- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kıskanılacak şeyleri yoktur belkiValla su “off sacmalama niye kiskansinlar oyle sey mi olur” diyenleri de ben acayip kiskaniyorum
Ne guzel cevreleri arkadaslari olmus ki boyle seylerle hic karsilasmamislar
Gruptan yine mesaj atıp açık açık sor valla. Hiç böyle kemirme aklını. Hem senin içinde kalmasın hem de onlar bilsinler yaniKızlar benim bir arkadaş grubum var. Yaklaşık 8 9 kişiden oluşan. Bu arkadaş grubumla belli zamanlarda toplanırız. Gruptan konuşuruz görüşürüz vs severim onları iletişimini iyidir ya da ben öyle sanıyorum. İlk kızım doğduğunda bizi görmeye geldiler aradılar vs görüştük ve bana iyi geldiler. Fakat bu kez sadece doğum yaptığım ilk gün mesaj attılar sonra ne aradılar ne geldiler. Hiç hayrını bile sormadılar hatta evime gelmemeleri beni çok üzdü beni onları yanımda görmek isterdim. Mesela gruptan bir arkadaşımın kızının doğum günü varmış yazmıl gruba herkesi çağırmış. Birçok arkadaş cevap atmış geliriz diye. Bu hafta bizimde mevlüt var kuzenimde o grupta sordu mevlüdü bende bu pazar dedim ve kızlara buyrun gelin kızlar bekliyorum dedim. Hepsi görmüş ama kimse cevap yazmadı. Çok kötü hissettim kendimi. Aramızda onlarla kötü hiçbir şey yaşanmadı. Sadece biz yakın bir zamanda ev aldık ve taşındık. Bu evi aldığımızı duyduklarında çok aşırı şaşırdılar. Çünkü aldığınız ev lüks sayılacak bir ev ve yaşadığım ilçede ün yapmış bir site bunu duyduklarında bana konduramadılar givi gelmişti açıkçası çünkü ben sürekli çalışan didinen bir bayanım çok gezme tozma giyinme vs yoktur bana o zamanlar beklemiyorlardı gibi geldi. Hatta cidden o zamandan sonra benimle bazıları bir uzaklaştı gibi oldu anlam vermedim ya da bana mı öyle geldi şimdi ona cevap verip bana vermemeleri ne demek olur sizce çünkü ikimizde yazdık gördüler ama yazmadılae ki ben onlara hep gittim aradım sordum üzüldüm çok nasıl bi yol izlemeliyim görüşmeyi bile kesmeyi planlıyorum abartıyor muyum ki
Sorsa da AAyy canım benim vallahi birşey yok sadece çok yorgunum derler..Gruptan yine mesaj atıp açık açık sor valla. Hiç böyle kemirme aklını. Hem senin içinde kalmasın hem de onlar bilsinler yani
Gruptan yine mesaj atıp açık açık sor valla. Hiç böyle kemirme aklını. Hem senin içinde kalmasın hem de onlar bilsinler yani
Cevap vermezlerse de çıksın gruptan. Öyle insanlarla hiç konuşmasın daha iyiCevap vermezlerse daha kötü ama
Sence öyle olsa bu kadar belli eder miydi ( :Kaderiniz aynı isimleriniz de neredeyse aynı. İki üyeliğiniz mi var?
Yok valla onla alakasi yokKıskanılacak şeyleri yoktur belki
Sence öyle olsa bu kadar belli eder miydi ( :
Canım henüz öğrencisin. O zamanlarda güzelliğini ya da sevgilini kıskanırlar. Benimde demek istediğim sadece mal mülk değil. Dediğin gibi sevdiğinin sana bakışı bile batar insanlara onlarda Yoksa..Yok valla onla alakasi yok
İlla luks ev araba olmasi lazim degil ki
Kiskaniliyorum diyince ukalalik geliyor insanlara ama hic karsilasmadiklari icin iste
Benim kiskanilcak bi yanim yok bence, ne evim luks ne arabam var tıçı moklu bi ogrenciyim tabiri caizse, ama iste oyle insanlardan oyle seyler gordum ki neyimi kiskandiklarini anlamadim bile
Ama iste icleri cirkin, kendi yasayamadiklari hayati, Belki hayatindaki insanin sana bakisini belki senin iyiligini kendinde olmayan bi seyi illa ki buluyorlar
Akıl işte bu kadar basitSence öyle olsa bu kadar belli eder miydi ( :
Gercekten allah fesat insanlardan uzak tutsun herkesiCanım henüz öğrencisin. O zamanlarda güzelliğini ya da sevgilini kıskanırlar. Benimde demek istediğim sadece mal mülk değil. Dediğin gibi sevdiğinin sana bakışı bile batar insanlara onlarda Yoksa..
