Bunu neden yaptı arkadaşlarım.

Gruptan yine mesaj atıp açık açık sor valla. Hiç böyle kemirme aklını. Hem senin içinde kalmasın hem de onlar bilsinler yani

Ben sanirim bir sure hic yazmaz tepki de vermezdim. Bebegine gelmemeleri tuhaf. Sirf bu yuzden yazmazdim.
Birsey soylesen cok onemsemis olursun. Yavas yavas cekerdim kendimi gruptan. Hic birsey yazmaz hatta okumazdim mesajlari. Sana yazmak isteyen sana ayri mesaj atar isterse. Gruptan cikarsan bence cok onemsemis olursun. Bosver onemseme. Kendi caplarinda takilsinlar. Dost degillermis.

Kıskanılacak şeyleri yoktur belki
Yok valla onla alakasi yok
İlla luks ev araba olmasi lazim degil ki
Kiskaniliyorum diyince ukalalik geliyor insanlara ama hic karsilasmadiklari icin iste
Benim kiskanilcak bi yanim yok bence, ne evim luks ne arabam var tıçı moklu bi ogrenciyim tabiri caizse, ama iste oyle insanlardan oyle seyler gordum ki neyimi kiskandiklarini anlamadim bile
Ama iste icleri cirkin, kendi yasayamadiklari hayati, Belki hayatindaki insanin sana bakisini belki senin iyiligini kendinde olmayan bi seyi illa ki buluyorlar

Canım henüz öğrencisin. O zamanlarda güzelliğini ya da sevgilini kıskanırlar. Benimde demek istediğim sadece mal mülk değil. Dediğin gibi sevdiğinin sana bakışı bile batar insanlara onlarda Yoksa..

Canım henüz öğrencisin. O zamanlarda güzelliğini ya da sevgilini kıskanırlar. Benimde demek istediğim sadece mal mülk değil. Dediğin gibi sevdiğinin sana bakışı bile batar insanlara onlarda Yoksa..
Gercekten allah fesat insanlardan uzak tutsun herkesi

Lüks sayılabilecek ev alan iki arkadaşım var. İkisi için de gönlümden geçen tek şey ağız tadıyla oturmalarını dilemek, en fazla “Ay ne güzel.” diye iç geçirir, imrenirim. Dizi karakteri mi bunlar, “Hıh!” deyip hasetlerinden çatladıklarını bu kadar belli etsinler? Hatta özellikle belli etmemeleri lazım. Sizin arkadaşlığınız belki diğeri gibi sarmıyordur. Giyinme, gezme-tozma olayınız da pek yokmuş zaten, tarz olarak uymuyorsunuzdur belki. Benim aklıma ilk bu ihtimal geldi.

Ay iyi de resmen biri sormuş öyle çağırmışsınız bu kadar sevdiğiniz arkadaşlarınızı. Bi de bu pazar yani. Kuzeniniz sormasa çağırmayacak mıydınız mesela. Siz de bi tuhafsınız.

Onlar bebeğiniz olduğunda gelmemekle ayıp etmiş, siz mevlüte çağırmamakla ayıp etmişsiniz.
Kuzeniniz sorduktan sonra siz de gelin demek bana göre davet değil, nezaketen söylenmiş bir söz. Öyle bir davete icabet edilmemesi bence normal.
Çok yakın değildiniz demek ki.

Ben inanıyorum ev aldıgınız ıcın fesatlıktan uzak durduklarına.
Kendime somıne aldım, somıne yuzunden bir arkadasımla aram acildi. Ev alsam bileklerini dikine kesebılırdı maazallah.
Kskanc insanlar sizden cocuklarınızdan evinizden uzak dursun zaten. Kem gözden korkarım ben. Geyıgınızı yapın gene ama, okadar.

Yani normalde böyle değillerdi ama şuan cidden ben yokum gibi davranıyorlar insan harbi şok oluyor üzülüyor çok. Sanırım dediğimizi yapmam lazım çünkü cidden üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…