- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi Tuzlambasi
-
Bambu tahtalarda sunumlar, pilavın üzerine karabiberle kalp yapmalar, ateşli meyve salatalarıHislerime tercüman olmuşsunuz. Yıldım, pembeyi çok severdim ama göresim gelmiyor.
Öyle böyle değil, içim çıktı pembe, bebe mavisi mint yeşili.
Her yer english home gülleri dolu. Kirpikli yastıklar göz çıkardı artık.
En nefret ettiğim şeyse, kocişim, oğluşum temalı paylaşımlar.
Aynı evde yaşayan insanların sosyal medyadan bir birlerine ilanı aşk etmeleri, karşılıklı yorumlaşarak sohbet etmeleri.
Daha iki gün önce bir birlerini yediklerini gördüğüm çiftlerin,
-Canım aşkım iyi ki varsın, Allah seni başımdan eksik etmesin
-Aşkım sende iyi ki varsın, seni çok seviyorum
- Allah bizi bir ömür ayırmasın
- Amin bebeğim, cenneti değişmem saçının teline
minvalinde yazışmaları
Aslı ise, akşam gelirken 2 ekmek 1 yoğurt al.
-Tüüü Allah müstakını vermesin, yine mi sigara içtin, mahvettin mis gibi perdelerimi.
- Bende senin dırdırından bıktım, bi sus be kadın
Ertesi gün yine aynı, aşkkıımmm nasılda bilir en sevdiğim çikolatayı....
İstikrarlarına hayranım.
Abartmadan söylüyorum tv pek izlemiyorum, sosyal medyada olmayınca pek denk gelmiyorum ama haklısınız. Allah kimseye yokluk göstermesin. Hadi bizimkiler neyse detamam yemek fotosu atmak görgüsüzlük eyvallah da,
hiç mi tv izlemiyorsunuz, hiç mi internete girmiyorsunuz, her yerde ballandıra ballandıra yemek yeniyor, videolar, fotolar.
bazen gece aç oluyorum, bir yoğurt reklamı çıkıyor, mantısı, sarması ohhhh
mangalda sucuklar, magnum kemiren seksili ablalar
bundan kaçılmaz ki.... alışmanız lazım.
Bak simdi okuyunca bile cnm cekti :)tamam yemek fotosu atmak görgüsüzlük eyvallah da,
hiç mi tv izlemiyorsunuz, hiç mi internete girmiyorsunuz, her yerde ballandıra ballandıra yemek yeniyor, videolar, fotolar.
bazen gece aç oluyorum, bir yoğurt reklamı çıkıyor, mantısı, sarması ohhhh
mangalda sucuklar, magnum kemiren seksili ablalar
bundan kaçılmaz ki.... alışmanız lazım.
Aynı tadı vermiyor ama şöyle bir tarif var ben bunu da çok seviyorum. Canı çekenlere de duyrulur.Oy beni vurun vurunnnn
Bak simdi okuyunca bile cnm cekti :)
Bende severim yapabilcem birsey varsada kalkip yapmisligimda var :) garip birsey ama.. bi kac ay once hamileydim ve inanirmisin birinin bana yemegin ismini soylemesi yeterliydi cnm hemen cekebiliodu:) simdi yorgunluktan uykusuzluktan azaldi biraz o istek :)hahhah ben pisboğazım da, her gördüğümü canım çekiyor
ve bayılırım açken yemek videosu, gurme programları falan izlemeye
vedat milorün hastasıyım, instagramda en çok takip ettiğim sayfa yemekneredeyenircom, hele o tatlıya şerbet dökme videoları
Bende severim yapabilcem birsey varsada kalkip yapmisligimda var :) garip birsey ama.. bi kac ay once hamileydim ve inanirmisin birinin bana yemegin ismini soylemesi yeterliydi cnm hemen cekebiliodu:) simdi yorgunluktan uykusuzluktan azaldi biraz o istek :)
Canım benim tariflere baksan internetten yada annenden tarif alsan yapsan olmaz mı?İnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi.Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var
mesela haftanin bir gunu pazar olabilir.. herseyden yemek iyi geliyo valla :)ben de kedi gibi bakıp oturuyorum, hepsini yapsam yuvarlanırım
Ay canım benim yaİnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi.Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var
Yap canım at fotoğrafını. Hem emzikli hem gebeler var onları düşünme.Yarın yapacağım :) şöyle afilli tabaklara koyup bi foto çeker atarım size. Maksat durumumu görmüş olun
İnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi.Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var
Allahım ya melek mi bu insanlar :) sizin gibilerden istiyorum çevremde bir sürü hemde....Geçenlerde bende instagram durumuna yazmıştım, hamilesi görür emziklisi görür çocuğu görür vebalden kurtulamazsınız diye ama dinleyen yok , herkes içtiği suya kadar koyuyor, görgüsüzlüktür, saygısızlıktır... kıyamam keşke yakın olsak inan ellerimle yapar getiririm duanı alırım oy mis :)
İyi olan sizsiniz asıl :) bunlar olması gereken vasıflar ama kaybettiğimiz için toplumca birinde görsek şaşırıyoruz :)Allahım ya melek mi bu insanlar :) sizin gibilerden istiyorum çevremde bir sürü hemde....
Sırf bu sebepten seneler önce facebook hesabımı kapattım. Lanet şey insan elinden düsüremiyor öyle pis bağımlı yapıyor. Yemin ederim kafam rahat. Yaşadığım her anı kendim için yaşıyorum, fotoğrafını çekip milletle paylaşmak için degil. Herkese tavsiye ederim.
Ps: insanlara fb kullanmıyorum dediğinizde uzaylı muamelesi görmeyi göze almanız lazim
Yemek neysede gezip gorulen yerlerden guzel manzarali bikac kare gormeyi ben severim. Kendimde manzara çekimleri yaparim. Gittigin yerde 2 kare fotograf cektin diye millet icin yaşamis olmuyorsun ki. Hesabim olmasa bile o 2 kare fotografi ben yine çekerdim anı kalıyor cünkü.
Fb mu kaldi bacim.. cok eski gibi instagram devri.. yakindir onunda suyu cikti..Sırf bu sebepten seneler önce facebook hesabımı kapattım. Lanet şey insan elinden düsüremiyor öyle pis bağımlı yapıyor. Yemin ederim kafam rahat. Yaşadığım her anı kendim için yaşıyorum, fotoğrafını çekip milletle paylaşmak için degil. Herkese tavsiye ederim.
Ps: insanlara fb kullanmıyorum dediğinizde uzaylı muamelesi görmeyi göze almanız lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?