Cevap vermezlerse de çıksın gruptan. Öyle insanlarla hiç konuşmasın daha iyi
Kesinlikleee bendeeValla su “off sacmalama niye kiskansinlar oyle sey mi olur” diyenleri de ben acayip kiskaniyorum
Ne guzel cevreleri arkadaslari olmus ki boyle seylerle hic karsilasmamislar
Lüks sayılabilecek ev alan iki arkadaşım var. İkisi için de gönlümden geçen tek şey ağız tadıyla oturmalarını dilemek, en fazla “Ay ne güzel.” diye iç geçirir, imrenirim. Dizi karakteri mi bunlar, “Hıh!” deyip hasetlerinden çatladıklarını bu kadar belli etsinler? Hatta özellikle belli etmemeleri lazım. Sizin arkadaşlığınız belki diğeri gibi sarmıyordur. Giyinme, gezme-tozma olayınız da pek yokmuş zaten, tarz olarak uymuyorsunuzdur belki. Benim aklıma ilk bu ihtimal geldi.Kızlar benim bir arkadaş grubum var. Yaklaşık 8 9 kişiden oluşan. Bu arkadaş grubumla belli zamanlarda toplanırız. Gruptan konuşuruz görüşürüz vs severim onları iletişimini iyidir ya da ben öyle sanıyorum. İlk kızım doğduğunda bizi görmeye geldiler aradılar vs görüştük ve bana iyi geldiler. Fakat bu kez sadece doğum yaptığım ilk gün mesaj attılar sonra ne aradılar ne geldiler. Hiç hayrını bile sormadılar hatta evime gelmemeleri beni çok üzdü beni onları yanımda görmek isterdim. Mesela gruptan bir arkadaşımın kızının doğum günü varmış yazmıl gruba herkesi çağırmış. Birçok arkadaş cevap atmış geliriz diye. Bu hafta bizimde mevlüt var kuzenimde o grupta sordu mevlüdü bende bu pazar dedim ve kızlara buyrun gelin kızlar bekliyorum dedim. Hepsi görmüş ama kimse cevap yazmadı. Çok kötü hissettim kendimi. Aramızda onlarla kötü hiçbir şey yaşanmadı. Sadece biz yakın bir zamanda ev aldık ve taşındık. Bu evi aldığımızı duyduklarında çok aşırı şaşırdılar. Çünkü aldığınız ev lüks sayılacak bir ev ve yaşadığım ilçede ün yapmış bir site bunu duyduklarında bana konduramadılar givi gelmişti açıkçası çünkü ben sürekli çalışan didinen bir bayanım çok gezme tozma giyinme vs yoktur bana o zamanlar beklemiyorlardı gibi geldi. Hatta cidden o zamandan sonra benimle bazıları bir uzaklaştı gibi oldu anlam vermedim ya da bana mı öyle geldi şimdi ona cevap verip bana vermemeleri ne demek olur sizce çünkü ikimizde yazdık gördüler ama yazmadılae ki ben onlara hep gittim aradım sordum üzüldüm çok nasıl bi yol izlemeliyim görüşmeyi bile kesmeyi planlıyorum abartıyor muyum ki
Yani normalde böyle değillerdi ama şuan cidden ben yokum gibi davranıyorlar insan harbi şok oluyor üzülüyor çok. Sanırım dediğimizi yapmam lazım çünkü cidden üzülüyorumKalabalık arkadaş grupları biyere kadar çünkü muhakkak hepsi birbirinin arkasından konuşuyordur. Bence takmayın ne güzel yeni eviniz hayırlı olsun evladınız sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun. Arkadaşlarınıza takılmayın. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Baktınız siz yokmuşsunuz gibi davranıyorlar çıkarın hayatınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?