Bunu neden yapıyorlar?

tamam yemek fotosu atmak görgüsüzlük eyvallah da,
hiç mi tv izlemiyorsunuz, hiç mi internete girmiyorsunuz, her yerde ballandıra ballandıra yemek yeniyor, videolar, fotolar.
bazen gece aç oluyorum, bir yoğurt reklamı çıkıyor, mantısı, sarması ohhhh
mangalda sucuklar, magnum kemiren seksili ablalar
bundan kaçılmaz ki.... alışmanız lazım.

Bambu tahtalarda sunumlar, pilavın üzerine karabiberle kalp yapmalar, ateşli meyve salataları

Abartmadan söylüyorum tv pek izlemiyorum, sosyal medyada olmayınca pek denk gelmiyorum ama haklısınız. Allah kimseye yokluk göstermesin. Hadi bizimkiler neyse de

Bak simdi okuyunca bile cnm cekti :)

Bak simdi okuyunca bile cnm cekti :)

hahhah ben pisboğazım da, her gördüğümü canım çekiyor
ve bayılırım açken yemek videosu, gurme programları falan izlemeye
vedat milorün hastasıyım, instagramda en çok takip ettiğim sayfa yemekneredeyenircom, hele o tatlıya şerbet dökme videoları

Bende severim yapabilcem birsey varsada kalkip yapmisligimda var :) garip birsey ama.. bi kac ay once hamileydim ve inanirmisin birinin bana yemegin ismini soylemesi yeterliydi cnm hemen cekebiliodu:) simdi yorgunluktan uykusuzluktan azaldi biraz o istek :)

ben de kedi gibi bakıp oturuyorum, hepsini yapsam yuvarlanırım

Canım benim tariflere baksan internetten yada annenden tarif alsan yapsan olmaz mı?

ben de kedi gibi bakıp oturuyorum, hepsini yapsam yuvarlanırım
mesela haftanin bir gunu pazar olabilir.. herseyden yemek iyi geliyo valla :)

Yoksa gece uyaniyorum diyelim cnm cikolata cekiyo gidip bi paket loppurdettigim oldu :) ama son zmnlarda yapmiyorum hem gece sagliksiz birde gozum yari kapali zevkini bile alamiyorum:)

Yorumları tekrar okudum ,çoğuna da hiçbir şekilde katılmıyorum ,ben paylaşmadığım halde .
Arkadaşlar yasak değil bir şey değil,"göz hakkı ,ama onu bulamayanlar da var " diyorsanız o zaman bu mantıkla bir sürü şeyin paylaşılması çok yanlış.Gezdiğin yerleri de paylaşmayacaksın o zaman ,çünkü o imkandan yoksun olan bir sürü kişi var ,ya da kucağında bebek resmi de paylaşmayacaksın ,anne olamayan çok kişi var ,ya da okuduğun kitabı da paylaşmayacaksın ,annenle resmini de .
Sorun burada "o an imkan yok ama ,ayıp günahsa" bunlar da aynı bana göre .
Bakmayacaksın ,görmeyeceksin, ya da alışacaksın .Benim bazı arkadaşlarım arada paylaşıyor,kahve ,çay,yemek,gezdiği gördüğü yerler vs.
Hiçbirisinin de buradakilerin söylediği gibi "görgüsüz,kötü niyetli " olduğunu düşünmüyorum ,söyleyeceklerim bu kadar ,tişşkürler

Ay canım benim ya Yemek paylaşılmasına ben de karşıyım, ben de sürekli kahve paylaşanlara kılım kahve delisiyim çünkü

Ben olsam arkadaşa yazar sayende aşerdim derdim , vicdan azabı çeksin bari

Yarın yapacağım :) şöyle afilli tabaklara koyup bi foto çeker atarım size. Maksat durumumu görmüş olun
Yap canım at fotoğrafını. Hem emzikli hem gebeler var onları düşünme.

Şaka şaka canım çekmez. Reklamlarda bir ton şey dönüyor onşara da sitem ediyor musunuz merak ettim.

Sırf bu sebepten seneler önce facebook hesabımı kapattım. Lanet şey insan elinden düsüremiyor öyle pis bağımlı yapıyor. Yemin ederim kafam rahat. Yaşadığım her anı kendim için yaşıyorum, fotoğrafını çekip milletle paylaşmak için degil. Herkese tavsiye ederim.

Ps: insanlara fb kullanmıyorum dediğinizde uzaylı muamelesi görmeyi göze almanız lazim

Geçenlerde bende instagram durumuna yazmıştım, hamilesi görür emziklisi görür çocuğu görür vebalden kurtulamazsınız diye ama dinleyen yok , herkes içtiği suya kadar koyuyor, görgüsüzlüktür, saygısızlıktır... kıyamam keşke yakın olsak inan ellerimle yapar getiririm duanı alırım oy mis :)

Allahım ya melek mi bu insanlar :) sizin gibilerden istiyorum çevremde bir sürü hemde....

Allahım ya melek mi bu insanlar :) sizin gibilerden istiyorum çevremde bir sürü hemde....
İyi olan sizsiniz asıl :) bunlar olması gereken vasıflar ama kaybettiğimiz için toplumca birinde görsek şaşırıyoruz :)

Yemek neysede gezip gorulen yerlerden guzel manzarali bikac kare gormeyi ben severim. Kendimde manzara çekimleri yaparim. Gittigin yerde 2 kare fotograf cektin diye millet icin yaşamis olmuyorsun ki. Hesabim olmasa bile o 2 kare fotografi ben yine çekerdim anı kalıyor cünkü.

Üzerinize alınmayın benim isyanım yurt dışına çıkıp 62836368 ayrı fotoğraf atan, çocuk doğurup bebeğinin aldığı her nefesi 72 ayrı pozla aynı gün paylaşan veya nargile cafeye gidip ortamlardayiz)) diye leş leş fotoğraflar paylaşan zırtlanlara. Gezmek görmek harika şeyler. Güzel pozlar yakalayıp sosyal medyaya koymak da öyle ama gercekten sayısız poz paylaşanlar çok itici. Gün boyu gördüğü her taşın fotografını facebooka atanın olayı şovdur. Ben de bunlar yuzunden sosyal medyadan soğudum.

Fb mu kaldi bacim.. cok eski gibi instagram devri.. yakindir onunda suyu cikti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…