan ibaret olarak görüyorum.
Oy beni vurun vurunnnnAy ben de çok severim hingel. Daha görmeden canım çekti. Off
Iide foto atmiosan sknti yok yani :)Ya yazmıştım canı çekenler oldu. Başkasına kızarken aynı şeyi kendim yaptım
Hislerime tercüman olmuşsunuz. Yıldım, pembeyi çok severdim ama göresim gelmiyor.Yemek değil de beni de yeni gelinler küstürdü sosyal medyaya
"Yeni gelin aşuresi, yeni gelin poğaçası"
"Yeni gelinin ilk misafirleri gelmiş hoşgelmiş"
"Her gelinin ceyizi pembiş olur ihihi"
"Kocişim en sevdiklerimi almış"(aburcubur dolu koli)
"Bugün 1 ay mı olmuş kalp kalp kalp"
Sandalyeye oturan kurabiyeler, pembe kusan evler, xxxx kitchen tabelaları, LOVE yazan tabaklar , kirpikli yastıklar ayyy gına geldi.
En iyisi hepsinden uzak durmak.
Birazdan yapacağım :) Afilli tabaklara koyar bi fotoğraf atarım size. Maksat ne kadar becerikli olduğumu dünya alem görsünIide foto atmiosan sknti yok yani :)
Hmm patatesli manti :)
Zor degilki az bi hamurla kendin yapabilirsin.. hic olmadi hasla makarnayi uzeribe kavurdugun salcali patatesi dok:)
O kdr dogruki.. pembeden tiksindim az kaldi.. kizima bile pembe birsey almk istemiom o derece:) hediye geliyo o yuzdenHislerime tercüman olmuşsunuz. Yıldım, pembeyi çok severdim ama göresim gelmiyor.
Öyle böyle değil, içim çıktı pembe, bebe mavisi mint yeşili.
Her yer english home gülleri dolu. Kirpikli yastıklar göz çıkardı artık.
En nefret ettiğim şeyse, kocişim, oğluşum temalı paylaşımlar.
Aynı evde yaşayan insanların sosyal medyadan bir birlerine ilanı aşk etmeleri, karşılıklı yorumlaşarak sohbet etmeleri.
Daha iki gün önce bir birlerini yediklerini gördüğüm çiftlerin,
-Canım aşkım iyi ki varsın, Allah seni başımdan eksik etmesin
-Aşkım sende iyi ki varsın, seni çok seviyorum
- Allah bizi bir ömür ayırmasın
- Amin bebeğim, cenneti değişmem saçının teline
minvalinde yazışmaları
Aslı ise, akşam gelirken 2 ekmek 1 yoğurt al.
-Tüüü Allah müstakını vermesin, yine mi sigara içtin, mahvettin mis gibi perdelerimi.
- Bende senin dırdırından bıktım, bi sus be kadın
Ertesi gün yine aynı, aşkkıımmm nasılda bilir en sevdiğim çikolatayı....
İstikrarlarına hayranım.
Beklioruz:)Birazdan yapacağım :) Afilli tabaklara koyar bi fotoğraf atarım size. Maksat ne kadar becerikli olduğumu dünya alem görsün
Rica ederim çok severim hamile olanlarada canı çeken yiyecekleri yapmayıÇok teşekkür ederim. Kendim deneyeceğim bugün :) öğrenmiş olurum hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?