Bunu neden yapıyorlar?

Insanlar görgüsüz oldu... Eskiden yemegimizi saklayarak yerdik cani ceker diye. Simdi Kul hakki göz hakki demeden. Kahveyi cayi suyu herseyi paylasiyorlar. Millet iyice kacirdi kecileri.

Ben de tam 2 hafta heryerde boza aradım arkadaşım sunum yapmış bozayla.Hamileyken nasıl aradık.

Bulduk sonra bimde.Bulunduğum şehirde sahlep çok fazla içildiği için boza bilinmiyor pek.Bimlerin de bazısında var sanırım.Bi A101’den alıyordum o getirmiyor artık.

Yazdım ya arayan olursa adres de verdim.2.5 tl :)

ay hayır mahçup olmayın lütfen. bu ara ne görsem canım ister oldu zaten fazla aç gözlüyüm sanırım kendimi terbiye etmem lazım :)
Of ben deee ya. Hani herkesin zaafı vardır ya benim ki de yemek sanırım. Küçüklüğümden beri ne zaman dışarı çıksam bi açlık başlar bende. Filmlerde cama ekmek banan çocuklar var yaa resmen o moda giriyorum.

Neymis o yemek?

Oluyo arada.. arada paylasilir amaa.. yaa kimisi her aksam her sabah her oglen yedigi ictigi herseyi koyuyor bu abarti geliyo bana : ( elinde tepsiyle mutfakta her gun foto cekinenler var :) hosuma gitmiyosada takipten cikiyorum..ama tarif veren sayfalar var bazilarini cok begeniyorum. Faydalaniyorumda...

her seyi gözümüze sokuyorlar hic sevmiyorum sosyal medya olaylarini artik. insani imrendiriyorlar bu tür seylerle.
o dedigin uygulama bu zamana Kadar iyidi simdi orda da var bu paylasma durumu, ben de begenmedim.

Aynısı başıma geldi. Hamileliğimin başlarıydı eşimin yöresine ait bir yemek paylaşmışlar.
Bir de meşakkatli, hemde nasıl canım çekti.
Ertesi gün eltimi aradım canım bundan çekiyor dedim, bu arada o da benimle birlikte hamile.
Hemen o akşam buluşup kayınvalidemlerde yapıp yedik çok şükür.
Ama o an ulaşılabilecek şey var ulaşılamayacak şey var.

Ay ben de çok severim hingel. Daha görmeden canım çekti. Off

İnstagramda hikayelere hiç bakmam whatsapta da böyle saçma durumlar paylaşanları sona alıyorum gözüm görmesin diye. Günde 2 defa kahve fotoğrafı paylaşan arkadaşım var ve bunu her gün yapıyor. Onu gördükten sonra bunu neden yapıyorlar ben de merak etmeye başladım çok anlamsız

Ya yazmıştım canı çekenler oldu. Başkasına kızarken aynı şeyi kendim yaptım

Ya yazmıştım canı çekenler oldu. Başkasına kızarken aynı şeyi kendim yaptım
Iide foto atmiosan sknti yok yani :)

Hmm patatesli manti :)

Zor degilki az bi hamurla kendin yapabilirsin.. hic olmadi hasla makarnayi uzeribe kavurdugun salcali patatesi dok:)

Hislerime tercüman olmuşsunuz. Yıldım, pembeyi çok severdim ama göresim gelmiyor.
Öyle böyle değil, içim çıktı pembe, bebe mavisi mint yeşili.
Her yer english home gülleri dolu. Kirpikli yastıklar göz çıkardı artık.
En nefret ettiğim şeyse, kocişim, oğluşum temalı paylaşımlar.
Aynı evde yaşayan insanların sosyal medyadan bir birlerine ilanı aşk etmeleri, karşılıklı yorumlaşarak sohbet etmeleri.
Daha iki gün önce bir birlerini yediklerini gördüğüm çiftlerin,

-Canım aşkım iyi ki varsın, Allah seni başımdan eksik etmesin
-Aşkım sende iyi ki varsın, seni çok seviyorum
- Allah bizi bir ömür ayırmasın
- Amin bebeğim, cenneti değişmem saçının teline
minvalinde yazışmaları
Aslı ise, akşam gelirken 2 ekmek 1 yoğurt al.
-Tüüü Allah müstakını vermesin, yine mi sigara içtin, mahvettin mis gibi perdelerimi.
- Bende senin dırdırından bıktım, bi sus be kadın

Ertesi gün yine aynı, aşkkıımmm nasılda bilir en sevdiğim çikolatayı....
İstikrarlarına hayranım.

Iide foto atmiosan sknti yok yani :)

Hmm patatesli manti :)

Zor degilki az bi hamurla kendin yapabilirsin.. hic olmadi hasla makarnayi uzeribe kavurdugun salcali patatesi dok:)
Birazdan yapacağım :) Afilli tabaklara koyar bi fotoğraf atarım size. Maksat ne kadar becerikli olduğumu dünya alem görsün

O kdr dogruki.. pembeden tiksindim az kaldi.. kizima bile pembe birsey almk istemiom o derece:) hediye geliyo o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…